Посаду "заступника гендиректора" Лисичанської міської лікарні отримав черговий колаборант. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
27 лютого 2023, 19:49

Посаду "заступника гендиректора" Лисичанської міської лікарні отримав черговий колаборант

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області керівники установ призначаються лише "за особливі заслуги". Розподіл колаборантів на "керівні посади" міста продовжується.

Нещодавно у Telegram-каналі "Зрадники Луганщини і України" повідомили про те, хто отримав посаду "заступника генерального директора" КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня", передає Час Пік.

За даними каналу, "пощастило" Смалію Костянтину Васильовичу, який раніше працював ортопедом-травматологом лисичанської багатопрофільної лікарні.

Однак, після окупації Лисичанська, виявилось, що він завжди чекав "руській мір". Мабуть, тяжко жилося майбутньому "заступнику" в Україні.

"Здав декількох своїх колег, хто не схотів жити в окупації та почав допомагати росіянам. За таку відданість та обіцянки вірно служити, був призначений заступником головного лікаря Лисичанської міської лікарні. Активно допомагав "головному лікарю" передавати усі матеріальні цінності та брав участь у незаконному референдумі, щодо порушення територіальної цілісності України", - повідомляють в Telegram-каналі.

Також, очевидці стверджують, що чоловік дуже часто ночує на "роботі" - боїться партизанів.

"Зараз дуже часто ночує на роботі, бо боїться ходити додому. Він розповідає своїм підлеглим та окупантам, що його хочуть вбити партизани за його проросійську позицію, і за те, що він здавав місцевих мешканців хто був за Україну (частина яких зникла безслідно)", - розповідають автори каналу.


Час Пік
+Поширити: