Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

04 жовтня 2023, 13:59

Повідомляється про ураження ППО росіян С-400 біля Бєлгорода – ЗМІ

У ніч на середу в Бєлгородській області на росії стався інцидент, пов'язаний з ураженням комплексу ППО С-400 «Тріумф». Зазначається, що дрони української спецслужби успішно здійснили атаку на стратегічний комплекс ППО вартістю 1,2 млрд доларів, розташований біля Бєлгорода.
04 жовтня 2023, 13:30

У Рівному рятувальники реанімували песика, якого врятували з пожежі

У понеділок, 2 жовтня, о 17:40 рятувальники з Рівного отримали виклик про пожежу у багатоквартирному житловому будинку на вулиці Василя Червонія. Вогонь охопив квартиру на четвертому поверсі. Рятувальники, використовуючи апарати для захисту органів дихання та зору, увійшли в задимлену квартиру. Співробітники ДСНС витягли з задимленої кімнати собаку, яка вже була без свідомості.
03 жовтня 2023, 20:37

Зеленський з робочим візитом у Харкові, де провів безпекову нараду

Сьогодні Президент Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Харкова, де провів нараду щодо безпекової ситуації в районі Куп'янськ – Лиман. Президент заслухав доповідь командувача оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця Олександра Сирського щодо оборони на Харківщині та наступальних дій на Бахмутському та інших напрямках.
03 жовтня 2023, 15:47

Зеленський відвідав військових на Куп'янсько-Лиманському напрямку

Президент України Володимир Зеленський відвідав військові бригади Збройних Сил, які зараз воюють на Куп'янсько-Лиманському напрямку та провів зустрічі з бійцями 103-ї окремої бригади територіальної оборони, 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.
02 жовтня 2023, 22:48

Мера міста Суми затримано під час отримання хабаря

Під час отримання хабаря були затримані міський голова Сум Олександр Лисенко та директор Департаменту ЖКГ міської ради. За даними в СБУ, підозрювані отримали хабар від місцевої компанії, яка здійснює вивезення сміття. Зазначається, що посадовці "обклали даниною" цю компанію. Вони вимагали з підприємців 2 млн 130 тис. грн. У разі відмови платити погрожували штучними перешкодами у веденні бізнесу.
02 жовтня 2023, 18:45

Зеленський виступив на засіданні міністрів закордонних справ та вказав на паузу санкційного тиску на росію

Відбулася важлива дискусія щодо питань нових санкцій проти росії під час засідання міністрів закордонних справ Євросоюзу у Києві. Президент Володимир Зеленський висловив свою позицію на цю тему, зауважуючи, що затримка в узгодженні та введенні нових санкцій може призвести до недооцінювання реальної загрози з боку росії.
02 жовтня 2023, 17:13

На Одещині потонули дві дитини у штучній водоймі

Вранці в понеділок, 2 жовтня, під Одесою в штучній водоймі сталася трагедія: двоє 13-річних підлітків потонули. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області. Вранці до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Досвідне Одеського району під час купання у штучній водоймі зникли діти. На місце події прибули водолази ДСНС, які вилучили з води тіла двох 13-річних хлопчиків.
02 жовтня 2023, 13:34

Херсон та область з самого ранку під щільним вогнем російських військ, поранено дітей

Сьогодні, 2 жовтня, близько 5:00 російські війська обстріляли середмістя Херсона. Від ворожих обстрілів зазнали чисельних пошкоджень та руйнувань: житлові будинки, магазини, цех підприємства, дитсадок, гімназія, газопровід, бізнес-центр, гуманітарний штаб, церква та станція швидкої допомоги. До лікарні доставили двох сестричок, 12 та 13 років. У старшої – поранення живота середнього ступеня тяжкості, у молодшої – гостра реакція на стрес.
01 жовтня 2023, 18:00

Жозеп Боррель взяв участь у вшануванні захисників України у Києві

Високий представник Європейського Союзу із закордонних справ та безпекової політики Жозеп Боррель взяв участь у подіях з вшанування захисників України у Києві. Він провів зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та міністром оборони Рустемом Умєровим. Політики обговорили безперервну військову допомогу ЄС.
01 жовтня 2023, 17:27

«Літає просто по колу, кому як подзвонити в поліцію» На росії в Смоленську злякались невідомих БпЛА

На росії 1 жовтня о 8:05 ранку Смоленськ став об'єктом візиту невідомих БпЛА. Працювала система протиповітряної оборони. Було чутно вибух (росЗМІ пишуть про «бавовну») на Задніпров'ї. Пізніше ще кілька гучних вибухів пролунали в центрі міста.
01 жовтня 2023, 13:27

Валерій Залужний привітав захисників і захисниць зі святом

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав захисників та захисниць України зі святом. У своєму зверненні він висловив повагу та вдячність кожному, хто стоїть на захисті рідної землі, а також впевненість у майбутній перемозі над ворогом: "Сьогодні та повсякчас дякую всім, хто стоїть на захисті нашої країни, дає гідну відсіч окупантам та наближає Перемогу. Слава Україні! Слава захисникам і захисницям!".
01 жовтня 2023, 13:09

Сьогодні, 1 жовтня, відзначається День захисників і захисниць України

З нагоди Дня захисників і захисниць України, який з цього року відзначається 1 жовтня, Президент України Володимир Зеленський висловив подяку всім, хто взявся захищати нашу рідну землю: "Слава всім, хто бʼється й боронить Батьківщину! Слава нашим захисникам і захисницям! Слава українському народові! Слава Україні!"
30 вересня 2023, 20:14

Обвал Дегтярівського мосту на Шулявці прокоментували в КМДА

Київська міська державна адміністрація підтвердила обвал Дегтярівського мосту на Шулявці під час ремонту, про що повідомили столичні телеграм-канали. У відомстві зазначили, що інцидент стався під час реконструкції шляхопроводу, і на щастя, жертв та постраждалих немає. Відповідальність за проведення робіт несе підрядник, і рух транспорту на даній ділянці планують відновити до 2 жовтня о 05:00.
30 вересня 2023, 18:36

Боррель прибув з неанонсованим візитом до Одеси

ЄС висловлює свою підтримку Україні в контексті останніх подій, і в цьому ключі відбувся неанонсований візит високого представника ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозепа Борреля до Одеси, про що дипломат повідомив у своєму Twitter-акаунті у суботу, 30 вересня. Останнім часом Одеса стала об'єктом невпинних атак, що призвели до серйозного руйнування місцевої інфраструктури.
30 вересня 2023, 18:18

В Івано-Франківській області велика пожежа після вибуху

В Івано-Франківській області зафіксовано сильний вибух поблизу села Стримба Надвірнянської громади. Місцевий Telegram-канал Івано-Франківськ 24/7 повідомив, що над селом піднявся густий чорний дим у суботу, 30 вересня. Початково свідки повідомили про вибух газопроводу, але пізніше з'явилася інформація, що вибух стався через щось, "пов'язане з нафтою".
30 вересня 2023, 16:33

Під російським обстрілом навчальні заклади у Херсоні

У суботу, 30 вересня, Херсон знов потрапив під обстріл з боку російських військ, в результаті чого постраждали будівлі місцевої гімназії. Пошкоджені вікна, стіни, стеля та цілі навчальні класи місцевої гімназії. Завдяки оперативній реакції, вдалося уникнути жертв серед наших співгромадян. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації, Олександр Прокудін.
30 вересня 2023, 13:53

Зеленський повідомив про створення альянсу оборонних індустрій. 13 світових компаній вже долучились

Президент Володимир Зеленський анонсував створення альянсу оборонних індустрій, до якого можуть приєднатися виробники зброї та військової техніки із різних куточків світу. Перші 13 компаній вже приєдналися до цієї ініціативи, яка була оголошена під час Форуму оборонних індустрій.
29 вересня 2023, 14:13

Спецоперація СБУ: пошкоджено важливу підстанцію у курській області – ЗМІ

Атака безпілотників на підстанцію в курській області на росії визначена як спецоперація Служби безпеки України, повідомило Суспільне 29 вересня, посилаючись на власні джерела. Зазначається, що цей об'єкт був підключений до важливих військових об'єктів рф.
29 вересня 2023, 13:05

Херсон під російським обстрілом: поранено працівників КП

Сьогодні вранці, 29 вересня, центр Херсона потрапив під обстріл з боку російських військ, внаслідок чого двоє працівників міського комунального підприємства отримали поранення. Потерпілі працювали в КП "Парки Херсону" і займались прибиранням території. Також в результаті обстрілу пошкоджено сміттєвоз. Проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
28 вересня 2023, 18:55

Під російський обстріл потрапив Авдіївський коксохім, виникла пожежа

Російська авіація вдарила по Авдіївському коксохімічному заводу, що призвело до виникнення великої пожежі. Про це повідомив народний депутат Муса Магомедов у своєму Telegram-каналі, який раніше обіймав посаду гендиректора цього підприємства. Магомедов також припустив, що російські окупанти аргументують свій напад тим, що вони знов б’ють по «боєкомплектам», які, за його словами, ніколи не знаходилися на території заводу.