Польща відмовилася виконувати рекомендації МОК щодо допуску спортсменів із Росії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
29 березня 2023, 19:58

Польща відмовилася виконувати рекомендації МОК щодо допуску спортсменів із Росії

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив про те, що його країна не дослухатиметься рекомендацій Міжнародного олімпійського комітету (МОК) щодо допуску російських спортсменів. Напередодні МОК випустив заяву, в якій запропонував допускати атлетів із РФ та РБ до міжнародних змагань у нейтральному статусі.

"Рішення МОК про повернення російських спортсменів до змагань - це скандал і зрада справжнього духу спорту", - написав Моравецький у Twitter.

Прем'єр-міністр також зазначив, що зв'яжеться з МОК із цього питання.

"Я доручив міністру Камілю Бортничуку передати керівництву МОК наше тверде заперечення. Ми зробимо все можливе, щоб спорт залишався вільним від російського впливу", - додав урядовець.

У вівторок МОК відновив можливість для росіян та білорусів змагатися в індивідуальних видах спорту під нейтральним прапором за умови, що вони не активно підтримуватимуть війну в Україні та не будуть пов'язані з армією та військовими клубами. Рішення про їх участь у Іграх-2024 буде ухвалено пізніше.


OBOZREVATEL
+Поширити: