Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

03 серпня 2023, 17:45

Командири на Київщині нараховували собі «бойові» в тилу – підозра від ДБР

Працівники ДБР у взаємодії із СБУ повідомили про підозру чотирьом посадовцям одного з центрів підготовки підрозділів Нацгвардії України, які безпідставно нараховували собі та отримували додаткову грошову винагороду за нібито участь у бойових діях.
03 серпня 2023, 13:27

ДБР проводить обшуки в депутата, мама якого полюбляє швидкість

Працівники ДБР спільно з СБУ проводять обшуки у народного депутата України, який під час війни виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування. ДБР з'ясовує, яким чином у період перебування за кордоном нардеп зміг підписувати та направляти офіційні документи, в т.ч. до державних органів, що може свідчити про їх підробку.
03 серпня 2023, 12:23

Судитимуть правоохоронця з Луганщини за державну зраду

рокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця за фактом державної зради. Після повномасштабного вторгнення рф старший інспектор з кадрового забезпечення одного з відділів поліції Старобільського районного управління поліції ГУНП в Луганській області залишився на тимчасово окупованій території регіону.
02 серпня 2023, 21:42

У Куп'янському районі Харківської області підірвався трактор: є постраждалі

Згідно з даними поліції Харківської області у Telegram, трактор підірвався біля села Потихонове Куп'янського району на невідомому вибуховому пристрої. У результаті цієї події - дві людини, 58-річний чоловік і 51-річна жінка, отримали поранення і були доставлені до лікарні.
02 серпня 2023, 20:53

Підозру військовому комісару, який змушував солдат будувати його будинок - ДБР

Один із фактів, виявлених працівниками ДБР, стосується військового комісара одного з районів на Закарпатті, який народився та навчався на території російської федерації. Цей посадовець примушував своїх підлеглих, які мали патріотичне ставлення до служби, - будувати йому особистий маєток замість виконання своїх службових обов'язків.
02 серпня 2023, 13:29

На Луганщині повідомлена про підозру екс-депутатка «партії регіонів»

За процесуального керівництва Щастинської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру колишній депутатці Краснолуцької міської ради від «Партії регіонів» у колабораційній діяльності. За даними слідства, уродженка Краснодарського краю рф, експосадовиця, з 2014 року підтримує незаконні дії країни-агресора.
01 серпня 2023, 16:41

Генпрокуратура проводить обшуки у військкома Дніпропетровського ТЦК

1 серпня Офіс Генпрокурора розпочав кримінальне провадження щодо факту незаконного збагачення керівника Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У зв'язку з цим, були проведені обшуки за місцями його роботи та проживання.
01 серпня 2023, 14:44

Підозра двом мешканкам Луганщини в колабораційній діяльності

За процесуального керівництва Старобільської та Лисичанської окружних прокуратур Луганської області повідомлено про підозру двом псевдоначальницям в окупаційних адміністраціях на Луганщині у колабораційній діяльності. Крім того, одній з них також у вчиненні дій, спрямованих на впровадження стандартів освіти держави-агресора.
31 липня 2023, 20:20

Засуджено двох колаборанток Старобільщини до 10 та 7 років

За публічного обвинувачення прокурорів Старобільської окружної прокуратури двох місцевих мешканок визнано винними у колабораційній діяльності. Їх засуджено до 10 та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також жінок на 15 та 10 років позбавлено права обіймати певні посади в органах влади.
31 липня 2023, 14:50

ДБР повідомили, що Ігор Гуменюк створював «пояс шахіда» протягом двох років

За повідомленням радниці зі стратегічних комунікацій Державного бюро розслідувань (ДБР), Ігор Гуменюк протягом двох років активно готувався до втечі з Київського СІЗО, збираючи "пояс шахіда". Згідно з висновками слідства, Гуменюк отримував невеличкими порціями речовини, які, під видом ліків, стали основою для створення вибухівки, що забезпечувало йому можливість зібрати "пояс шахіда" та декілька саморобних вибухових пристроїв.
31 липня 2023, 13:15

За держзраду направлено до суду акт стосовно «голови верховного суду лнр»

Прокурори Луганської обласної прокуратури спільно з прокурорами Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора направили до суду обвинувальний акт стосовно так званої «голови верховного суду лнр». Їй ікриміновано публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та державну зраду.
29 липня 2023, 13:20

Підозра п’яти правоохоронцям через вибухи у суді Києва - ДБР

Згідно з інформацією, наданою Державним бюро розслідувань (ДБР), п'ятеро правоохоронців отримали підозру у зв'язку із вибухами, що сталися у Шевченківському районному суді Києва 5 липня 2023 року. За результатами розслідувань у стислий термін було встановлено, що ці правоохоронці вчинили службову недбалість, яка призвела до загибелі підозрюваного.
28 липня 2023, 20:49

НАЗК звинувачують Кирила Тимошенко у зловживаннях повноваженнями

Національне агентство з запобігання корупції подало в суд протокол щодо адміністративних правопорушень Кирила Тимошенка, колишнього заступника керівника Офісу Президента України. Йому висувають звинувачення у зловживанні своїм посадовим становищем для особистих цілей. Проте сам Тимошенко не з'явився до офісу НАЗК для отримання протоколу. Про це повідомила прес-служба агентства.
28 липня 2023, 16:45

Суд арештував головного військкома Рівненщини без можливості внесення застави

У Рівненській області розгорнувся черговий скандал, пов'язаний з військовими. Керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
28 липня 2023, 14:35

28 липня в Одеському Будинку профспілок вибухнула граната: є загиблі та поранені

28 липня вранці в Одеському Будинку профспілок вибухнула граната, забравши життя однієї людини. Інформацію про цей випадок оприлюднили у повідомленні ГУ Нацполіції Одеської області. За попередніми даними, причиною вибуху стала необережна поведінка з гранатою, в наслідок якої загинула людина.
28 липня 2023, 13:46

За допомогу окупантам судитимуть екс-депутата партії «регіонів» з Луганщини

Прокурори Лисичанської окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата міської ради від «Партії регіонів» за фактом колабораційної діяльності. Задокументовано, що обвинувачений від імені ворожої політичної партії передав товари військового призначення для потреб окупантів на території м. Лисичанськ.
27 липня 2023, 18:10

Так звана «начальниця відділу у справах сім’ї та дітей» з Біловодська отримала підозру

За процесуального керівництва Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру місцевій жительці у колабораційній діяльності. За даними слідства, у березні 2022 року, мешканка смт Біловодськ, колишня працівниця місцевого маслоробного заводу, почала співпрацювати з владою країни-агресора.
27 липня 2023, 17:27

Суд арештував майно екс-військкома Борисова та майно його родини

Суд арештував майно колишнього керівника Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки, Євгена Борисова, та його сім'ї. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР) у четвер, 27 липня. Також у ДБР повідомили, що родичі Борисова намагалися вивезти частину майна за кордон, але автомобіль Porsche Macan GTS, 2016 року.
27 липня 2023, 14:49

ДБР викрили схему видачі підробних документів для перетину кордону

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) та Офісу генпрокурора виявили механізм видачі фіктивних документів для перетину держкордону. Один із причетних до цієї схеми - воєнком з Донеччини. Про це повідомляють у пресслужбі ДБР.
26 липня 2023, 20:30

Санкції проти експрокурора Пшонки та його сина – скасовано судом ЄС

Віктор Пшонка, колишній генпрокурор України, який втік на росію під час подій Євромайдану, отримав перемогу в суді Європейського Союзу, пов'язаному із його виключенням із списку санкцій. Про це повідомляє Bloomberg.