"ЗСУ стали більш маневровими": Окупанти скаржаться на активність українських військових на Луганщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
24 березня 2023, 18:23

"ЗСУ стали більш маневровими": Окупанти скаржаться на активність українських військових на Луганщині

За повідомленням пропагандистських ресурсів, із настанням сприятливих погодних умов ЗСУ активізували застосування техніки та озброєння у Луганській області. На Куп'янському напрямку українські захисники почали частіше використовувати авіацію.

Про це повідомив російський військовий експерт, передає Час Пік.

"Наглядовими постами нашої протиповітряної оборони останнім часом на Куп'янському напрямі відзначається збільшення чисельності прольотів та наближення до позицій (російських військовослужбовців) літаків ЗСУ", - поінформував експерт.

Він уточнив, що "за характеристиками цілей використовуються літаки радянської розробки (Су-24, Су-27, МіГ-29), що стоять на озброєнні ЗСУ".

"У зоні відповідальності 2-го армійського корпусу Міноборони РФ українські військові значно активізувалися і стали більш маневровими. Сприятливі погодні умови дозволили їм застосовувати озброєння та техніку, яка раніше не могла переміщатися ґрунтовими дорогами", - повідомив російський експерт.

Зазначимо, що за повідомленням представника Східного угруповання військ Збройних сил України Сергія Череватого, "минулої доби на Куп'янському та Лиманському напрямках сталося дві сутички. Одне з них поблизу Кремінної".

"Відбулося 2 бойові зіткнення... 164 окупанти були знищені, 119 отримали поранення", - сказав Череватий в ефірі телемарафону.


Час Пік
+Поширити: