США нададуть Україні новий пакет військової допомоги на $150 млн. Ірта-Fax (версія для друку) 26 жовтня 2023, 21:33

США нададуть Україні новий пакет військової допомоги на $150 млн

Сполучені Штати Америки 26 жовтня оголосили про виділення нового пакету військової допомоги Україні. Згідно з повідомленням голови Офісу президента України Андрія Єрмака, до цього пакету входять ракети для NASAMS та переносні протитанкові ракетні комплекси Javelin, а також додаткові боєприпаси для HIMARS.

🚀Загальна вартість цього важливого пакету військової допомоги становить 150 мільйонів доларів, і він включає широкий асортимент зброї та засобів оборони:

📢"Сьогодні США оголошують про виділення Україні нового траншу озброєння та техніки, який допоможе їй підтримати прогрес на полі бою та надати додаткового імпульсу", – заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

📅 Нещодавно президент США Джо Байден під час спеціального звернення до американського народу висловив думку, що світ переживає важливий переломний момент у боротьбі між світовими демократіями та автократіями, підкресливши важливість підтримки України та Ізраїлю для національної безпеки Америки. Також Байден наголосив, що військова допомога Україні створює також робочі місця в Америці.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2023/10/2023-10-26-11.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024