Новини влади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини влади

31 серпня 2023, 20:32

180 000 переселенців позбавлять виплат – Верещук

Близько 180 тисяч українців помилково отримують виплати як внутрішні переселенці. Ця ситуація стала об'єктом уваги віцепрем'єр-міністра – міністра із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Верещук. Вона повідомила про це в ефірі телемарафону, який відбувся 31 серпня.
31 серпня 2023, 16:15

Успішно застосовано власну далекобійну зброю на відстані за 700 кілометрів – Зеленський

Україна вдало застосувала далекобійну зброю, яка дійшла цілей на відстань за 700 кілометрів. Про це в четвер, 31 серпня, повідомив президент Володимир Зеленський через свій Telegram-канал після проведення селекторної наради. Також Володимир Зеленський вислухав доповідь головкома генерального штабу ЗСУ Валерія Залужного, щодо ситуації на передовій, зокрема, оборонних та наступальних дій.
30 серпня 2023, 20:31

Зеленський провів засідання РНБО: рішення щодо ВЛК

Президент України Володимир Зеленський, сьогодні, 30 серпня, провів засідання РНБО. Тематика — військово-лікарські комісії. Підсумки перевірки всієї системи ВЛК по країні. Доповіді щодо порушень. Кроки для унеможливлення будь-якої корупції у сфері ВЛК.
30 серпня 2023, 17:17

Деталі для російського флоту роками виробляли в Конотопі – СБУ

Служба безпеки України розкрила докладні подробиці щодо націоналізації підприємства "Мотордеталь - Конотоп" у Сумській області. Цей завод, який спеціалізується на виготовленні гільз циліндрів для двигунів, мав важливу роль у виробництві комплектуючих для російських кораблів.
28 серпня 2023, 18:33

Зеленський провів чергову Ставку: обговорювались важливі питання

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого були розглянуті актуальні питання стосовно ситуації на фронті та підготовки до майбутнього зимового періоду. Під час засідання була висвітлена також тема забезпечення критичної енергетичної інфраструктури.
28 серпня 2023, 17:21

Окупаційна «влада» на Запоріжжі отримала дрон у вікно - ГУР

У місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області 24 серпня відбулася локальна вибухова подія. Український дрон-камікадзе проник у вікно будинку, де проживав олександр реймер, «заступник голови» окупаційної адміністрації. Після вибуху, пораненого реймера встигли доставити до лікарні. Ця операція була проведена в рамках спільної дії воєнних розвідників та представників руху опору.
28 серпня 2023, 15:46

В Уряді зазначили, що в Україні передумови для посилення призову – відсутні

Україна продовжує проводити мобілізаційні заходи в рамках планового режиму. Цю інформацію підтвердив Федор Веніславський, член комітету Верховної Ради з національної безпеки, оборони та розвідки, у ході ефіру телемарафону. За його словами, з самого початку російської агресії мобілізаційні заходи в Україні проводяться в плановому режимі.
27 серпня 2023, 20:16

Зеленський запропонував прирівняти корупцію до державної зради

Глава держави України Володимир Зеленський висловив свою позицію щодо боротьби з корупцією, заявивши, що під час періоду воєнного стану корупційні дії мають бути розцінені як державна зрада. Він акцентував, що особи, винні у корупційних порушеннях, повинні бути притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.
27 серпня 2023, 16:09

Зеленський анонсував «потужний вересень» для України

Міжнародна активність України у вересні буде не меншою, ніж на поточному тижні. Влада вже готує потужний вересень. Про це написав президент Володимир Зеленський. За його словами, на першому плані – забезпечення національної безпеки та оборони. Планується постачання нового оборонного спорядження для українських воїнів, такого як артилерія, бронетехніка, засоби протиповітряної оборони та ракети.
26 серпня 2023, 18:21

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний висловив вітання українським авіаторам

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний 26 серпня висловив вітання українським авіаторам з нагоди їхнього професійного свята та підкреслив, що для забезпечення захисту українського неба важливі літаки від партнерів.
26 серпня 2023, 15:43

Атаки на москву и росію ставатимуть ще частішими – Юрій Ігнат

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат наголосив, що атаки безпілотників на москву – є результатом агресії росії. Він підкреслив, що подібні інциденти можуть статися зі зростанням частоти. Цю інформацію Ігнат повідомив під час його участі у телемарафоні «Єдині новини».
25 серпня 2023, 17:50

У Харківській області посилюють заходи з мобілізації - ОВА

У Харківській області посилять заходи з мобілізації, зокрема спрямовані на покращення співпраці між владою, військкоматами та правоохоронними органами. Цю інформацію повідомляє місцева ОВА у п’ятницю, 25 серпня. В ході зустрічі було обговорено також створення комісій для розгляду питань, пов'язаних із посиленням мобілізаційних заходів, на території районних військових адміністрацій та населених пунктів регіону.
25 серпня 2023, 13:28

Уряд звільнив голову Державної служби з надзвичайних ситуацій

Уряд України прийняв рішення щодо звільнення Сергія Крука з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Цю інформацію надав Ігор Клименко, міністр внутрішніх справ, у своєму Telegram-каналі у п’ятницю, 25 серпня. Зазначимо, що дана ситуація не зачіпає роботу ДСНС, оскільки служба продовжує працювати в штатному режимі.
24 серпня 2023, 14:20

Україна «випала з графіка» звільнення Криму – Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов визнав, що Київ "випав із графіка" щодо звільнення Криму. Деокупація півострова йде повільніше, ніж мала “за всіма розрахунками”. Про це Буданов сказав в інтерв'ю "Крим. Реалії".
24 серпня 2023, 14:00

Українські бійці в Криму: спецоперація ГУР МО України за підтримки ВМС України

Оперативні групи бійців розвідки зі складу Головного управління (ГУР) Міністерства оборони України здійснили висадку на тимчасово окупованій території Криму, вступивши в бій з російськими військами. Зазначено, що спецпідрозділи, використовуючи плавзасоби, висадилися на берег в околицях населених пунктів Оленівка та Маяк.
24 серпня 2023, 12:36

Привітання Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України

Великий народе великої України, що відзначає сьогодні великий день – День Незалежності! Свято вільних людей. Свято сильних людей. Свято гідних. Свято рівних. Українців та українок. Усіх. В усій нашій державі.
23 серпня 2023, 20:54

Більше мобілізувати людей на фронт просять військові - Зеленський

Військові звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням збільшити кількість мобілізованих на фронт. Про це розповів глава держави на пресконференції у середу, 23 серпня.
23 серпня 2023, 17:45

Зеленський в Києві провів переговори з Президентом Литви

Президент України Володимир Зеленський та Президент Литовської Республіки Гітанас Наусєда провели зустріч у Києві, де обговорили важливі питання та спільні ініціативи. Гітанас Наусєда прибув до столиці для участі в третьому саміті міжнародної Кримської платформи.
23 серпня 2023, 14:14

Зеленський привітав українців з Днем прапора

«Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем ідуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, ідуть вперед і дійдуть до нашої перемоги»
22 серпня 2023, 18:26

У росіян паніка: для захисту «кримського моста» затоплюють пороми – ГУР

Агресори з росії придумали нескладний спосіб захисту «!Кримського мосту» у Керченській протоці — вони планують затоплювати пороми. Цю інформацію оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у вівторок, 22 серпня.