Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
20 березня 2023, 18:42

"Все вирішиться у найближчі два тижні": Військовий розповів про перспективи ЗСУ у Бахмуті

Російські найманці все ще намагаються "взяти" Бахмут, але попри численні штурми в них це не виходить. Та все ж таки українська аеророзвідка фіксує накопичення живої сили окупантів з боку півдня та півночі міста. На думку українських бійців, ситуація має вирішитися у найближчі тижні.

Про це у своєму ТГ-каналі написав боєць ЗСУ під ніком Бахмутський Демон, передає Час Пік.

"[Росіяни] накопичують сили для вирішального штурму. Аеророзвідка спостерігає поступове накопичення поки ще живих у посадках навколо міста, особливий фокус на Півдні та Півночі. Ключовим для них буде штурм Іванівського.

Моя скромна думка - все вирішиться у ці тиждень-два. Поки тримаємо, коридор життя наш, місто не оточене", написав Демон.

Російська армія кидає всі сили задля оточення міста, використовуючи загороджувальні загони під Бахмутом, пише New York Times. За словами українських командирів, за відступ росіянам загрожує розстріл чи позбавлення волі.


Час Пік
+Поширити: