Новини влади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини влади

23 серпня 2023, 14:14

Зеленський привітав українців з Днем прапора

«Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем ідуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, ідуть вперед і дійдуть до нашої перемоги»
22 серпня 2023, 18:26

У росіян паніка: для захисту «кримського моста» затоплюють пороми – ГУР

Агресори з росії придумали нескладний спосіб захисту «!Кримського мосту» у Керченській протоці — вони планують затоплювати пороми. Цю інформацію оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у вівторок, 22 серпня.
22 серпня 2023, 15:11

Буданов анонсував неприємні події для росіян у Криму: Побачите

Найближчими днями можуть відбутися нові події в Криму, пов'язані з деокупацією. Цю інформацію розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у коментарі для каналу ITV в центрі визвольного Ірпеня.
21 серпня 2023, 22:34

Зеленський запросив долучитись Грецію до посилення ППО України

Володимир Зеленський після зустрічі з грецьким прем'єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом зазначив про можливість історичного внеску Греції в посиленні безпеки Європейського Союзу. Важливою частиною цього співробітництва могла б стати підтримка з боку Греції у справі оборони Чорноморської акваторії за допомогою систем протиповітряної оборони.
21 серпня 2023, 19:14

Зеленський прибув до Греції: планується ряд важливих зустрічей

21 серпня, у понеділок, президент Володимир Зеленський вирушив з офіційним візитом до Греції, де планується провести ряд важливих зустрічей та переговорів. Головна мета цих зустрічей — обговорити питання співпраці між двома країнами та координацію дій на європейському рівні для захисту життя та свободи громадян.
21 серпня 2023, 13:27

Зеленський виступив у парламенті Данії: Україна вистоїть!

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням перед датським парламентом. Під час своєї промови він висловив думку, що всі сусіди росії є вразливими перед загрозою агресії, якщо Україна не протистоїть російській навалі. Він відзначив, що росія відкрито заявила про свої плани не обмежувати свою ворожу діяльність лише Україною.
20 серпня 2023, 20:43

Ми готові обміняти Бєлгород на членство в НАТО – Зеленський

Володимир Зеленський надав змістовну відповідь на питання про територіальні поступки заради членства України в НАТО. На спільній пресконференції з прем'єром Данії Метте Фредеріксен президент заявив, що Україна готова обміняти Бєлгород на членство в Альянсі.
20 серпня 2023, 20:20

Данія відправить в Україну 19 винищувачів F-16

Після важливих переговорів, які відбулися 20 серпня, президент України Володимир Зеленський оголосив про нову домовленість з Данією, яка відкриває перспективу для українського повітряного флоту. Україна отримає 19 винищувачів F-16.
20 серпня 2023, 18:26

Зеленський з візитом у Данії, яка з Нідерландами надає Україні F-16

У продовженні свого дипломатичного візиту, Президент України Володимир Зеленський вирушив з Нідерландів до Данії, про що він повідомив у своєму телеграм-каналі. На авіабазі Скрідструп, Президента України Володимира Зеленського та його дружину Олену Зеленську вітала кронпринцеса Мері та прем’єр-міністр Метте Фредеріксен.
19 серпня 2023, 21:41

Президента й перша леді України зустрілись з королем та королевою Швеції

Під час візиту до Швеції, президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська провели зустріч з королем Карлом XVI Густавом та королевою Сільвією. Зеленський висловив вдячність за широку підтримку Швеції на різних фронтах та підтвердив, що домовився про можливість виробництва бойових машин піхоти CV90 для Збройних Сил України.
18 серпня 2023, 22:01

В ГУР прокоментували нові атаки дронів на росії

Зростає активність дронів, які заходять на територію російської федерації. За повідомленням представника Головного управління розвідки, Андрія Юсова, ці атаки стають все інтенсивнішими, але їхніх справжніх цілей поки що не варто розголошувати, адже це може нашкодити подальшим операціям.
17 серпня 2023, 16:37

Зеленський затвердив рішення РНБО та звільнив всіх військкомів

Президент Володимир Зеленський затвердив рішення Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України, яке включає доручення звільнити всіх керівників обласних військкоматів по всій країні. Відповідний указ глави держави був підписаний ним у четвер, 17 серпня.
17 серпня 2023, 14:01

Два збитих сьогодні російських гвинтокрили Ка-52 не могли б літати без іноземних компонентів - Єрмак

Голова Офісу Президента, Андрій Єрмак, повідомив у своєму Telegram-каналі про збиття двох ворожих "аналоговнєтних" ударних гелікоптерів Ка-52, про їх "західну складову" в компонентах, роботу над посиленням та розширенням санкційного тиску на росію.
16 серпня 2023, 20:40

Верещук «спростувалась»: «Працюю там, де я є»

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук оприлюднила пояснення стосовно своїх останніх заяв та чуток щодо можливого переходу до Міністерства оборони. Раніше вона поділилася власними думками про ситуацію в країні, закликавши готуватися до довгострокової війни.
16 серпня 2023, 17:33

Замість Андрія Холодова: у Верховній Раді юрист Микола Тарарін

У складі Верховної Ради змінилося одне з депутатських місць: після Андрія Холодова в парламент ступив Микола Тарарін, кандидат, який вже мав досвід балотування до парламенту у 2019 році під номером 147 зі списку партії "Слуга народу". Центральна виборча комісія підтвердила його обрання народним депутатом України.
15 серпня 2023, 22:22

Верещук закликала всіх готуватися до тривалої війни з росією та дала поради

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала українців готуватися до тривалої війни з росією та оприлюднила рекомендації із п'яти пунктів та дала поради.
15 серпня 2023, 20:59

Україна відреагувала на розмови щодо поступок територіями на користь росії

Україна відреагувала на останні обговорення можливого приєднання до НАТО, та «гіпотетичні міркування» щодо відмови від частини своїх територій на користь росії. Розмови про вступ України в НАТО в обмін на відмову від частини українських територій є абсолютно неприйнятними. Завжди виходили з того, що Альянс, як і Україна, – територіями не торгують.
15 серпня 2023, 18:18

Зеленський завітав до українських захисників на Мелітопольському напрямку

Президент України Володимир Зеленський продовжує робочі візити до українських захисників на різних напрямках передових позицій. Сьогодні він завітав до Запорізької області, де відбулася зустріч з бійцями декількох бригад. Зустріч з бійцями була спрямована на обговорення актуальних питань, прийняття рішень та аналіз ходу бойових дій. Подяка військовим за їхній внесок у захист України.
14 серпня 2023, 20:32

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на 200 млн доларів

Сполучені Штати Америки оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги на суму 200 мільйонів доларів. Про це йдеться в заяві державного секретаря США Ентоні Блінкена, яка була оприлюднена у понеділок, 14 серпня.
14 серпня 2023, 20:11

Зеленський відвідав бойові бригади на Сході, що воюють в межах ОТУ «Соледар»

Під час своєї робочої поїздки на територію Донеччини, Президент України Володимир Зеленський відвідав командні пункти декількох бригад, які взяли участь у наступальних діях у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Соледар".