На Куп’янсько-Лиманському напрямку за останню добу ворог обстріляв українські позиції 438 разів — Сергій Череватий. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
23 березня 2023, 15:41

На Куп’янсько-Лиманському напрямку за останню добу ворог обстріляв українські позиції 438 разів — Сергій Череватий

Під час обстрілів противник використовував по нашій землі різні артилерійські системи, також відбулося чотири бойових зіткнення, десять ворожих авіанальотів. Про це повідомив під час прямого етеру телемарафону «Єдині новини» речник Східного угруповання військ Збройних Сил України полковник Сергій Череватий.

— Для цього напрямку є характерним те, що ворог більше застосовує тут регулярні війська та набагато більше бронетехніки. Тож наші захисники декілька тижнів підряд щодоби випалюють безліч їхніх броньованих засобів, — сказав полковник Череватий.

Також офіцер зазначає, що українські військовослужбовці знищують багато новітніх засобів ураження противника, здебільшого танки Т-80 та Т-90. Лише за цю добу Сили оборони України знищили чотири Т-90, БМП, один БТР-80, зенітно-ракетний комплекс «Бук», САУ «Акація» і «Мста».

— Крім цього, за цю добу на Куп’янсько-Лиманському напрямку було знищено 39 окупантів, 86 поранено, один з них потрапив у полон, — додав речник Східного угруповання.

Ольга Вікарчук Кореспондент АрміяInform


АрміяInform
+Поширити: