Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
21 березня 2023, 12:31

Рада затвердила законопроєкт, яким дозволила військовим отримувати офіцерське звання без військової освіти

Верховна Рада України ухвалила проєкт Закону №8339 про внесення зміни до статті 20 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо комплектування Збройних Сил України посадовими особами офіцерського складу на особливий період.

Про це повідомляє пресслужба українського парламенту.

Закон спрямовано на забезпечення комплектування Збройних Сил України посадовими особами офіцерського складу на особливий період.

«Для досягнення вказаної мети передбачено норму щодо прийняття на військову службу за контрактом осіб офіцерського складу з одночасним присвоєнням первинного військового звання офіцерського складу осіб сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом або військову службу за призовом під час мобілізації, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, мають бойовий досвід та проходили військову службу в районах ведення воєнних (бойових) дій не менше шести місяців», — йдеться в повідомленні.


АрміяInform
+Поширити: