Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

25 липня 2023, 13:09

На блокпосту в Києві загинув нацгвардієць, якого збив 23-річний водій Volkswagen

У Києві було затримано 23-річного водія Volkswagen, який уночі збив двох військовослужбовців на блокпосту. Про це 25 липня повідомили поліція Києва та Київська міська прокуратура. За даними слідства, хлопець о 00:05 скоїв ДТП поблизу станції метро «Святошин».
25 липня 2023, 12:42

У державній зраді підозрюється колишній голова Старобільської РДА

Керівник Луганської обласної прокуратури повідомив про підозру у державній зраді депутату Старобільської райради, який у 2021-2022 роках обіймав посаду голови районної державної адміністрації. За даними слідства, після повномасштабного російського вторгнення очільник Старобільської РДА фактично самоусунувся від виконання своїх повноважень та добровільно почав співпрацювати з ворогом.
24 липня 2023, 20:02

Конфісковані 600 тисяч доларів Онищенка у «газовій справі» передоно ГУР

Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало від Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) та Національного антикорупційного бюро (НАБУ) 600 тисяч доларів, які були вилучені у 2016 році в рамках розслідування "газової справи Олександра Онищенка". Про це повідомила пресслужба НАБУ.
24 липня 2023, 14:29

Обшуки голови судової адміністрації Украіни у справі Князєва

24 липня, у голови Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова розпочались обшуки в рамках справи, пов'язаної з попереднім ексголовою Верховного Суду Всеволодом Князєвим. За інформацією антикорупційних органів, Сальніков був звинувачений у "підбурюванні до надання неправомірної вигоди суддям Верховного Суду за винесення рішення на користь комерційного підприємства".
24 липня 2023, 12:35

В Києві затримано колишнього одеського військкома - ДБР

Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило про затримання колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), Євгена Борисова, в понеділок, 24 липня. Після двох днів напружених пошуків, слідчим спільно з оперативниками вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного, і він був успішно затриманий у Києві.
22 липня 2023, 22:35

Воєнкомів та їх родичів очікує ретельна перевірка протягом трьох місяців - НАЗК

Національне агентство з питань протидії корупції (НАЗК) розпочало обширну перевірку керівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в Україні, а також їхніх родичів. З метою моніторингу способу життя і з’ясування, хто ще серед працівників військових комісаріатів порушує закон, НАЗК планує провести перевірку протягом трьох місяців.
22 липня 2023, 22:17

Одеському екс-воєнкому Борисову повідомили про підозру

Колишньому керівнику Одеського регіонального центру комплектування, Євгену Борисову, було оголошено підозру, про що повідомляє Державне бюро розслідувань. Військового підозрюють у незаконному збагаченні на значну суму грошей та умисному ухиленні від несення служби. НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення у Борисова на суму понад 188 мільйонів гривень.
22 липня 2023, 20:32

На росії сталась чергова загадкова смерть олігарха, який співпрацював з ФСБ

На росії несподівано помер глава компанії "ІКС Холдинг" Антон Черепенніков, який співпрацював з ФСБ та був включений до списку санкцій США. За повідомленнями російських ЗМІ, тіло 40-річного Черепенникова виявили сьогодні вночі в його офісі. Попередня причина смерті - зупинка серця.
22 липня 2023, 20:17

На москві чоловік захопив будинок в якому, ймовірно, жив Янукович - РосЗМІ

За повідомленнями російських ЗМІ, під москвою було ліквідовано учасника "сво", який захопив будинок у котеджному селищі Шервуд, де, можливо, проживав експрезидент України віктор янукович.Стрільцем виявився 35-річний В'ячеслав Черненко з Красноярська. Його було ліквідовано спецназом під час штурму. Згідно з даними, є повідомлення про поранення силовиків під час операції.
21 липня 2023, 20:08

Суд москви відправив Гіркіна (Стрєлкова) в СІЗО до 18 вересня - РосЗМІ

У Міщанському районному суді москви прийняли рішення направити колишнього командира російських бойовиків на Донбасі ігоря гіркіна (стрєлкова) у СІЗО до 18 вересня. Це пов'язано з його обвинуваченням в інтернет-екстремізмі, за що йому загрожує до п'яти років ув'язнення. Про це повідомляє російське державне інформаційне агентство "риа новости".
21 липня 2023, 17:04

Колишнього правоохоронця з Лисичанська підозрюють у пособництві державі-агресору

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру місцевому жителю у пособництві державі-агресору. За даними слідства, підозрюваний ‒ колишній слідчий, який до 2014 року працював у Лисичанському міському відділі Головного управління МВС України у Луганській області. У подальшому був звільнений у запас.
20 липня 2023, 16:54

В Одесі Затримано близького друга Стремоусова – "блогера" Надьожу

Проведено затримання блогера Олександра Надьожу у місті Одеса 20 липня. За словами представників СБУ, Олександр Надьожа, який раніше працював у співпраці з Кирилом Стремоусовим, є проросійським блогером з Миколаївщини, що протягом тривалого періоду підтримував збройну агресію рф та закликав до захоплення державної влади в Україні.
20 липня 2023, 16:02

Судитимуть співробітницю «міністерства внутрішніх справ лнр» з Біловодська

Прокурори Старобільської окружної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно громадянки України за фактом колабораційної діяльності. Слідством встановлено, що в липні 2022 року жителька смт Біловодськ почала активно співпрацювати з окупаційною владою країни-агресора.
19 липня 2023, 20:54

СБУ викрила колаборантів з Луганщини, які хотіли “пересидіти війну” у Києві

Служба безпеки викрила ще двох колаборантів, які після співпраці з рашистами на тимчасово окупованій Луганщині приїхали в столицю України і намагалися уникнути покарання. *При цьому, користувачі в мережі повідомляють, що мова йде про ресторан-броварню “Шалє” (ТОВ “Шале ЛТД”), за яке раніше вже йшлась мова в дописах Сєвєродонецьких Телеграм-каналів.
19 липня 2023, 17:32

Підозра двом псевдочиновникам з Луганщини в колабораційній діяльності

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області двом громадянам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. За даними слідства, після повномасштабного вторгнення рф на територію України проросійськи налаштовані жителі Рубіжного та Сєвєродонецька почали співпрацювати з ворогом.
18 липня 2023, 16:11

Трьом мешканцям Луганщини повідомлено про підозру у колабораційній діяльності

Старобільська, Сєвєродонецька та Щастинська окружні прокуратури Луганської області повідомили про підозру трьом мешканцям регіону у колабораційній діяльності згідно зі статтею 111-1 Кримінального кодексу України. За даними слідства, ці особи після російського вторгнення змінили свою позицію і перейшли на бік ворога, добровільно співпрацюючи з представниками псевдореспубліки.
18 липня 2023, 12:53

Повідомлено підозру «навіднику танка», який воював на боці російських окупантів

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр» у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань. За даними слідства, з вересня 2016 року по липень 2021 року мешканець м. Алчевськ брав участь у збройному опорі ЗСУ в Луганській області.
17 липня 2023, 14:18

До суду передано ще одну справу проти Януковича

Обвинувальний акт щодо колишнього президента Віктора Януковича та колишнього заступника Міністра юстиції був скерований до суду за захоплення державної влади у 2010 році. Про це стало відомо з повідомлення Офісу генерального прокурора в понеділок, 17 липня.
16 липня 2023, 21:47

Жахливі вбивства в Харкові скоїв 20-ти річний хлопець

Підозрюваний вбив свою 10-річну сестру, матір та вітчима у квартирі на вулиці Метробудівників. Після цього, викравши таксі під загрозою ножа, злочинець скоїв ДТП, яке стало фатальним для 52-річного пішохода на перехресті проспекту Героїв Праці та вулиці Гвардійців Широнінцев.
15 липня 2023, 17:35

Чуть не вбили: на росії заявили, що попередили вбивство собчак та симоньян

На росії повідомлено, що федеральна служба безпеки (фсб) вкрай якісно виконала свої завдання та запобігла спробі вбивства двох відомих журналісток - маргарити симоньян, головного редактора телеканалу «рашатудєй» та міжнародного інформаційного агентства "росія сьогодні", та ксенії собчак, яка також працює у медіа.