Арештовано все майно нардепа Дубінського. Ірта-Fax (версія для друку) 23 листопада 2023, 16:55

Арештовано все майно нардепа Дубінського

Печерський районний суд в Києві прийняв рішення про арешт майна народного депутата Олександра Дубінського «Буратіно», його матері та колишньої дружини у зв'язку зі справою про відмивання грошей та ухилення від податків. Про це свідчить ухвала, опублікована в Єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє Суспільне у четвер, 23 листопада.

Рішення про арешт усього майна нардепа та його родичів було ухвалене ще 10 листопада. Зазначено, що у реєстрі не вказуються імена та прізвища фігурантів. Але на те, що мова йде саме про Олександра Дубінського вказує уточнення, що фігурант справи є засновником ГО «Ліга фінансового розвитку». Співзасновників цієї громадської організації п'ять осіб, а Дубінський серед них – єдиний народний депутат.

Справу було відкрито на підставі заяви виконавчої директорки Центра протидії корупції на підставі того, що мати та дружина Дубінського за останні роки придбали 24 квартири, 17 авто, два будинки та 70 соток землі вартістю близько 2,5 млн доларів. Офіційно задокументовані доходи депутата і його родини не дозволяли їм придбати це майно.

📌У заяві ЦПК зазначено, що нардеп України має:

📌Також його мати-пенсіонерка володіє:

📌Колишня дружина є власницею:

📅Нагадаємо, 13 листопада Дубінський отримав підозру у державній зраді. За даними слідства, він мав російський позивний "буратіно" та входив до складу злочинної організації, сформованої гру рф. Члени угрупування мають завдання розхитувати суспільно-політичну ситуацію в Україні та дискредитувати державу на міжнародній арені. Дубінського арештували на 2 місяця.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2023/11/2023-11-23-8.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024