У «лнр» учням викладають географію за викривленими картами. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
23 березня 2023, 16:45

У «лнр» учням викладають географію за викривленими картами

У тимчасово окупованих містах на Луганщині російські вчителі викладають учням спотворену географію.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

На карті окупантів 4 області України показані як російські й так звані вчителі за нею навчають географії школярів.

"Повернемося на Луганщину - наклеїмо окупантам на лоба ПРАВИЛЬНУ мапу Незалежної України. Щоб запам‘ятали один раз і назавжди. А от чи залишиться в попередньому вигляді мапа росії - питання…" - також прокоментував інформацію колишній очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Нагадаємо, вчителів на Луганщині примушують отримати паспорт рф до 1 червня. У Старобільському фаховому коледжі Луганського національного аграрного університету викладачі під час зборів висловили невдоволення щодо термінової примусової паспортизації педагогічного складу.

Також повідомлялося, що Цьогоріч у закладах освіти так званих «лнр» та «днр» планують створити 200 пропагандистських осередків, які є аналогом комсомольського руху.

Наша команда журналістів опублікувала новий матеріал, що стосується теми, як держава допомагає переселенцям з Луганщини.


sd.ua
+Поширити: