Новини регіону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини регіону

RSS
06 травня 2023, 16:30

У Лисичанську з початку року не виплачують зарплати комунальникам

Окупанти вкотре пообіцяли виплатити зарплату, але у червні. Це буде перша виплата у 2023 році. Тим часом на Луганщину прибуває все більше медичних працівників з рф, щоб лікувати поранених російських солдат.
06 травня 2023, 16:06

Загарбники повідомили про зупинку всіх енергоблоків ЗАЕС - Федоров

Окупанти, ймовірно, готують провокації на ТОТ Запорізької області. Рашисти повідомили про зупинку роботи всіх блоків Запорізької АЕС", - написав міський голова Мелітополя Іван Федоров.
05 травня 2023, 12:12

Командири підрозділів штурмової бригади "Лють" завершили спецпідготовку

Молодші командири штурмових підрозділів бригади "Лють", які очолять кампанію з визволення Луганщини, пройшли спеціалізований курс підготовки.
05 травня 2023, 11:43

російські «чиновники» тікають із захопленої території Запорізької області

Із тимчасово захопленої території Запорізької області тікають російські ставленики - зокрема, не повернувся з відпустки прибулий з рф "міністр охорони здоров'я", звільнилася його заступниця.
03 травня 2023, 20:33

Для ВПО з Луганщини побудують модульне житло на Закарпатті

У І півріччі 2023 року почнеться будівництво тимчасового (модульного) житла для ВПО з Луганщини, які переїхали до Закарпатської області.
02 травня 2023, 22:30

На Луганщині окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ, риючи окопи посеред міст, – Лисогор

У Луганській області під виглядом водопровідних робіт окупанти риють окопи. Таким чином вони готуються до оборони під час контрнаступу ЗСУ.
02 травня 2023, 20:35

Окупаційне керівництво Запорізької АЕС екстрено проситься у «відпустки»

Нинішні так звані керманичі Запорізької АЕС виявляють бажання масово «відпочити» поближче до Керченської протоки, відпрошуючись у росіян нібито у відпустки.
01 травня 2023, 22:28

ГУР МО України наполегливо рекомендує покинути окупований Крим

— Кілометрові затори на незаконно зведеному мосту з Керчі до росії — це правильна реакція. ГУР МО України наполегливо рекомендує покинути окупований Крим, поки така опція ще є.
30 квітня 2023, 20:31

"Ростуть, як гриби": на окупованій Луганщині з'являються радянські пам'ятники

На тимчасово окупованих територіях Луганської області "визволителі" замість того, щоб розв'язувати проблеми з комунікаціями, "зводять" пам'ятники Леніну.
30 квітня 2023, 20:25

У Дніпрі працює Сєвєродонецький хімічний завод нестандартизованого устаткування

Сєвєродонецький хімічний завод нестандартизованого устаткування працює в Дніпрі. Машинобудівна компанія виготовляє теплообмінне, колонне, енергетичне, сепараційне та інше нестандартне обладнання.
29 квітня 2023, 20:00

Фортеці. Жінки. Перемоги. Та Жінки з Луганщини

Під час урочистого відкриття фотоекспозиції «Фортеці. Жінки. Перемоги.» ініціатори відзначили 6 жінок Луганщини, які зробили свій внесок у Перемогу України над російськими окупантами, а також представили символічний образ жінок, які роблять свій внесок перебуваючи на окупованих територіях Луганського регіону. Їх імена: Свєта Свєтікова, Клара Бондаренко, Наталія Петренко, Світлана Бережна, Ірина Верігіна та Юлия Носорєва.
29 квітня 2023, 18:38

Нове оголошення "влади": Як у Сєвєродонецьку повідомляють про "ремонти"

Окупанти говорять, що міста, у які вони принесли "руський мир", відновлюються у пришвидшеному темпі, проте це далеко не так. Росіяни продовжують зламувати та грабувати квартири під виглядом так званого "великого ремонту".
29 квітня 2023, 18:29

"Багато крадуть": Москва розпочала перевірку витрат коштів, спрямованих на "відновлення" Донбасу

У Кремлі вважають, що на окупованій частині Донецької та Луганської областей розкрадаються гроші, які РФ надсилає для "відновлення".
29 квітня 2023, 18:04

У Севастополі знищені 10 резервуарів з нафтопродуктами для ворожого флоту – ГУР

Унаслідок вибуху в тимчасово окупованому Севастополі знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю 40 тисяч тонн. Пальне призначалося для ворожого флоту.
28 квітня 2023, 20:19

Топменеджери російських компаній у Криму отримали вказівку готуватись до евакуації

«Керівництво представництв російських державних компаній на тимчасово окупованому півострові Крим отримали вказівку готуватися до евакуації», - йдеться в дописі Центру національного спротиву.
27 квітня 2023, 22:17

"Велике переселення народів": Росія хоче повністю замінити населення Луганщини на жителів із віддалених регіонів РФ

Російський уряд хоче переселити на Луганщину жителів віддалених регіонів РФ. Тим часом, мешканців з окупованих територій під будь-якими приводами депортують до РФ. Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр
27 квітня 2023, 22:12

Росіяни вимагають від Луганської та Сєвєродонецької єпархій УПЦ перейти в РПЦ

«Правлячого архієрея Пантелеймона (Поворознюка – прим. ред.) звинуватили у співробітництві зі спецслужбами та військовими України. Змушували зізнатися у передачі інформації щодо діяльності УПЦ на окупованих територіях Луганської області. Відмовили у видачі російського паспорту», - каже джерело.
27 квітня 2023, 21:54

У Дніпрі відкрили перший соціальний гуртожиток для маріупольців

Перші сім'ї внутрішньо переміщених осіб із Маріуполя отримали ключі від соціального житла у відреставрованому й облаштованому для комфортного проживання гуртожитку Дніпровського державного аграрно-економічного університету. Одночасно тут можуть розміститися 35 родин. Житло надається безоплатно.
26 квітня 2023, 11:06

У Кремінній загарбники утримують на фермі людей, яких підозрюють у співпраці з Україною

«Окупанти продовжують затримувати місцеве населення, яке має відмінні від них погляди, або просто не сподобалися. Люди зникають у невідомому напрямку і часто не повертаються», - ідеться в повідомленні Луганській ОВА. Одне з місць, де утримують українців, - територія колишньої звіроферми біля Кремінної.
25 квітня 2023, 20:22

москва згортає політичні рухи колаборантів у «л/днр» – правозахисник

З кремля надійшло розпорядження про призупинення фінансування діяльності «громадських рухів».