У "Сімпсонах" висміяли Путіна, який "знищує історію для захисту", та його довгий стіл. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
22 березня 2023, 12:02

У "Сімпсонах" висміяли Путіна, який "знищує історію для захисту", та його довгий стіл

У 16-й серії 34-го сезону мультсеріалу "Сімпсони" висміяли главу РФ Володимира Путіна, його диктаторську політику та довгий стіл для переговорів. Сценаристи комедії створили алюзію на тирана, яку з легкістю розпізнали глядачі з України.

Сюжет епізоду обертається навколо одного з ключових героїв Кірка Ван Хутена, котрому не сподобалася історія, яку викладали в школі. З коментарями до серії можна ознайомитися на сайті Simpson UA (щоб подивитсия фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Ван Хутен захопив владу в місті та спалив всі книги, щоб спотворити історію так, як він її бачить. Гаслом диктатора стала фраза "Очистимо історію заради вашого захисту".

В одному з фрагментів Мардж Сімпсон вирішила привести до тями тирана, але в кабінеті застала його за довгим столом, який вже давно став мемом в мережі та асоціюється з офіційними зустрічами Путіна.

Варто зауважити, що епізод закінчився катастрофою, в якій диктатор Ван Хутен, ймовірно, загинув або опинився під завалами павільйону, де проходив пропагандистський захід.

Українці швидко зрозуміли, які події надихнули авторів сценарію на новий епізод.

"Шикарна серія. Дуже якісно обіграли маразм х*йла, особливо зі столом", "Цей довгий стіл виглядає таким знайомим", "Вся серія насправді про Путіна та про переінакшення історії, а стіл – це просто очевидний референс", "Стьоб над столом Путіна теж прикольний", – написали українці.


OBOZREVATEL
+Поширити: