Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

18 серпня 2023, 17:50

В незаконному збагаченні на 9 млн. звинувачують в.о. мера Запоріжжя Куртєва – НАЗК

Анатолій Куртєв, який вже з 2021 року виконує обов'язки міського голови Запоріжжя, опинився в центрі скандалу, пов'язаного з незаконним збагаченням на суму 9 мільйонів гривень. Інформацію про це надала пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції.
18 серпня 2023, 13:10

Повідомлено про підозру колишньому правоохоронцю з Луганщини

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури повідомлено про підозру «начальнику відділу з питань міграції відділу міністерства внутрішніх справ росії «Кіровський» в колабораційній діяльності. Через проросійські погляди він не виконав наказ щодо виїзду на підконтрольну територію України та був звільнений, залишався в рідному місті, де й працював у незаконних силових структурах.
17 серпня 2023, 17:46

У Київській області поліція викрила міжнародний канал торгівлі людьми

У Київській області правоохоронці розкрили міжнародну мережу з торгівлі людьми. За даними глави Національної поліції, Андрія Нєбитова, 41-річний організатор цієї діяльності залучав дівчат для роботи у закордонних борделях. На одному з прикордонних пунктів пропуску Львівської області міграційна поліція завадила злочинній дії, коли намагалися вивезти жінок за кордон.
17 серпня 2023, 16:43

До суду направили справу «голови» так званої «лнр»

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно «голови» так званої «лнр». Йому інкриміновано вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, а також публічні заклики до вчинення таких дій, за попередньою змовою групою осіб, та участь в організації та проведенні незаконного референдуму на тимчасово окупованій території.
16 серпня 2023, 21:13

Чоловік в США отримав $1,2 млрд штрафу за поширення приватних фото колишньої

У американському штаті Техас було прийняте рішення суду, згідно з яким чоловік зобов'язаний виплатити 1,2 мільярда доларів колишній дівчині, що стала жертвою "порнопомсти". Згідно з повідомленням видання The Washington Post, присяжні прийняли це рішення 16 серпня.
16 серпня 2023, 16:37

Рабство в Дніпрі: 25 людей утримували в так званих «реабілітаційних центрах»

Міграційна поліція міста Дніпра успішно розкрили справу щодо діяльності злочинної групи, яка займалася вербуванням та утриманням громадян у неволі. Поліцейські виявили, що зловмисники обіцяли своїм жертвам гідну працю та житло, після чого примушували їх працювати без оплати та проти їх волі.
16 серпня 2023, 14:30

Cудитимуть двох колаборантів з Луганщини, які керують відділами життєзабезпечення при окупантах

Прокурори Старобільської та Лисичанської окружних прокуратур Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно двох колаборантів, які обійняли керівні посади в органах так званої «лнр». Їм інкриміновано колабораційну діяльність.
15 серпня 2023, 14:51

У Нацгвардії викрили масштабну корупційну схему – СБУ

Співробітники Національної гвардії, відповідно до зібраних доказів, безпідставно нараховували для себе та своїх підлеглих щомісячні доплати в розмірі 100 тисяч гривень, які, згідно з офіційними нормами, передбачаються за активну участь у бойових діях проти російських окупантів. Однак реальні дії цих осіб полягали в тому, що вони не перебували в районах зіткнень та не виконували будь-яких завдань на передовій лінії фронту.
15 серпня 2023, 12:55

В колабораційній діяльності повідомлено підозру псевдоректору луганського «вишу»

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру так званому «ректору освітнього закладу вищої освіти» у колабораційній діяльності. За даними слідства, підозрюваний ‒ луганчанин, який ще з 2014 року почав співпрацювати з владою так званої «лнр». До повномасштабного російського вторгнення в Україну був лікарем-хірургом.
14 серпня 2023, 14:52

Встановлено 15 осіб, які готують псевдовибори на Луганщині – СБУ

СБУ встановила особи п'ятнадцяти колаборантів, які взяли участь у підготовці псевдовиборів на тимчасово окупованій частині Луганщини. Серед цих осіб – керівники "виборчої комісії лнр", а також представники регіональних осередків російської партії "єдина росія" та інших політичних сил.
14 серпня 2023, 12:45

Судитимуть двох мешканців Луганщини за антиукраїнську діяльність

Прокурори Старобільської та Сватівської окружних прокуратур Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно двох псевдопосадовців за фактом колабораційної діяльності. В березні 2022 року мешканка смт Біловодськ, керівниця дитячого танцювального колективу, почала співпрацювати з владою держави-агресора. Крім того, судитимуть ще одного колаборанта зі Сватівщини.
11 серпня 2023, 20:27

У справі зґвалтування 14-річної дівчини на території Закарпаття суд скасував попереднє рішення

Апеляційний розгляд справи про зґвалтування 14-річної дівчини на території Закарпаття завершено, про це повідомлено в Офісі Генерального прокурора. За отриманою інформацією, апеляційний суд переглянув рішення Воловецького районного суду відносно трьох неповнолітніх, звинувачених у вчиненні злочину.
11 серпня 2023, 16:13

Шахрай створив копію відомого Telegram-каналу та ошукав людей на 3 млн. грн

Правоохоронні органи виявили чоловіка, який створив фейкову копію популярного Telegram-каналу "Николаївський Ванек" з метою збору грошей, які, як стверджував, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомлено у заяві начальника поліції Миколаївської області Сергія Шайхета, опублікованій 11 серпня.
11 серпня 2023, 13:19

СБУ повідомила про підозру екслідеру комуністів Симоненку, який під час окупації Київщини втікав до рф у супроводі спецназу

Служба безпеки зібрала доказову базу на Петра Симоненка – колишнього народного депутата, керівника забороненої Комуністичної партії України, який підтримав збройну агресію рф.
11 серпня 2023, 13:11

Шокуюче відео ракетного удару по Запоріжжю з’явилося в мережі

У мережі з'явилося відео, яке зафіксувало наслідки ракетного удару, що стався вчора в Запоріжжі. Оператор записував відео з невеликої відстані від готелю Reikartz та демонстрував наслідки першого удару – можна побачити дим, а поруч перелякані діти. Вже через деякий час над готелем мчалася ще одна ракета, яка влучила в будівлю, де знов відбувся потужний вибух.
11 серпня 2023, 12:52

За співпрацю з ворогом підозрюються троє мешканок м. Сєвєродонецьк

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру трьом місцевим мешканкам у колабораційній діяльності. Ексначальниця департаменту економічного розвитку Сєвєродонецької міської ради в липні 2022 року стала «директором муніципального унітарного підприємства «сєвєродонецькводоканал».
10 серпня 2023, 13:06

Нардепу Дубінському суд обрав запобіжний захід

Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення щодо застосування запобіжного заходу до народного депутата Олександра Дубінського. Протягом двох місяців, аж до 8 жовтня, йому доручено дотримуватися особистого зобов'язання, яке включає в себе носіння електронного браслета та обмеження виїзду з місця проживання
09 серпня 2023, 17:28

На реконструкції алеї на Андріївському узвозі вкрали, щонайменше, 1,4 млн гривень

Правоохоронці повідомили про підозру віце-директору комунального підприємства, який, за даними слідства, спричинив збитки бюджету столиці в розмірі понад мільйона гривень під час проведення реконструкції пішохідної алеї Андріївського узвозу. Про це інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.
09 серпня 2023, 17:11

В Кропивницькому затримали депутата міськради: підозра у рекетирстві

В Кропивницькому було здійснено затримання депутата міської ради, якому висунуто підозру у скоєнні рекету. За даними, отриманими 9 серпня від СБУ, Офісу генерального прокурора, Національної поліції. Наразі відомо, що депутата було затримано в його власному офісі в момент передачі другої частини "данини", яку він незаконно вимагав від підприємця.
09 серпня 2023, 16:41

Колишній мер Рахова втік з країни – Віктора Медвідя тепер шукає поліція

Органи правопорядку вивчають законність виїзду з країни колишнього міського голови Рахова Віктора Медвідя. Про це повідомили представники пресслужби Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. За отриманою інформацією, встановлено, що відомий урядовець використав своє посадове становище з метою покинути межі України.