"Усе відновимо, все відбудуємо": Зеленський побував на Херсонщині та поспілкувався з місцевими мешканцями.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
23 березня 2023, 15:57

"Усе відновимо, все відбудуємо": Зеленський побував на Херсонщині та поспілкувався з місцевими мешканцями.

Президент України Володимир Зеленський відвідав Херсонщину. Там глава держави поспілкувався із місцевими жителями.

Про поїздку Зеленський 23 березня повідомив у своєму Telegram. "Робоча поїздка на Херсонщину. Село Посад-Покровське, де внаслідок повномасштабної агресії Росії пошкоджено багато будинків та об’єктів соціальної інфраструктури", – йдеться в повідомленні.

За словами президента, нині в Посад-Покровському триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовується медична амбулаторія. До села повертаються люди.

Зеленський також розповів, що оглянув місцевий Пункт незламності та один із мобільних будинків.

"Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, все відбудуємо. Так само, як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів", – запевнив він.

Крім того, Зеленський відвідав один із енергетичних об’єктів Херсонщини, де обговорив відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого загарбниками. "Маємо забезпечити повне відновлення й захист нашої енергетики! Вдячний кожному, хто працює для цього і повертає нашим людям світло!" – зазначив глава держави.

На координаційній нараді щодо Херсонщини обговорювалися актуальна безпекова ситуація, відбудова пошкодженої інфраструктури, розмінування та відновлення електромереж, розповів Зеленський.


OBOZREVATEL
+Поширити: