Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини

17 березня 2024, 11:45

Ситуація щодо російського вторгнення на 17.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 17.03.24 орієнтовно склали 430740 російських загарбників, з яких 1160 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
16 березня 2024, 20:30

Юрій Ігнат пішов з посади спікера Повітряних Сил ЗСУ

Полковник Юрій Ігнат пішов з посади спікера Повітряних Сил ЗСУ, повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук. За його словами, полковник Ігнат залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно.
16 березня 2024, 20:08

В Україні є села, де через мобілізацію не залишилось чоловіків – ЗМІ

В Україні з’являються населені пункти, де практично не залишилось чоловіків через мобілізацію, повідомляє The Washington Post у своєму матеріалі про село Маків Хмельницької області. Ті, хто залишився, побоюються, що їх призвуть будь-якої хвилини. Їхні сусіди вже перебувають за сотні миль на схід у траншеях на лінії фронту. Декого було вбито або поранено., а хтось втік через кордон до сусідніх держав.
16 березня 2024, 17:21

Завершено розбір завалів житлової багатоповерхівки у Сумах після атаки російського БпЛА

Вдень у суботу, 16 березня, рятувальні служби завершили аварійно-пошукові роботи в Сумах, на місці 5-поверхівки, до якої потрапив російський безпілотник типу "шахед" 13 березня. Тіло дівчини, мешканки п'ятого поверху, не знайшли. Про це повідомив прессекретар ДСНС Сумщини.
16 березня 2024, 16:58

В ТЦК на Закарпатті чоловік намагався скоїти самогубство

У Хустському РТЦК та СП здійснюють службову перевірку внаслідок повідомлення про можливу спробу самогубства цивільної людини. Згідно з відомством, 13 березня прикордонники затримали чоловіка при спробі незаконного перетину кордону. Представники Державної прикордонної служби доставили людину до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних. Версія дівчини чоловіка кардинально відрізняється.
16 березня 2024, 14:03

Авто з російськими номерами заборонено відсьогодні у Фінляндії

Згідно з повідомленням Ilta-Sanomat, з 16 березня введено обмеження на використання автомобілів із російськими номерами в Фінляндії без спеціального дозволу. Фінська митна служба зазначила, що тепер такі автомобілі можуть підлягати оподаткуванню, обкладатись митним збором та ПДВ й повинні будуть виїхати за межі Європейського союзу.
16 березня 2024, 13:28

Харківщина під російськими обстрілами, пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури

Харківська обласна військова адміністрація повідомила, що вночі 16 березня російський безпілотник типу "шахед" здійснив атаку на територію села Козача Лопань Харківської області, що призвело до пошкодження об’єкта критичної інфраструктури. Також за минулу добу артилерійських та мінометних від російських загарбників зазнали близько 20 населених пунктів.
16 березня 2024, 13:17

Так звані «вибори» на ТОТ рішуче засудили понад 50 країн

Понад п'ятдесят країн-членів ООН висловили засудження так званих «виборів» президента рф, які організовує росія на окупованих українських територіях. Про це повідомляється з посиланням на постійне представництво України при ООН. Серед підписантів спільної заяви — Європейський союз і 55 країн, включаючи США, Аргентину, Австралію, Грузію, Японію, Молдову, Південну Корею, Велику Британію, Уругвай.
16 березня 2024, 13:00

Атаковано ще два російські НПЗ у Самарській області: в Сизрані та Новокуйбишівський НПЗ

Один з дронів атакував нафтопереробний завод в Сизрані. Інший дрон атакував Новокуйбишівський НПЗ. Виникли потужні пожежі з сильним задимленням, яке російські ЗМІ характеризували як «возгораніє». Також окупанти повідомляють, що на виїзді із Сизрані прямо зараз — тотальна перевірка транспорту. Впускають усіх вільно, випускають лише з оглядом.
16 березня 2024, 12:22

Мету ударів по російських НПЗ пояснили в ГУР

Удари по нафтобазах на росії суттєво впливають на постачання паливно-мастильних матеріалів російським окупаційним військам в Україні. Про це заявив Андрій Юсов, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР).
16 березня 2024, 12:12

У ніч на 16 березня 2024 року знищено 2 ударні БпЛА типу «Shahed-136/131»

У ніч на 16 березня 2024 року Силами оборони України знищено 2 із 2 ударних БпЛА типу «Shahed» на Харківщині.
16 березня 2024, 11:54

Ситуація щодо російського вторгнення на 16.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.03.24 орієнтовно склали 429580 російських загарбників, з яких 1160 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
15 березня 2024, 20:39

Ракетний удар по Одесі: 20 загиблих, понад 70 людей поранено

Кількість загиблих унаслідок ворожого ракетного удару по Одесі зросла до 20 осіб. Також нині відомо про 73 поранених. Триває пошуково-рятувальна операція, проводиться розбір завалів та ліквідація наслідків атаки. 16 березня в Одесі та області оголошена жалоба.
15 березня 2024, 20:13

Шольц та Макрон пообіцяли більше зброї для України

Прибутки, отримані від заморожених російських активів в Європі, будуть використані на закупівлю боєприпасів для України. Про це повідомив канцлер Німеччини Олаф Шольц під час пресконференції у Берліні разом із президентом Франції Еммануелем Макроном та прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском. Шольц також повідомив, що три країни домовилися про ще більш інтенсивнішу співпрацю у військовій підтримці України.
15 березня 2024, 14:17

Значно зросла кількість загиблих та поранених в Одесі від російського удару, завтра оголошено день жалоби

Внаслідок російських ударів по Одесі в п'ятницю, 15 березня, загинуло чотирнадцять людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення. Постраждалим надається вся необхідна допомога. Всі відповідні служби ліквідовують наслідки ворожої атаки.
15 березня 2024, 14:03

Португалія надала €100 млн на снаряди для України

Уряд Португалії прийняв рішення про виділення 100 мільйонів євро для України в рамках чеської ініціативи щодо закупівлі снарядів з третіх країн. У міністерстві оборони Португалії також підкреслили, що використання снарядів на полі бою досягло дуже високого рівня, що «робить життєво важливим і терміновим для України отримання додаткових боєприпасів для відповіді на інтенсивніші атаки росії».
15 березня 2024, 13:38

Підозру у колабораціонізмі отримали понад 50 «депутатів» та «голів» незаконних «советов муниципальных округов» на Луганщині

СБУ продовжує формувати доказову базу щодо ворожих поплічників, які співпрацюють з ворогом у структурах рашистських «городских и муниципальных округов лнр» на тимчасово окупованій Луганщині. Повідомлення про підозру отримали понад 50 «депутатів» та «голів» незаконних «советов муниципальных образований», незаконно створених загарбниками. Матеріали щодо низки фігурантів вже скеровано до суду.
15 березня 2024, 13:21

В Одесі від російської ракети загинули фельдшер та рятувальник, багато поранених – ОВА

По Одесі завдано чергового ракетного удару від російських загарбників. Загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога.
15 березня 2024, 13:06

Вдалося повернути ще сто тіл полеглих Захисників України

Тіла ста загиблих Захисників України повернуті на підконтрольну територію в рамках чергового репатріаційного заходу. Про це повідомили з Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у п'ятницю, 15 березня. Також зазначено, що процес репатріації тіл був організований за участю Об'єднаного центру при СБУ, МВС, ЗСУ, ДСНС, а також за сприяння Міжнародного комітету Червоного Хреста.
15 березня 2024, 12:36

На росій дронами атаковано черговий нафтовий завод – ЗМІ

У Калузькій області на росії три безпілотні літальні апарати атакували черговий нафтопереробний завод, спричинивши пошкодження виробничого обладнання. Зазначається, що дрони вдарили по "Пєрвому заводу" у селищі Полотняний завод. Один з потужних вибухів було зафіксовано на відео. У зв'язку з влучними та критичними ударами по нафтопереробним заводам на росії змушені призупинити експорт нафтопродуктів.