Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини

15 березня 2024, 13:21

В Одесі від російської ракети загинули фельдшер та рятувальник, багато поранених – ОВА

По Одесі завдано чергового ракетного удару від російських загарбників. Загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога.
15 березня 2024, 13:06

Вдалося повернути ще сто тіл полеглих Захисників України

Тіла ста загиблих Захисників України повернуті на підконтрольну територію в рамках чергового репатріаційного заходу. Про це повідомили з Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у п'ятницю, 15 березня. Також зазначено, що процес репатріації тіл був організований за участю Об'єднаного центру при СБУ, МВС, ЗСУ, ДСНС, а також за сприяння Міжнародного комітету Червоного Хреста.
15 березня 2024, 12:36

На росій дронами атаковано черговий нафтовий завод – ЗМІ

У Калузькій області на росії три безпілотні літальні апарати атакували черговий нафтопереробний завод, спричинивши пошкодження виробничого обладнання. Зазначається, що дрони вдарили по "Пєрвому заводу" у селищі Полотняний завод. Один з потужних вибухів було зафіксовано на відео. У зв'язку з влучними та критичними ударами по нафтопереробним заводам на росії змушені призупинити експорт нафтопродуктів.
15 березня 2024, 12:04

У ніч на 15 березня 2024 року знищено 27 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131»

У ніч на 15 березня 2024 року російські окупанти ударили 7-ма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині, однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині та 27-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ, Курська обл. – рф).
15 березня 2024, 11:55

Ситуація щодо російського вторгнення на 15.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.03.24 орієнтовно склали 428420 російських загарбників, з яких 580 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
14 березня 2024, 17:56

Шановні мешканці Луганщини! Запрошуємо Вас отримати ваучер та безкоштовно здобути нову професію

Луганський обласний центр зайнятості запрошує Вас скористатися можливістю отримати ваучер та безкоштовно здобути нову професію або спеціальність. На Ваш вибір 79 професій та 45 спеціальностей. Обирайте те, що цікавить саме Вас та звертайтеся до нас за вказаними номерами телефону, онлайн на порталі Луганського ОЦЗ або в соцмережах та месенджерах Вайбер або Телеграм.
14 березня 2024, 14:54

TikTok отримав штраф на 10 млн євро від італійського регулятора

Італійський регулятор AGCM наклав штраф у розмірі 10 млн євро на застосунок TikTok через недостатні заходи захисту неповнолітніх від шкідливого контенту. Повідомляється про штрафування трьох відділів TikTok за недостатню перевірку контенту платформи на те, чи не є він небезпечним для неповнолітніх користувачів застосунку.
14 березня 2024, 14:36

На підконтрольну Україні територію вдалось повернути ще трьох дітей з російської окупації

З тимчасово захопленої росіянами території Херсонської області вдалося евакуювати ще трьох дітей. Під час перебування в окупації їх змушували ходити до російської школи, а родина через постійний тиск практично не виходила з дому. Голова Херсонської обласної військової адміністрації, повідомив про це в Telegram у четвер, 14 березня.
14 березня 2024, 14:25

Нікополь під черговим російським обстрілом, постраждала дитина

Уранці 14 березня російські окупанти здійснили кілька обстрілів по Нікополю в Дніпропетровській області. Глава обласної військової адміністрації повідомив про мінімум п'ятьох постраждалих, включаючи 7-річного хлопчика. Також відомо про пошкодження кількох житлових багатоповерхових будинків та міської інфраструктури через ворожі обстріли. Деталі щодо ушкоджень та постраждалих внаслідок російських ударів наразі уточнюються.
14 березня 2024, 13:18

До 12 років тюрми засуджено бойовика з Луганщини, який воював на боці російських окупаційних військ

За матеріалами СБУ тривалий термін за ґратами отримав ще один бойовик окупаційних військ, захоплений українськими військовими в полон у боях на Луганщині. Встановлено, що під час широкомасштабної російської навали 43-річний житель окупованого Довжанського району Луганської області добровільно підписав контракт зі збройним формуванням країни-агресора – так зв. «народною міліцією лнр».
14 березня 2024, 12:42

У Сумах було оголошено дводенну жалобу, пошуково-рятувальна операція триває

У Сумах 14 березня оголошено день жалоби за жертвами ракетного удару, який стався 12 березня внаслідок дій російських окупантів. Завали ще розбирають. Про це повідомив голова Сумської ДВА. Наразі у лікарні перебувають 4 постраждалих (двоє у тяжкому стані, двоє — середньої тяжкості), амбулаторно лікуються 8 осіб. Роботи на місці відновлення після удару безпілотника розпочалися з 6:00 ранку.
14 березня 2024, 12:26

Херсон під черговим російським обстрілом: ОВА показала наслідки

Уранці 14 березня окупаційні війська рф здійснили обстріл Херсона. Цю інформацію підтвердив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, опублікувавши відео наслідків удару.
14 березня 2024, 12:15

На Сумщині пошкоджено інфраструктуру телерадіомовлення – ОВА

У ніч на четвер, російські окупанти здійснили ракетно-авіаційні удари по радіотехнічних об'єктах Сумської області. Це призвело до виведення з ладу та вимкнення передавачів телерадіомовлення в Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці, повідомила Сумська обласна військова адміністрація. Голова ОВА повідомив, що наразі проводиться аналіз наслідків ударів і формуються плани з відновлення телерадіомовлення.
14 березня 2024, 12:01

Телевізійну та цивільну інфраструктуру Харківщини було атаковано

У ніч на четвер російські загарбники здійснили атаку на об'єкти телевізійної інфраструктури на Харківщині. Також артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Іванівка, Берестове, Гранів, Стрілеча, Борисівка, Вовчанські Хутори та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ.
14 березня 2024, 11:44

Ситуація щодо російського вторгнення на 14.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.03.24 орієнтовно склали 427840 російських загарбників, з яких 970 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
13 березня 2024, 21:13

Постійні представники країн Євросоюзу схвалили 5 млрд євро на зброю для України

Постійні представники країн Євросоюзу затвердили план збільшення фінансування Європейського фонду миру на 5 млрд євро, який використовується для фінансування постачання озброєння для України. Також відзначено, що Євросоюз й надалі рішуче налаштований продовжувати активну підтримку України та «гарантувати, що країна отримає необхідну військову техніку для свого захисту».
13 березня 2024, 19:07

Окупаційні російські війська скинули авіабомбу на Вовчанськ, під завалами житлового будинку можуть бути люди

Російські війська в середу, 13 березня, здійснили чергову атаку на Вовчанськ у Харківській області. Зазначено, що від ворожого удару житловий будинок отримав пошкодження, під завалами можуть заходитись люди. Про це повідомила поліція Харківської області.
13 березня 2024, 14:52

До п’яти людей зросла кількість жертв російського удару по Кривому рогу

Кількість загиблих в результаті вчорашньої ракетної атаки російських військ на Кривий Ріг у Дніпропетровській області зросла до п'яти людей.14 березня оголошено днем жалоби в Кривому Розі через загиблих внаслідок терористичної атаки з боку росії.
13 березня 2024, 14:18

Скільки людей ще планують мобілізувати в Україні за новим законом – ЗМІ

За новим законом про мобілізацію, який буде винесений на голосування у Верховній Раді 31 березня, Україна планує замінити 330 тисяч військових, які перебувають на фронті вже протягом двох років. Міністерство оборони стверджує, що 330 тисяч осіб будуть призвані для заміщення військових на фронті, яким потрібна ротація. Про це повідомила газета Financial Times з посиланням на Міноборони України.
13 березня 2024, 14:15

Олексій Кузнєцов: «Важливо посилювати оборону України на всіх напрямках!»

Народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов із робочим візитом відвідав Сумську та Запорізьку області, де разом із колегами-парламентарями фракції «Слуга Народу» побував у місцях зведення фортифікаційних споруд.