На Луганщині росіяни планують влаштувати три сміттєзвалища. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
26 березня 2023, 11:42

На Луганщині росіяни планують влаштувати три сміттєзвалища

російські загарбники планують влаштувати у так званій «лнр» влаштувати три сміттєзвалища.

Про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Із шести сміттєзвалищ, які росіяни планують облаштувати у тимчасово захоплених регіонах, для трьох шукають місце саме у так званій «лнр».

«Відходи туди звозитимуть на переробку та поховання – Луганщину загарбники завалять сміттям. Іншого місця для смітників на «бескрайних широтах» не знайшлося», - зауважили в ОВА.

«Останнім часом ворог проявляє активність на Луганщині. Минула доба не стала виключенням. Вже декілька тижнів поспіль там зафіксовані найінтенсивніші артилерійські обстріли з боку росіян. Крім того, для підтримки наступів противник залучає бронетехніку, яку наші військові регулярно нищать», – заявив виконувач обов’язків начальника ОВА Олексій Смирнов.

Він поінформував, що ворожих обстрілів знов зазнали Стельмахівка, Макіївка, Невське, Діброва і Білогорівка. У Невському росіяни вдарили із реактивних систем залпового вогню по житлових будинках, один з них зазнав значних руйнувань. Обійшлося без жертв.

Почастішали випадки, коли ворог відкриває вогонь по автошляхах між населеними пунктами, аби ускладнити населенню пересуватися.

«На тимчасово захопленій території росіяни продовжують мародерити. Як повідомляють жителі Новопскова, там окупанти мають перелік осіб, які евакуювалися. Тому куди йти і за якою адресою перевірити житло – ворог знає, бо допомогають місцеві зрадники», - повідомили в ОВА.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, 25 березня росіяни вели безуспішні наступальні дії поблизу Кремінної та Білогорівки.


Укрінформ
+Поширити: