Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

22 квітня 2024, 18:05

В Харкові атаковано телевізійну інфраструктуру: росіяни зруйнували телевежу

Російські окупанти атакували обʼєкт телевізійної інфраструктури у Харкові. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації у понеділок, 22 квітня. Під час повітряної тривоги усі співробітники перебували в укритті. Людських жертв, на щастя, немає. На цю хвилину є перебої із сигналом цифрового телебачення, та в черговий раз звернулись до громадян із закликом про довіру лише офіційним джерелам інформації.
21 квітня 2024, 17:40

Черговий корабель росії в окупованому Криму було пошкоджено – ВМС

Українські військові сьогодні, 21 квітня, здійснили влучний удар по російському кораблю «Коммуна» у тимчасово окупованому Севастополі. Про це повідомив речник ВМС України Дмитро Плетенчук. «Коммуна» – один з найдавніших кораблів російського флоту, спущений на воду ще під час Першої світової війни в 1913 році. Він входив до складу Балтійського флоту в 1915 році, а пізніше був переданий до Чорноморського флоту рф та базувався в Севастополі.
21 квітня 2024, 16:25

Одещина під російським ракетним ударом: є поранені

Російські війська вдарили ракетами по транспортно-логістичному об'єкту в Одеській області, що призвело до пошкодження приватних будинків та поранень щонайменше чотирьох людей. Про це повідомив голова Одеської ОВА. Також внаслідок обстрілу виникло загоряння сіна на приватному подвір'ї. Рятувальники та всі відповідні комунальні служби займаються ліквідацією наслідків чергової російської атаки.
21 квітня 2024, 14:29

Під російським обстрілом знову житлові квартали Херсона

Вранці близько 4 години війська країни-агресора здійснили атаку на житлові квартали Корабельного району Херсона, що призвело до пошкодження будинків та перебоїв у газопостачанні. Про це повідомив начальник Херсонської МВА. Зазначено, що черговий російський обстріл здійснювався з тимчасово окупованого лівого берега Херсонщини.
21 квітня 2024, 13:32

В окупованому Севастополі «приліт» ракет, пожежа в бухті

У тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи. Мережею шириться відео з першими кадрами «прильоту» в Севастопольській бухті. Інформаційні ресурси та соцмережі поширили інформацію в неділю, 21 квітня. Із самого ранку в тимчасово окупованому Криму повідомляли про серію вибухів, яку чули місцеві мешканці.
20 квітня 2024, 21:04

Конгрес США схвалив допомогу Україні

Палата представників США – нижня палата Конгресу США – прийняла законопроєкт про надання майже $61 млрд допомоги Україні. Про це відомо під час трансляції голосування в Палаті представників у суботу, 20 квітня. ЗА проголосували 210 демократів та 101 республіканець.
20 квітня 2024, 17:50

Співробітник ТЦК на Чернігівщині відкрив вогонь через напад на нього цивільних

У суботу, 20 квітня, в Чернівецькій області сталася ситуація, коли група цивільних осіб агресивно поставилась до дій військовослужбовця територіального центру комплектування (ТЦК та СП) та начебто здійснили на нього напад, заблокувавши його транспортний засіб. Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК. У ТЦК з'ясовують усі обставини та причини інциденту й сподіваються на відповідне реагування правоохоронних органів.
20 квітня 2024, 15:12

На росії під Смоленськом БпЛА атакували нафтобазу «Лукойла», виникла велика пожежа

Велика пожежа на російській нафтобазі «ЛУКОЙЛ-Центрнафтопродукт" у Кардимовому Смоленській області на росії відбулась проти ночі суботи, 20 квітня. До ворожого енергетичного об'єкта завітали безпілотні літальні апарати, про що було повідомлено главою Кардимівськго району на росії. Внаслідок удару сталося займання ємності з пально-мастильними матеріалами.
20 квітня 2024, 14:27

До Брянськкої області на росію завітали безпілотники та спалили підстанцію

У селищі Вигоничі Брянської області на росії увечері в п’ятницю, 19 квітня, сталася велика пожежа під час атаки БпЛА, повідомила місцева влада та свідки події через соціальні мережі. За заявою місцевого губернатора, пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури сталася від уламків при падінні збитого БпЛА.
20 квітня 2024, 13:18

Росіяни зруйнували житлову багатоповерхівку у Вовчанську та вбили людей

Вранці 20 квітня Вовчанськ був обстріляний військами рф. Ворожий удар прийшовся на багатоповерховий будинок, що призвело до жертв та поранених. Третій підʼїзд дев’ятиповерхового житлового будинку було повністю зруйновано. Другий підʼїзд також зазнав часткових руйнувань даху. Двох мешканців вдалося деблокувати з квартири. 60-річний чоловік, який під час російського удару перебував у своєму саду, загинув на місці.
19 квітня 2024, 17:20

Зросла кількість жертв російської атаки у Дніпрі: з-під завалів дістали тіло жінки

У Дніпрі рятувальники деблокували тіло ще однієї загиблої внаслідок російського удару по місту 19 квітня. Про це повідомляється ДСНС України та головою Дніпропетровської ОВА. За попередньою інформацією, в Дніпропетровській області загинуло семеро осіб, серед яких дві дитини. Ще 34 людини постраждали, в тому числі одна дитина. Аварійно-рятувальні роботи тривають.
19 квітня 2024, 14:25

Як збивали російський Ту-22М3 розповіли в ГУР

Російський дальній надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3 було знищено за допомогою тих же засобів, які раніше було використано для ураження російського літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50. Про це повідомило Головне управління розвідки. Це перше успішне знищення стратегічного бомбардувальника в повітрі під час бойового вильоту протягом повномасштабного вторгнення росії в Україну.
19 квітня 2024, 13:44

Знищена стратегічна авіація росії: збито Ту-22М3, який бомбив ракетами Україну, загинули 2 члени екіпажу

У Ставропольському краї на росії зранку впав стратегічний бомбардувальник Ту-22М3. Російські інтернет-ресурси повідомили про 2 загиблих російських пілотів з екіпажу, в тому числі й командира.
19 квітня 2024, 13:19

Президент з робочим візитом приїхав на Донбас, де вручив Захисникам нагороди

Президент України Володимир Зеленський відвідав медичну роту 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, де поспілкувався з пораненими військовими та вручив захисникам ордени За мужність III ступеня, медалі За військову службу Україні та Захиснику Вітчизни, виражаючи подяку за їхню службу та захист України. Також президент нагородив медиків роти орденами Богдана Хмельницького III ступеня та медалями За врятоване життя.
19 квітня 2024, 13:04

Дніпро та область під російським ракетним ударом: сім людей загинуло, серед яких – двоє дітей, багато поранених

Унаслідок масованого російського ракетного удару в ніч на 19 квітня у Дніпропетровській області загинули сім людей, серед яких – дві дитини, 26 постраждали. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, 9 ракет. І ще 2 - вночі. В Павлограді пошкоджено одне з підприємств.
17 квітня 2024, 17:06

Удар по Чернігову: зросла кількість вбитих росіянами людей, завтра оголошено жалобу

У Чернігові на місці російського ракетного удару виявили тіла ще двох загиблих. Таким чином, росіяни вбили щонайменше 17 людей, повідомила ДСНС та МВС України у середу, 17 квітня. На місці також працюють психологи ДСНС, які надали допомогу 53 людям. Влада Чернігова оголосила четвер, 18 квітня, днем жалоби за загиблими унаслідок ворожого ракетного удару.
17 квітня 2024, 16:51

На росії дрони здійснили атаку в Татарстані та Мордовії – ЗМІ

Технологічні безпілотні літальні апарати здійснили атаки на важливі об'єкти у двох регіонах на росії – у Татарстані та Мордовії, повідомляють ЗМІ у середу, 17 квітня. Повідомляється, що безпілотники Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України сьогодні вранці атакували авіаційний завод ім. Горбунова у Татарстані.
17 квітня 2024, 14:46

Удар по аеродрому окупантів в Криму: «Ніч жаху в Джанкої»

У ніч з 16 на 17 квітня стався потужний вибуховий інцидент на російському військовому аеродромі в Джанкої у тимчасово окупованому Криму. Російські військово-пропагандистські джерела повідомляють про «ніч жаху у Джанкої»
17 квітня 2024, 14:02

Ракетний удар по Чернігову: росіяни вбили 14 людей, поранено 61 людину

Внаслідок ракетного удару, який здійснили російські окупанти, місто Чернігів зазнало серйозних руйнувань та втрат людських життів. За офіційними даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, попередньо відомо про 14 вбитих росіянами людей, а ще 61 людина отримала поранення, серед них двоє дітей.
17 квітня 2024, 13:37

На росії у Самарі знищено військовий вертоліт Мі-8 – ГУР

На аеродромі Кряж у місті Самара, що знаходиться на росії, стався пожежно-вибуховий інцидент – знищено військовий транспортний вертоліт Мі-8. Про це інформує пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Зазначено, що вартість подібного вертольота може становити від 10 до 15 мільйонів доларів США.