Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

17 жовтня 2023, 18:06

Відео успішного удару ЗСУ по аеродрому Бердянська шириться у мережі

В мережі з'явилось відео результативного удару Збройних сил України по аеродрому у тимчасово окупованому Бердянську, який росіяни використовували для розміщення своїх гелікоптерів. На записі видно численні осередки вогню, що, ймовірно, виникли внаслідок атаки, а також чутно детонацію снарядів.
15 жовтня 2023, 13:39

Добрі дрони уразили підстанцію на росії у Белгородській області – ЗМІ

Упродовж ночі на неділю СБУ вдало виконала атаку на електричну підстанцію у Бєлгородській області російської федерації. Про це 15 жовтня повідомила "Українська правда" з посиланням на представника у спецслужбі.
15 жовтня 2023, 13:03

Нічна атака Ізраїлю по аеропорту Алеппо на півночі Сирії

Вночі з 14 на 15 жовтня Ізраїль знову здійснив ракетний удар, на цей раз зафіксований по аеропорту Алеппо на півночі Сирії. Це вже другий раз протягом тижня, коли ізраїльські військові атакують аеропорт у місті Алеппо. Перед цим дві ракети були запущені із території Сирії в бік Ізраїлю.
14 жовтня 2023, 14:37

Під російським обстрілом село Богатир на Донеччині: загинула 11-річна дитина

Село Богатир Волноваського району Донецької області потрапило під російську атаки з РСЗВ «Смерч». У результаті ворожого удару загинув 11-річний хлопчик, а троє цивільних осіб, включаючи малолітню дитину, отримали поранення. Поліцейські, оглядаючи район, зазначили, що деякі мешканці встигли сховатися у підвалах, а інші дивом вижили під руїнами своїх будинків.
14 жовтня 2023, 14:07

Ситуація на фронті загострилась: росіяни хочуть оточити Куп’янськ – Сирський

Навала росіян на Куп'янському напрямі поновилась з новою силою. Загарбники активно намагаються оточити Куп'янськ та вийти до річки Оскіл. Про це повідомив генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Східного угрупування військ. Активні наступальні дії в районі Макіївки, а згодом і на Куп'янському напрямку. Ідуть важкі бої.
13 жовтня 2023, 20:29

Зеленський відвідав Одесу з робочим візитом та провів нараду

Президент Володимир Зеленський відвідав Одесу та провів нараду з місцевою владою та військовими. Він зауважив, що під час наради була детально розглянута підготовка до опалювального сезону, захист об'єктів енергетики, наслідки російських обстрілів портової інфраструктури та потреби системи ППО. Командувач ОСУВ Одеса Андрій Гнатов доповів Зеленському про оперативну ситуацію в зоні відповідальності ОК Південь.
13 жовтня 2023, 18:09

Під російським ракетним ударом опинився Покровськ на Донеччині, є загиблі та поранені

Зранку у п’ятницю, 13 жовтня, росія вдарила по місту Покровськ, що на Донеччині. Як повідомили в Державній службі надзвичайних ситуацій, в результаті ворожого удару частково зруйновано дві адміністративні будівлі. За попередніми даними, росія атакувала місто двома ракетами з ОТРК «Іскандер-М». Ворожі війська зранку вдарили та по Криворіжжю.
13 жовтня 2023, 17:54

Ізраїль надав 24 години мирним жителям Сектору Гази для евакуації

Армія оборони Ізраїлю закликала жителів північної частини сектора Гази залишити свої місця проживання та переселитися на південні території протягом 24 годин. Організація Об'єднаних Націй висловила своє обурення цією ініціативою, вказавши, що це може призвести до переміщення понад мільйона людей та викликати серйозні гуманітарні проблеми.
13 жовтня 2023, 14:23

Обов’язкова евакуація родин з дітьми: розширено список населених пунктів на Херсонщині

На новому засіданні Ради оборони Херсонської області було вирішено розширити перелік населених пунктів, для яких стає обов’язковою евакуація родин з дітьми. У зв’язку зі зростанням ворожих атак та обстрілів, до переліку були додані населені пункти Станіслав, Широка Балка та Олександрівка.
13 жовтня 2023, 13:09

Ще два російских кораблі ідуть…уражені, пробиті та димлять – ЗМІ

За останніми повідомленням, російський ракетний корабель "Буян" та сторожовий корабель "Павел Державин" стали об'єктом атаки з використанням нового експериментального озброєння морських дронів. Деталей у спецслужбах не розкривають, але стверджують, що обидва судна були уражені чудовими дронами "Морський малюк" з ефективним озброєнням.
12 жовтня 2023, 20:00

Назвали кількість бомб, що скинуті на Газу, та кількість жертв

З початку бойових дій терористичного угрупування ХАМАС проти Ізраїлю на Сектор Гази було скинуто 6000 бомб. Загальна вага скинутих бомб становить 4000 тонн. У результаті масованих авіаударів були знищені сотні терористів.
12 жовтня 2023, 17:16

На росії в Бєлгород завітали дрони: зруйновано будинок, виникла пожежа

У ніч на 12 жовтня в російському Бєлгороді сталися вибухи схожі на «бавовну», які, за словами місцевої влади, були викликані падінням "ворожого дрона". На початку повідомили про «успішне збиття дрона» на підльоті його до міста, але пізніше оголосили про руйнування будинку та наявність загиблих.
11 жовтня 2023, 22:10

Обстріл рф по гімназії у Нікополі: зросла кількість жертв

Внаслідок сьогоднішнього російського ракетного обстрілу Нікополя Дніпропетровської області вже відомо про 4 загиблих та двох поранених людей. За даними рятувальників, ввечері 11 жовтня вдалося визволити ще одне тіло з-під завалів будівлі гімназії. Проте, можливо, ще одна особа залишається під руїнами. Аварійно-рятувальні роботи продовжуються.
11 жовтня 2023, 20:57

Черговий скандал із працівниками Львівського ТЦК: чоловіка силою затримали на вулиці

В мережі з'явилося свіже відео жорсткого затримання громадянина представниками військкомату (ТЦК та СП). Цього разу насильницький інцидент стався у Львові. У Львівському обласному ТЦК вже відреагували на запис і запевняють, що розпочали перевірку. Як повідомляється у багатьох Telegram-каналах, чоловіка затримали на очах у перехожих та вивезли до обласного Територіального центру комплектування (ТЦК) на вулиці Липинського.
11 жовтня 2023, 17:28

Зеленський у Брюсселі зустрівся з Остіном та Столтенбергом

Президент Володимир Зеленський, під час свого робочого візиту до Бельгії, провів ряд зустрічей у Брюсселі, зокрема з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, міністром оборони США Ллойдом Остіном і новим головою Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном.
11 жовтня 2023, 14:02

СБУ викрила зрадників, які навели російський «Іскандер» по селу Гроза на Харківщині (відео)

Українським спецслужбам вдалось встановили особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза у Харківській області. Зловмисниками виявились двоє місцевих жителів – 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон, які під час окупації регіону перейшли на бік рашистів.
10 жовтня 2023, 18:45

Терористи ХАМАС завдали ракетного удару по курортному місту Ізраїля

Ізраїльське курортне місто Ашкелон знову опинилося під масованим ракетним обстрілом терористичного угруповання ХАМАС. Зазначено, що в Ашкелоні та в інших прилеглих населених пунктах загрозу супроводжують звуки сирен. Раніше, у своєму оголошенні терористи ХАМАС попереджали про те, що будуть обстрілювати Ашкелон у відповідь на атаки Ізраїлю в секторі Газа.
10 жовтня 2023, 14:37

Зустріч президентів України та Румунії у Бухаресті

Президенти України та Румунії оголосили про початок своєї зустрічі у Бухаресті. Лідери держав обговорять різноманітні аспекти співпраці, включаючи оборонну сферу, безпеку Чорного моря та економічні питання. Зустріч проходить як у форматі віч-на-віч, так і в розширеному форматі. Президенти також запланували зустріч із представниками ЗМІ.
09 жовтня 2023, 20:01

Припинено всю допомогу від ЄС Палестині після нападу ХАМАС на Іхраїль

Європейська комісія призупинила фінансування проєктів розвитку Палестини після атаки терористичного угруповання ХАМАС на Ізраїль. До того ж Єврокомісія негайно припиняє виплати за проєктами, що є для Палестини. Вона також переглядає всі проєкти та оцінює весь бюджетний портфель. Тим часом нові пропозиції щодо фінансування допомоги палестинцям відкладені до "подальшого повідомлення".
09 жовтня 2023, 17:26

В ДБР відреагували дії військових та правоохоронців у приміщенні Чернівецького ТЦК (ВІДЕО)

Працівники ДБР здійснюють досудове розслідування щодо побиття чоловіка у приміщенні Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.