Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

31 грудня 2023, 13:34

Під російським обстрілом Селидове: дві людини загинули, 12 отримали поранення

Внаслідок атаки росії на місто Селидове в Покровському районі дві людини загинули, а 12 отримали поранення. Донецька обласна прокуратура підтвердила загибель 60-річної жінки, а її 36-річного сина було госпіталізовано. Голова Донецької обласної державної адміністрації пояснив, що ворожий удар було нанесено по житловому кварталу в Селидовому.
29 грудня 2023, 14:01

Масований ракетний удар з боку російських окупантів по Україні: Київ. Наслідки, фото, відео

Під час ранкового масованого удару російських загарбників 29 грудня над Києвом та областю було знищено понад 30 повітряних цілей. Як повідомили в Київській міській військовій адміністрації, – троє людей загинуло, ще 24 – постраждали. В столиці було оголошено тривогу тричі, і вона сумарно тривала приблизно 5 годин.
29 грудня 2023, 13:30

Масований ракетний удар з боку російських окупантів по Україні: Одеса. Наслідки, фото, відео

У результаті масованого російського ракетного удару по Одесі відомо про трьох загиблих та 22 поранених людей, серед них двоє дітей (6 та 8 років) та вагітна жінка. У важкому стані перебуває 26-річна дівчина, лікарі роблять усе можливе. Загалом в лікарнях міста лишається 18 постраждалих, інші після отримання допомоги, продовжують лікування вдома. Розбір завалів триває, цифри, на жаль, можуть змінюватися.
26 грудня 2023, 17:07

Шматки російського корабля «новочеркаськ» збирають по всій окупованій Феодосії

Фрагменти великого десантного корабля "новочеркаськ" Чорноморського флоту ВМФ росії розкидані по всьому окупованому місту після ракетної атаки, яку влаштували Збройні сили України в ніч на 26 грудня. OSINT-аналітики припускають, що ці фрагменти можливо впали приблизно аж за 650 метрів від місця розташування колишнього корабля рф у Феодосії.
26 грудня 2023, 12:22

Ще один російський воєнний корабель пішов за напрямком крейсера «москва»: знищено ВДК «новочеркаськ»

У ніч на 26 грудня в тимчасово окупованому місті Феодосія пролунала серія потужних вибухів. Збройні сили України знищили великий десантний корабель російської федерації під назвою вдк рф «Новочеркаськ». Вибухи сталися у районі порту Феодосії приблизно о 03:30. За інформацією від місцевих телеграм-каналів повідомляється, що корабель нещодавно привіз з Ірану нову партію "шахедів".
24 грудня 2023, 18:26

Зеленський привітав українців з Різдвом

Президент Володимир Зеленський у Святвечір привітав українців з Різдвом Христовим! Головним проханням у молитві на Святвечір буде те, щоби повернулися живими всі захисники України, та щоб вони повернулися переможцями.
21 грудня 2023, 20:23

В Одесі ТЦК викрадають з вулиць людей на «швидкій», купленій людьми для поранених бійців

Мережею шириться відео, на якому військові схожі на співробітників ТЦК та СП, які пересувались на спеціальному автомобілі швидкої допомоги та намагались силоміць "запакувати" чоловіка. Все виглядало, як викрадення пересічного громадянина з вулиці міста. За фактом цієї події буде проведена перевірка. Про це повідомляє пресслужба Сил оборони півдня на своєму Telegram-каналі в четвер, 21 грудня.
20 грудня 2023, 19:47

Щоденно з України виїжджають тисячі чоловіків призовного віку – ДПСУ

За добу з України по всій ділянці вздовж західного кордону виїжджають близько 6000 чоловіків призовного віку. Таку інформацію надав полковник Ігор Матвійчук, начальник відділу організації прикордонного контролю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. Більш за все виїжджає водіїв вантажних перевезень, супроводжуючих осіб з інвалідністю, а також самі особи з інвалідністю та багатодітні чоловіки.
20 грудня 2023, 12:49

Вночі росіяни завдали два ракетні удари по транспортному депо у Харкові

У ніч на 20 грудня росія вдарила двічі по Салтівському району Харкова ракетами С-300. Повідомлялось про серію із двох вибухів у місті: о 0:59 ночі, та 1:00 у середу, 20 грудня. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов також розповів, що перша ракета вдарила по житловому об'єкту, а друга — по території транспортного цивільного підприємства.
16 грудня 2023, 13:42

Повідомляється про «свіжий приліт» у Донецьку по базі росіян – соцмережі

В тимчасово окупованому Донецьку спалахнула чергова масштабна пожежа, яка викликає сильне задимлення й високе занепокоєння в окупантів. Повідомляється, що масштабна пожежа відбувається у Будьонівському районі міста. Місцеві мешканці фільмують та публікують у мережі великий стовп чорного диму, який видно з різних точок окупованого Донецька.
15 грудня 2023, 14:11

Нічні вибухи у Маріуполі: деякі подробиці та наслідки

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив деякі подробиці та наслідки щодо нічних вибухів увечері 14 грудня у тимчасово окупованому місті. Вибухів було два. Місць влучання — два, і вони різні. Перше відео з мігрантами — це той самий "бетонний завод". Перше влучання. Друге — територія за Порт-Сіті, де окупанти розміщували техніку військову та частини систем ППО.
15 грудня 2023, 13:49

ЗМІ: Гранату у сільраді на Закарпатті підірвав депутат Сергій Батрин

За чисельними повідомленнями місцевих ЗМІ, поширюється інформація що підривником гранат у Керецьківській сільській раді Хустського району, що на Закарпатті, може бути депутат від фракції «Слуга народу» Сергій Батрин. На вебсайті Керецьківської громади надто багато інформації про депутата Батрина не зазначено, лише його рік народження (1969) та місце проживання у селі Кушниця.
15 грудня 2023, 13:27

Депутат підірвав гранати в приміщенні сільради на Закарпатті, постраждало 26 людей, 6 з них – в реанімації

У п'ятницю, 15 грудня, близько 11:37 під час засідання сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району стався жахливий інцидент: один із депутатів вчинив в приміщенні з людьми низку вибухів, підірвавши гранати. За попередніми даними, 26 людей постраждали від вибуху, з них 6 перебувають у важкому стані. Медичний персонал надає допомогу і реанімаційні заходи потерпілим, включаючи чоловіка, який вчинив вибух.
14 грудня 2023, 13:14

Від російського обстрілу Херсонського району загинула жінка під завалами своєї домівки

Внаслідок чергового російського обстрілу загинула жінка під завалами власного приватного будинку. Російські загарбники вдарили по селу Миролюбівка Херсонського району. Внаслідок ворожих ракетних ударів зруйновано дві домівки та амбулаторію, також пошкоджено навчальний заклад й церкву. Про це вранці 14 грудня повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації.
13 грудня 2023, 14:12

Священника на Львівщині схопили військові за горло та вручили повістку

На Львівщині стався черговий скандал за присутності представників ТЦК та СП. У Мережі шириться інформація, що співробітники військкомату із погрозами, образами та застосуванням сили виписали повістку місцевому священнику. Відповідно до відомостей з місця подій, йому було оголошено ультиматум: прийти до військкомату добровільно, чи заберуть його сина та зятя.
13 грудня 2023, 13:16

Нічна ракетна атака на Київ: падіння уламків у трьох районах, руйнування, багато постраждалих

У ніч на середу, 13 грудня, російські загарбники атакували Київ балістичними ракетами, але всі ворожі снаряди були ефективно збиті. Внаслідок роботи протиповітряної оборони (ППО) сталось падіння уламків в трьох лівобережних районах столиці – Дарницькому, Дніпровському та Деснянському. Загалом внаслідок ворожої атаки на столицю, постраждало 53 людини, з них 9 дітей. Госпіталізовано 18 осіб.
10 грудня 2023, 16:49

До Польщі залізницею прибула перша партія вантажівок – УЗ

Перша партія вантажівок успішно дісталася до Польщі, використовуючи залізничний транспорт, повідомила та оприлюднила відповідне відео пресслужба Укрзалізниці. Зазначено, що вантажівки подолають решту маршруту по автошляхах до пункту призначення. Керівництво Укрзалізниці також висловило плани зробити подальші відправлення регулярними.
06 грудня 2023, 20:03

Українські спецслужби на росії ліквідували зрадника Іллю Киву

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов офіційно надав підтвердження, що колишнього народного депутата та зрадника України, Іллю Киву, було остаточно ліквідовано на росії. Тіло Киви без ознак життя було знайдено у підмосковному селі Супонево Одинцовського району. За даними джерел, колишнього нардепа успішно ліквідувала СБУ.
06 грудня 2023, 13:47

День Збройних сил Украйни: Зеленський подякував та привітав воїнів

Хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів – героїв різного віку, із різних регіонів України – дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців. Пам’ятаємо про це й дякуємо всім захисникам і захисницям України!
06 грудня 2023, 12:53

Командування об'єднаних сил ЗС України подякувало всім захисникам та захисницям за їх титанічний труд

Сьогодні вся Україна відзначає та вшановує особливий день — День Збройних сил України! Своє привітання українським військовим з цієї нагоди висловив Командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.