Фоторепортажі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Фоторепортажі

25 березня 2024, 20:50

Cудитимуть двох «гауляйтерів» окупованих територій Луганщини за співпрацю з ворогом

Перед законом відповідатимуть двоє колаборантів, які очолили органи окупаційної влади, створені ворогом на Луганщині. Одним із фігурантів є колишній бойовик «козачого» терористичного угруповання «всевеликое войско донское», який нині є «главой администрации Кременского района лнр». Другим зловмисником є колишній міський голова міста Новодружеськ.
25 березня 2024, 20:32

По Одесі росіяни завдали ракетного удару за балістичною траєкторією

Окупанти продовжують ракетний терор. Ввечері, 25 березня, росіяни завдали чергового ракетного удару по Одесі. Внаслідок ворожої атаки постраждали четверо людей. Дві будівлі зруйновано, в будинках навколо повибило скління. Попередньо відомо про 4 поранених.
25 березня 2024, 17:03

Чоловікам заборонено наближатись до кордону з Молдовою на Вінниччині

У Вінницькій області введено обмеження, а саме заборона для чоловіків призовного віку, які намагаються наблизитися до державного кордону з Молдовою. Цю інформацію в понеділок, 25 березня, повідомив Могилів-Подільський прикордонний загін. Це обмеження стосується смуги вздовж державного кордону у чотирьох громадах Могилів-Подільського та Тульчинського районів Вінницької області.
25 березня 2024, 14:03

Ракетна атака на Київ: зросла кількість постраждалих, рятувальні роботи продовжуються

Кількість людей, які постраждали в результаті російської ракетної атаки на Київ у Печерському районі, зросла до семи, повідомив мер столиці. Поруч зі зруйнованим приміщенням державного навчального закладу розташований гуртожиток, де перебувало багато людей. За даними мера Києва, критичних руйнувань в гуртожитку немає та ніхто не постраждав. Рятувальники продовжують розбирати завали.
25 березня 2024, 13:03

Фото наслідків російської атаки на Київ: від падіння уламків збитої ракети зруйновано будівлю

У результаті ракетної атаки російських загарбників на Київ пошкоджено триповерхову будівлю спортзалу в Печерському районі столиці, повідомила ДСНС України. Наразі на місці тривають пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники активно працюють, розбираючи завали, з метою виявлення можливих постраждалих. Постраждали принаймні п'ятеро осіб, серед них 16-річна дівчина.
25 березня 2024, 12:26

Уламками російських БпЛА поранено 11 людей у Миколаєві

За даними від ОДА, в ніч на 25 березня під час бойової роботи сил ППО уламки збитого російського безпілотника впали на територію приватного сектору, спричинивши загоряння житлового будинку та двох легкових автомобілів. У Миколаєві внаслідок падіння уламків збитого російського ударного БпЛА типу Shahed-131/136 травмовано 11 людей.
25 березня 2024, 12:09

Сили ППО збили російські балістичні ракети над Києвом

Сьогодні з ранку російські загарбники вдарили двома балістичними ракетами по Києву, зазначив Командувач Повітряних сил ЗСУ. О 10:28 Повітряні сили ЗСУ зафіксували рух ракети на Київ. Після цього у столиці почалися вибухи, і тільки після них пролунав сигнал повітряної тривоги. Тим часом у Києві збільшується кількість постраждалих внаслідок ракетного удару.
25 березня 2024, 11:54

У ніч на 25 березня 2024 року знищено 8 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131»

Сьогодні вночі захисники неба збили 8 із 9 ударних БпЛА типу «Shahed», якими противник атакував із мису Чауда (Крим). До відбиття повітряного нападу залучалися мобільні вогневі групи Сил оборони України. "Шахеди" знищено у межах Миколаївської та Одеської областей.
25 березня 2024, 11:41

Ситуація щодо російського вторгнення на 25.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.03.24 орієнтовно склали 437390 російських загарбників, з яких 640 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
24 березня 2024, 17:41

Міністр закордонних справ України: путін – патологічне брехло

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив із закликом не довіряти словам формального лідера російського народонаселення, путіна, та його поплічників — посіпак щодо можливої причетності України до масового розстрілу в Crocus City Hall. путін – патологічний брехун.
24 березня 2024, 17:15

Не вважати ТЦК «людоловами» та не цькувати їх, закликав Командувач Сухопутних військ ЗСУ

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк закликав громадян переглянути своє ставлення до військовослужбовців ТЦК та утриматися від цькування їх. У протилежному випадку, за його словами, Україна ризикує програти війну. "В стрічках новин безліч репортажів про "нещасних потопельників у Тисі" чи загони "бойових гуцулів", - обурюється Павлюк.
24 березня 2024, 14:01

Атаковано дронами нфтобазу російських окупантів у Криму – соцмережі

У ніч на неділю в тимчасово окупованому росіянами Криму сталася чергова серія потужних вибухів. Відразу була поширена інформація, що в районі селища Гвардійське спалахнула пожежа на нафтобазі. Зазначається, що нафтобаза розташована біля залізничної станції «Остряково». Також можливі влучання у гарнізон селища Гвардійське.
24 березня 2024, 13:31

Найпотужніша атака в Криму по російських окупантах – ЗМІ

У ніч проти неділі, 24 березня, по великій території тимчасово окупованого Криму сталася серія потужних вибухів, за якими відразу ж з’явилися повідомлення від місцевих ЗМІ про прильоти крилатих ракет у головний центр зв'язку чорноморського флоту росії в окупованому Севастополі, "прильоти" по живій силі окупантів, уражено воєнні кораблі, нафтобаза.
24 березня 2024, 12:21

Два російських великих десантних кораблі у Криму зазнали удару –ЗСУ

Українські військові здійснили успішні удари по об'єктах російських окупантів у Севастополі. Зазначається, що під удар потрапили великі десантні кораблі (ВДК) «Ямал» та «Азов», а також центр зв'язку російських окупаційних військ і кілька об'єктів інфраструктури чорноморського флоту рф у тимчасово окупованому Севастополі. Також сьогодні вранці стало відомо, що під удар потрапила нафтобаза в районі Сімферополя.
24 березня 2024, 11:52

У ніч на 24 березня 2024 року знищено 43 повітряні ціли: 18 ракет та 25 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”

У ніч на 24 березня 2024 року російські окупанти атакували 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 14 літаків стратегічної авіації Ту-95МС (район пусків Енгельс – рф.) та 28-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків Приморсько-Ахтарськ — рф, мис Чауда – Крим).
24 березня 2024, 11:44

Ситуація щодо російського вторгнення на 24.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.03.24 орієнтовно склали 436750 російських загарбників, з яких 990 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
23 березня 2024, 17:07

Внаслідок вибухів знищено російських окупантів з технікою у Мелітополі – ГУР

У тимчасово окупованому Мелітополі в результаті двох вибухів знищено російських загарбників та їхню військову техніку. Про це у суботу, 23 березня, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. За попередніми даними відомства, в самому епіцентрі вибухів перебувало близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки «Камаз» та УАЗ «Patriot».
23 березня 2024, 14:00

На Херсонщині росіяни атакували дронами «Пункт незламності», постраждали люди

У суботу, 23 березня, російські загарбники атакували Пункт незламності в Херсонській області за допомогою дронів, внаслідок чого троє людей отримали поранення. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація. Стало відомо про трьох постраждалих внаслідок атаки двох FPV-дронів. Всім постраждалим лікарі надають необхідну допомогу.
23 березня 2024, 13:33

Росіяни завдали повторного удару по рятувальникам та правоохоронцям у Харкові

В суботу, 23 березня, російські окупанти здійснили повторну атаку дронами на Харків, що призвело до поранення рятувальника та поліцейського. В результаті чергової російської атаки дронами опівночі сталася пожежа у триповерховій. На місце події відразу прибули підрозділи ДСНС та Нацполіції. Під час роботи рятувальників та правоохоронців на місці події, російські загарбники знову атакували безпілотними літальними апаратами
23 березня 2024, 13:00

Черговий російський НПЗ атаковано БпЛА, знищена колона нафтопереробної установки - ЗМІ

На черговому російському нафтопереробному заводі поблизу міста Новокуйбишевськ Самарської області у ніч на суботу, 23 березня, сталася потужна пожежа, повідомляють російські Telegram-канали. За попередніми даними, завод був атакований невідомими безпілотними летальними апаратами ударного типу. За словами місцевих жителів, спочатку всі почули гучний вибух, а потім побачили заграву та полум'я від великої пожежі.