Зеленський зустрівся з директором МАГАТЕ Гроссі у Запоріжжі: оглянули пошкоджену обстрілами РФ ДніпроГЕС.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
27 березня 2023, 17:07

Зеленський зустрівся з директором МАГАТЕ Гроссі у Запоріжжі: оглянули пошкоджену обстрілами РФ ДніпроГЕС.

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 27 березня, відвідав прифронтове Запоріжжя. Під час поїздки він зустрівся з директором МАГАТЕ Рафаелем Маріано Гроссі.

Вони разом оглянули пошкоджену російськими обстрілами Дніпровську гідроелектростанцію. Про це Гроссі повідомив в своєму Twitter-акаунті.

"Дніпровська гідроелектростанція є важливою частиною системи, яка підтримує ядерну безпеку Запорізької атомної електростанції. Президент Володимир Зеленський показав мені нещодавню шкоду, завдану греблі", – зазначив він.

Варто зазначити, що російські окупанти в ході ракетних терористичних атак неодноразово завдавали удару по ДніпроГЕСу в Запоріжжі. Наприклад, 9 березня біля Дніпровської гідроелектростанції було чути особливо гучні вибухи.

Примітно, що Гроссі цього тижня відвідає Запорізьку атомну електростанцію, яка знаходиться в тимчасово окупованому Енергодарі. За його словами, попри те, що місія МАГАТЕ працює на майданчику станції вже сім місяців, ситуація на Запорізькій АЕС, як і раніше, залишається нестабільною.

Крім того, президент відвідав житловий будинок, у який 22 березня влучила російська ракета.

Нагадаємо, у понеділок, 27 березня, Зеленський також приїхав на передові позиції українського фронту в Запорізькій області. Він нагородив українських воїнів за заслуги перед державою.


OBOZREVATEL
+Поширити: