Повідомляється про ураження ППО росіян С-400 біля Бєлгорода – ЗМІ. Ірта-Fax (версія для друку) 04 жовтня 2023, 13:59

Повідомляється про ураження ППО росіян С-400 біля Бєлгорода – ЗМІ

У ніч на середу в Бєлгородській області на росії стався інцидент, пов'язаний з ураженням комплексу ППО С-400 «Тріумф». Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на джерела в СБУ, 4 жовтня.

✔️Зазначається, що дрони української спецслужби успішно здійснили атаку на стратегічний комплекс ППО вартістю 1,2 млрд доларів, розташований біля Бєлгорода.

🎞На багатьох відеозаписах, опублікованих місцевими мешканцями у соцмережах, чутно близько 20 вибухів у місці розташування «Тріумфу» та його радіолокаційної станції. Також вказується, що у сусідніх населених пунктах спостерігалося відключення електроенергії

«Це вже другий раз, коли СБУ "забавовнила" комплекс Тріумф за останній місяць. Перший випадок стався в Євпаторії 14 вересня. Після таких "тріумфальних бавовн" у СБУ рекомендують росіянам розглянути нову назву для цього комплексу», - йдеться у повідомленні.

📅Нагадаємо, що влада Бєлгородської та Брянської областей рф сьогодні вночі повідомила про атаку дронів, стверджуючи, що не має жертв і руйнувань.

* фото ілюстративне


URL: http://irtafax.com.ua/news/2023/10/2023-10-04-7.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024