У Сєвєродонецьку треба залишити історичну частину, а панельки знести, - Гайдай. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
20 березня 2023, 19:04

У Сєвєродонецьку треба залишити історичну частину, а панельки знести, - Гайдай

Після деокупації Сєвєродонецьк будуть розміновувати, а потім відновлювати. Історичний центр треба залишити, а панельні будинки знести.

Про це сказав колишній очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Новий генеральний план для того, щоб одразу місто по-новому відновлювати. Тобто немає сенсу відновлювати панельні дев'ятиповерхові застарілі будинки, треба на їх місці будувати хороші, сучасні. Моє бачення тут таке: треба залишити стару історичну частину й відновити її так, як є, тільки в кращому вигляді, а ті радянські панельки - їх треба зносити, пошкоджені тим більше, і там будувати нові сучасні будинки. Плюс запланувати одразу й систему каналізації сучасну, водопостачання, з енергозберігаючими технологіями. Одразу запланувати і парк відбудувати, і тролейбусне депо нове. Тобто нове місто, по великому рахунку”, - заявив він.

Щодо того, чи має бути після деокупації Сєвєродонецьк обласним центром, Гайдай сказав, що таким містом має бути Луганськ.

“Луганськ і був обласним містом, і повинен ним залишатися. Сєвєродонецьк і так, я впевнений, отримає статус міста-героя. І не тільки він, там документи вже всі лежать в Офісі президента, я особисто їх подавав. Декілька міст отримають такий статус. Трохи пізніше, після деокупації, а то їх взагалі вщент рознесуть ті ідіоти”, - сказав колишній очільник Луганщини.

Нагадаємо, влада самопроголошеної «лнр» хоче створити промислові індустріальні парки в Луганську та потрощеному «Азоті» у Сєверодонецьку.


sd.ua
+Поширити: