"200 пропагандистських осередків": Окупанти посилюють вплив на дітей Луганської та Донецької областей. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
23 березня 2023, 16:06

"200 пропагандистських осередків": Окупанти посилюють вплив на дітей Луганської та Донецької областей

Загарбники продовжують різними методами впливати на дітей Луганської та Донецької області. Цьогоріч вони планують створити цілу мережу пропагандистських центрів на цих регіонах.

Про це сьогодні повідомили в Луганській обласній військовій адміністрації, передає Час Пік.

За даною інформацією, росіяни планують сформувати близько 200 центрів для промивання мізків неповнолітнім на окупованих територіях Донбасу:

"Цьогоріч у закладах освіти так званих "ЛНР" та "ДНР" планують створити 200 пропагандистських осередків, які є аналогом комсомольського руху", - йдеться в повідомленні.

Вступ до цієї організації буде примусово-добровільним, а членство, як обіцяють окупанти, має "полегшити" дітям процес навчання.

Зазначається, що на цю мету російська влада вже виділила з бюджету країни 18,5 млрд рублів.

Нагадаємо, на окупованих територіях продовжується примусова паспортизація. Нещодавно Путін дав наказ привести до ладу процес видачі паспортів на тимчасово загарбаних територіях України.

Наша команда журналістів опублікувала новий матеріал, що стосується теми, як держава допомагає переселенцям з Луганщини.


Час Пік
+Поширити: