Кадрові зміни в уряді: Шмигаль сказав, хто очолить два міністерства. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
18 березня 2023, 17:11

Кадрові зміни в уряді: Шмигаль сказав, хто очолить два міністерства

На засіданні парламентської фракції партії "Слуга народу" обговорили кадрові зміни в уряді, які плануються наступного тижня.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

"Сьогодні на засіданні фракції політичної партії "Слуга народу" обговорили кадрові зміни в Уряді, які плануються на наступний тиждень. Звільнення міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, призначення міністром освіти і науки Оксена Лісового, звільнення з посади міністра стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна, призначення на посаду міністра стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна", - зазначив він.

Крім того, додав очільник уряду, віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров буде опікуватися ще низкою напрямків, окрім діджиталізації. Його майбутня посада — віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України.

Як повідомлялося, Сергій Шкарлет був призначений на посаду міністра освіти і науки у грудня 2020 року.

Павло Рябікін обіймав посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості з листопада 2021 року.

Олександр Камишін до 27 лютого 2023 року обіймав посаду голови правління АТ “Укрзалізниця”


Укрінформ
+Поширити: