Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

18 липня 2023, 16:11

Трьом мешканцям Луганщини повідомлено про підозру у колабораційній діяльності

Старобільська, Сєвєродонецька та Щастинська окружні прокуратури Луганської області повідомили про підозру трьом мешканцям регіону у колабораційній діяльності згідно зі статтею 111-1 Кримінального кодексу України. За даними слідства, ці особи після російського вторгнення змінили свою позицію і перейшли на бік ворога, добровільно співпрацюючи з представниками псевдореспубліки.
18 липня 2023, 12:53

Повідомлено підозру «навіднику танка», який воював на боці російських окупантів

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр» у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань. За даними слідства, з вересня 2016 року по липень 2021 року мешканець м. Алчевськ брав участь у збройному опорі ЗСУ в Луганській області.
17 липня 2023, 14:18

До суду передано ще одну справу проти Януковича

Обвинувальний акт щодо колишнього президента Віктора Януковича та колишнього заступника Міністра юстиції був скерований до суду за захоплення державної влади у 2010 році. Про це стало відомо з повідомлення Офісу генерального прокурора в понеділок, 17 липня.
16 липня 2023, 21:47

Жахливі вбивства в Харкові скоїв 20-ти річний хлопець

Підозрюваний вбив свою 10-річну сестру, матір та вітчима у квартирі на вулиці Метробудівників. Після цього, викравши таксі під загрозою ножа, злочинець скоїв ДТП, яке стало фатальним для 52-річного пішохода на перехресті проспекту Героїв Праці та вулиці Гвардійців Широнінцев.
15 липня 2023, 17:35

Чуть не вбили: на росії заявили, що попередили вбивство собчак та симоньян

На росії повідомлено, що федеральна служба безпеки (фсб) вкрай якісно виконала свої завдання та запобігла спробі вбивства двох відомих журналісток - маргарити симоньян, головного редактора телеканалу «рашатудєй» та міжнародного інформаційного агентства "росія сьогодні", та ксенії собчак, яка також працює у медіа.
15 липня 2023, 17:22

Повідомлена підозра групі «гауляйтерів» Біловодського району

Керівник Луганської обласної прокуратури повідомив про підозру депутатці Біловодської селищної ради, яка отримала керівну посаду в окупаційній адміністрації так званої "лнр" та бере участь у групі, що здійснює інформаційно-підривну діяльність проти України. Інформацію про це надали у пресслужбі Державної прикордонної служби України.
15 липня 2023, 13:24

Інтерпол займетиься колаборантами з Харківщини, іншим приготуватись

Інформація про осіб, які можуть перебувати в Європі та були колаборантами і зрадниками з Харківської області, почала вноситися до бази Інтерполу. Про це у п'ятницю, 14 липня повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.
14 липня 2023, 20:01

15 років з конфіскацією майна – вирок псевдопрокурору з Луганщини

За публічного обвинувачення прокурорів Старобільської окружної прокуратури Луганської області місцевого мешканця визнано винним у колабораційній діяльності та засуджено до максимального покарання ‒ 15 років позбавлення волі. Також чоловіка позбавлено права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 15 років з конфіскацією усього належного йому на праві приватної власності майна.
14 липня 2023, 13:04

У держзраді підозрюють шістьох працівників Старобільського СІЗО

За повідомленням Луганської обласної прокуратури, шістьох працівників державної установи "Старобільський слідчий ізолятор" підозрюють у державній зраді. За даними слідства, вони присягнули на вірність країні-агресору та отримали вогнепальну зброю для "служби" на окупованій території.
13 липня 2023, 20:53

Оголошена нова підозра Павлу Лебедю – СБУ

Колишньому настоятелю Києво-Печерської лаври Павлу (Петру Лебедю) оголошено нову підозру у зв'язку з протиправною діяльністю. Служба безпеки України повідомила про це у четвер, 13 липня. Митрополит заперечив існування України як суверенної держави. Він також визнав російську збройну агресію проти України "громадянським конфліктом", який триває з 2014 року.
13 липня 2023, 14:05

За співпрацю з окупантами в «культурі» підозрюються дві мешканки з Луганщини

Відповідно до процесуального керівництва Лисичанської та Сєвєродонецької окружних прокуратур Луганської області, двом жінкам було повідомлено про підозру в колабораційній діяльності. Обидві жінки займалися активною антиукраїнською діяльністю, укладали угоди з закладами культури ворожої держави та спонукали молодь до співпраці з окупантами.
12 липня 2023, 18:04

Суд відхилив апеляцію у справі заступника голови Сєвєродонецьої міської військової адміністрації

Суд відхилив апеляцію у справі щодо відсторонення від посади заступника голови Сєвєродонецьої ОВА. Засідання відбулося без участі фігуранта справи. За словами адвоката, підозрюваний погано себе почував. Адвокат заявив, що не згодний з рішенням суду і найближчим часом буде подана апеляційна скарга.
12 липня 2023, 14:12

Колишнього керівника Сватівського райвідділу поліції судитимуть за хабар

Прокурори Луганської обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт щодо колишнього тимчасово виконуючого обов’язки начальника Сватівського райвідділу поліції у зв'язку з одержанням неправомірної вигоди. Правоохоронець отримав неправомірну вигоду від мешканця Сватівщини в обмін на неперешкоджання здійсненню операцій з металобрухтом на території району.
12 липня 2023, 13:26

Затримано агента рф, який допомогав захопити Сєвєродонецьк – СБУ

Контррозвідники Служби безпеки провели багатоетапну спецоперацію, яка охопила декілька регіонів України. У результаті комплексних заходів затримано агента ФСБ, який передавав агресору локації українських захисників під час боїв за Сєвєродонецьк у 2022 році.
12 липня 2023, 13:06

Микитася залишили під вартою та зменшили розмір застави – ВАКС

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) вирішив залишити колишнього народного депутата Максима Микитася під вартою ще на 60 діб, проте зменшивши розмір застави до 20 млн гривень. Під час судового засідання Микитась висловив своє незадоволення умовами утримання в СІЗО, а його адвокат надав понад 30 подяк і різних відзнак, які, на думку захисників, позитивно характеризують обвинуваченого.
11 липня 2023, 22:03

За розбещення власної дитини затримано священника УПЦ МП

У Білгород-Дністровському районі Одеської області затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні своєї неповнолітньої доньки. За інформацією Головного управління Національної поліції в Одеській області, 37-річний місцевий житель вчиняв неприпустимі дії щодо своєї 14-річної доньки, наказуючи їй зберігати це у таємниці.
11 липня 2023, 21:30

Нардепу та її помічниці оголошено підозру – САП

Чинному народному депутату та її помічниці оголошено підозру у зловживанні владою. Відповідно до слідчих даних, народний депутат разом зі своєю помічницею обіцяли громадянину організувати виїзд за кордон за грошову винагороду. Їх метою було забезпечити прийняття рішення уповноваженими особами обласної військової адміністрації щодо дозволу на виїзд за межі України.
11 липня 2023, 19:50

Троє «керманичей відділів життєзабезпечення лнр» з Луганщини будуть осуджені

Прокурори Старобільської та Щастинської окружних прокуратур Луганської області передали до суду обвинувальні акти проти трьох громадян України, які займали керівні посади в органах так званої "Луганської народної республіки" ("лнр"). Псевдокерівники - місцеві жителі прийняли проросійську позицію та залишилися на окупованій території регіону.
11 липня 2023, 18:36

Арешт колишньому голові Верховного суду Князєву продовжено - ВАКС

Вищий антикорупційний суд продовжив дію запобіжного заходу у вигляді арешту колишньому голові Верховного суду, Всеволоду Князєву. Згідно з рішенням слідчого судді ВАКС, терміни утримання Князєва під вартою були продовжені до 8 вересня...
11 липня 2023, 14:14

У Краматорську заарештовано чергового агента квазіреспубліки

За даними слідства, підозрюваний, під час підготоки оборони міста від російського вторгнення, вчиняв дії на користь держави-агресора. Він підтримував збройну агресію рф проти України та вирішив допомагати окупаційним силам визначати нові цілі для ракетних обстрілів.