На Волині правоохоронець допомагав чоловікам перетнути кордон за великі гроші. Ірта-Fax (версія для друку) 15 листопада 2023, 14:07

На Волині правоохоронець допомагав чоловікам перетнути кордон за великі гроші

Повідомляється, що у Волинській області викрили правоохоронця, який організовував виїзд чоловіків за кордон за високу плату — вісім тисяч доларів за послугу на одну людину. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"Клієнти" використовували попередньо узгоджений пароль на кордоні. Чоловіків реєстрували як осіб з інвалідністю, при цьому не надавали жодних документів про це.

Посадовець одного з правоохоронних органів Волині брав гроші в три етапи траншами: 4,5 тисячі доларів за початок підготовки до виїзду, 1,5 тисячі перед виїздом і 2 тисячі після прибуття за кордон. Гроші передавала довірена особа.

Фігуранта затримали при отриманні останньої суми грошей, і йому було оголошено підозру. Вирішення питання про обрання запобіжного заходу знаходиться в процесі.

Нагадаємо, Служба безпеки України припинила ще чотири схеми нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку в Києві, Хмельницькому, на Одещині й на Львівщині, учасниками яких були кримінальні елементи.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2023/11/2023-11-15-7.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024