Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

29 листопада 2023, 12:26

Повідомлено про підозру «замминистра лнр», а колишнього «министра» оголосила у розшук

СБУ задокументувала колабораційну діяльність так зв. «заместителя министра труда и социальной политики лнр» Євгена Войнова. За наявними даними, колишній бухгалтер одного з луганських підприємств від початку російської агресії підтримав окупантів. Співпрацював з ворогом на різних посадах у структурах окупаційної влади угруповання «лнр». Також СБУ завершили досудове розслідування щодо колишнього «министра образования и науки лнр».
28 листопада 2023, 14:35

Коломойському продовжено термін утримання під вартою

Шевченківський районний суд міста Києва продовжив термін утримання під вартою скандально відомого бізнесмена Ігоря Коломойського до 26 січня 2024 року. Коломойського звинувачують у шахрайстві відмиванні коштів. За слідчими Бюро економічної безпеки України, він легалізував понад 500 мільйонів гривень, виводячи їх за межі країни через контрольовані банківські установи з 2013 до 2020 року.
28 листопада 2023, 13:34

Суд арештував нардепа Лабазюка за масштабну корупцію в сфері відновлення

На два місяці Вищий антикорупційний суд відправив у СІЗО Сергія Лабазюка, народного депутата від групи "За майбутнє", дозволивши внести заставу у розмірі 40 мільйонів гривень. Депутата раніше спіймали на факті передачі хабаря міністру розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександру Кубракову та голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафі Найєму.
28 листопада 2023, 13:16

Підозри отримали організатори псевдореферендумів на Луганщині: «голова та заступник ДВК», а «депутатку народної ради лнр» – судитимуть

Досудове розслідування щодо ще однієї організаторки окупаційного референдуму вже завершено. Йдеться про відому поплічницю окупантів — Неллі Задираку, яка на час вчинення злочину так зв. «депутатом народного совета лнр». Нещодавно повідомлення про підозру отримали голова та заступниця голови «дільничної виборчої комісії №2809».
27 листопада 2023, 13:26

Керівництво військової частини на Київщині підозрюється в розкраданні та махінаціях з продуктами

Посадовці однієї з військових частин Київщини опинились у центрі скандалу, пов'язаного з масштабними махінаціями при закупівлі та розподілі продуктів для особового складу. Ця злочинна група, до якої входили військовослужбовці та працівники військової частини, домовлялась з приватними підприємцями про незаконну реалізацію продуктів у різних торгових точках, магазинах та ресторанах.
25 листопада 2023, 16:46

Крадуть як в останнє: у депутата Рівненської облради виявлено статків на мільйони доларів

Детективи Державного бюро розслідувань виявили незадекларований статок на мільйони доларів у депутата Рівненської обласної ради, який одночасно є заступником голови Поліського лісового офісу ДСДП "Ліси України". Під час обшуків також вилучили золоті зливки та зброю.
25 листопада 2023, 14:04

Так звану керівницю «центру соціального обслуговування населення лнр» зі Старобільщини судитимуть за колабораціонізм

Прокурори Старобільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно псевдопосадовиці так званої «лнр». Слідством встановлено, що навесні 2022 року жителька Старобільщини, ексзавідувачка одного з відділень КУ «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» почала співпрацювати з окупаційною владою рф.
24 листопада 2023, 13:12

Повідомлено про підозру «начальнику митного поста» з Луганщини, ще одного ‒ судитимуть

СБУ продовжує документувати діяльність колаборантів, які пішли на службу до незаконних «митних органів лнр», здійснюють митне оформлення вантажів та забезпечують надходження «митних платежів» для потреб окупаційного режиму на Луганщині.
23 листопада 2023, 17:11

Підозрюються двоє керівників агропідприємств з Луганщини за співпрацю з окупаційною «владою»

СБУ зібрала доказову базу щодо керівників двох агропромислових підприємств, які співпрацюють з окупантами на Луганщині. Серед них – засновник та керівник фермерського господарства «САША», що на Старобільщині. Другий правопорушник — керівник ТОВ «Агропродсервіс», є колишнім депутатом районної ради від забороненого нині «Опозиційного блоку».
23 листопада 2023, 16:55

Арештовано все майно нардепа Дубінського

Печерський районний суд в Києві прийняв рішення про арешт майна народного депутата Олександра Дубінського «Буратіно», його матері та колишньої дружини у зв'язку зі справою про відмивання грошей та ухилення від податків. Про це свідчить ухвала, опублікована в Єдиному реєстрі судових рішень. Справу було відкрито на підставі заяви виконавчої директорки Центра протидії корупції.
22 листопада 2023, 14:15

Блогер Мирослав Олешко, якому вдалось втікти з України, отримав підозру

СБУ зібрала докази протиправної діяльності «блогера» Мирослава Олешка та повідомила йому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. Йому "світить" до восьми років в'язниці. За матеріалами справи, Мирослав Олешко незаконно виїхав з України під час повномасштабного вторгнення рф і займається інформаційно-підривною діяльністю, яка шкодить ЗСУ.
21 листопада 2023, 13:17

Двоє так званих «силовиків лнр» підозрюються у колабораційній діяльності

СБУ задокументувала протиправну діяльність ще двох зрадників на Луганщині. Один із них – так зв. «прокурор», якого у серпні минулого року окупанти призначили на посаду у незаконній «прокуратурі Марківського району лнр». Другий фігурант є жителем захопленого Сватівського району. Встановлено, що з червня 2022 р. він допомагає окупаційному режиму, працюючи слідчим у «Білокуракинському рв вс мвс лнр».
20 листопада 2023, 14:26

До 5 років за ґратами засуджено мешканця Новопскову, який співпрацював з окупаційними органами влади на Луганщині

Завдяки доказовій базі СБУ, реальний термін ув’язнення отримав колаборант, який співпрацював з рашистською «адміністрацією» на тимчасово окупованій Луганщині. Задокументовано, що після початку повномасштабного вторгнення рф він добровільно погодився на співпрацю з ворогом і у квітні 2022 року був призначений завідувачем сектору у так зв. «державній установі лнр – управлінні пенсійного фонду лнр у Новопсковському районі».
17 листопада 2023, 14:36

Cудитимуть організаторів псевдореферендуму на Луганщині, серед яких троє «депутатів народної ради лнр»

СБУ продовжує документувати діяльність організаторів окупаційного псевдореферендуму на Луганщині. Лише протягом місяця слідчі СБУ завершили досудове розслідування та передали до суду обвинувальні матеріали щодо 11 організаторів фейкового «плебісциту». Серед них – троє «парламентаріїв лнр»: голова так зв. «народного совета лнр» Денис Мирошниченко та «депутати» Олег Коваль та Андрій Ліцоєв.
16 листопада 2023, 16:50

До 10 років позбавлення волі загрожує очільницям «пенсійного фонду» окупантів на Луганщині

Служба безпеки України викрила ще трьох колишніх українських чиновниць із Лисичанська, Новопскова й Біловодська, які пішли на службу агресору та очолили на захоплених ворогом територіях осередки так зв. «государственного учреждения лнр – пенсионный фонд лнр».
15 листопада 2023, 17:26

СБУ розпочали кримінальне провадження щодо Ірини Фаріон

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження та вже призначила низку експертиз щодо висловлювань і публікацій колишньої народної депутатки Ірини Фаріон. За матеріалами слідства, в одному зі своїх інтерв'ю народна депутатка України 7-го скликання зазначила, що категорично не сприймає російськомовних військовослужбовців ЗСУ і не може назвати їх українцями. Це викликало хвилю обурення серед українських захисників та в суспільстві загалом.
15 листопада 2023, 14:07

На Волині правоохоронець допомагав чоловікам перетнути кордон за великі гроші

Повідомляється, що у Волинській області викрили правоохоронця, який організовував виїзд чоловіків за кордон за високу плату — вісім тисяч доларів за послугу на одну людину. "Клієнти" використовували попередньо узгоджений пароль на кордоні. Чоловіків реєстрували як осіб з інвалідністю, при цьому не надавали жодних документів про це.
15 листопада 2023, 13:25

Повідомлено про підозру ексзаступниці голови Новопсковської районної ради за організацію та проведення окупаційного «референдуму»

Служба безпеки України зібрала обґрунтовані докази вини ще однієї організаторки псевдореферендуму щодо приєднання Луганщини до рф. Зловмисницею виявилася депутатка Новопсковської селищної ради 7 та 8 скликання від заборонених в Україні «Опозиційного блоку» та «ОПЗЖ», колишня заступниця голови районної ради.
14 листопада 2023, 13:09

Повідомлено про підозру бойовику російських НФЗ, який керує окупаційною «адміністрацією Кремінського району» на Луганщині

СБУ зібрала докази злочинної діяльності так званого «главы администрации Кременского района лнр» та повідомила йому про підозру в колабораційній діяльності. Задокументовано, що з червня 2023 року орган окупаційної влади очолює 44-річний місцевий мешканець, який від початку російської агресії воював проти України у складі «козачого» терористичного угруповання.
13 листопада 2023, 16:01

Нардепу Дубінському оголосили підозру у держзраді, який з 2016 року отримував гроші від рф

Поки що діючому народному депутату Олександру Дубінському (позафракційний) оголосили підозру у держзраді та участі у злочинній організації, створеною російськими спецслужбами у 2016 році. Прокуратура стверджує, що до цієї організації, окрім Дубінського, входив колишній народний депутат Андрій Деркач (вже має підозру в державній зраді) та колишній прокурор.