Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
21 березня 2023, 13:39

Хлопчик із Лисичанська звернувся до поліції Луганщини щодо його депортації до рф

На портал «Діти війни» надійшло звернення від малолітнього лисичанина. Хлопець 2007 року народження повідомив, що росіяни його депортували до одного з міст рф та примусово змінили громадянство.

Про це повідомила Луганська ОВА.

Також повідомляють, що в Красноріченському росіяни зняли плити з перону залізничної станції і облаштували їх на річці Красна, зробивши щось на кшталт дамби.

У результаті, річка розлилася і затопила усю низину, зокрема, й розташований там приватний сектор. Таким чином, ймовірно, окупанти намагаються призупинити наступ ЗСУ.

Росіяни прискорили процедуру відмови від українського громадянства на окупованій території і водночас ускладнили процес видачі паспортів рф.

Як повідомлялося раніше, додатковою умовою став переклад усіх документів, які необхідні для отримання нового папірця, на російську мову.

Але спеціально організовані пункти перекладу на території так званої «лнр» почали відкриватися тільки відучора.

Нагадаємо, на Луганщині росіяни влаштовують провокації для розшуку партизан.


sd.ua
+Поширити: