Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

30 вересня 2023, 16:33

Під російським обстрілом навчальні заклади у Херсоні

У суботу, 30 вересня, Херсон знов потрапив під обстріл з боку російських військ, в результаті чого постраждали будівлі місцевої гімназії. Пошкоджені вікна, стіни, стеля та цілі навчальні класи місцевої гімназії. Завдяки оперативній реакції, вдалося уникнути жертв серед наших співгромадян. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації, Олександр Прокудін.
30 вересня 2023, 13:53

Зеленський повідомив про створення альянсу оборонних індустрій. 13 світових компаній вже долучились

Президент Володимир Зеленський анонсував створення альянсу оборонних індустрій, до якого можуть приєднатися виробники зброї та військової техніки із різних куточків світу. Перші 13 компаній вже приєдналися до цієї ініціативи, яка була оголошена під час Форуму оборонних індустрій.
29 вересня 2023, 14:13

Спецоперація СБУ: пошкоджено важливу підстанцію у курській області – ЗМІ

Атака безпілотників на підстанцію в курській області на росії визначена як спецоперація Служби безпеки України, повідомило Суспільне 29 вересня, посилаючись на власні джерела. Зазначається, що цей об'єкт був підключений до важливих військових об'єктів рф.
29 вересня 2023, 13:05

Херсон під російським обстрілом: поранено працівників КП

Сьогодні вранці, 29 вересня, центр Херсона потрапив під обстріл з боку російських військ, внаслідок чого двоє працівників міського комунального підприємства отримали поранення. Потерпілі працювали в КП "Парки Херсону" і займались прибиранням території. Також в результаті обстрілу пошкоджено сміттєвоз. Проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
28 вересня 2023, 18:55

Під російський обстріл потрапив Авдіївський коксохім, виникла пожежа

Російська авіація вдарила по Авдіївському коксохімічному заводу, що призвело до виникнення великої пожежі. Про це повідомив народний депутат Муса Магомедов у своєму Telegram-каналі, який раніше обіймав посаду гендиректора цього підприємства. Магомедов також припустив, що російські окупанти аргументують свій напад тим, що вони знов б’ють по «боєкомплектам», які, за його словами, ніколи не знаходилися на території заводу.
28 вересня 2023, 14:47

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прибув до Києва з неоголошеним візитом

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прибув до Києва з неоголошеним візитом і провів зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. У ході зустрічі з генсеком НАТО обговорили ключові питання в галузі оборони, ситуацію на передовій та потреби Збройних Сил України.
26 вересня 2023, 21:47

На росії в Брянську чергова атака БпЛА: вибухи та багато чорного диму - росЗМІ

У вівторок, 26 вересня, місто Брянськ на росії було атаковано з використанням невідомих безпілотників. Цю інформацію повідомив місцеві Telegram-канали та росЗМІ. В соціальних мережах ширяться відеозаписи, зняті місцевими жителями, на яких видно проліт безпілотних апаратів. Також були опубліковані кадри, на яких зафіксовано великий стовп чорного диму, що здіймається над регіоном.
26 вересня 2023, 14:00

У Лубенському районі пролунав вибух на газових мережах. Здійнялась сильна пожежа

У Лубенському районі вдень, 26 вересня, пролунав вибух на газових мережах. Здійнялась сильна пожежа. За попередньою інформацією відбулася розгерметизація на магістральному газопроводі. Також, за попередньою інформацією вибух стався на компресорній станції Укртрансгазу, яка обслуговує магістральні газопроводи. На місці працює ДСНС.
26 вересня 2023, 13:26

Наслідки нічної атаки росіян на Одещину: руйнування портової інфраструктури, є постраждалі

Уночі 26 вересня російська федерація понад дві години за допомогою ударних безпілотників проводила атаку на Одеську область, є постраждалі. Двох водіїв вантажівок було поранено. Один із них отримав медичну допомогу на місці, а другий, із серйозною травмою руки, був доставлений до лікарні. Також від ворожого удару було пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок та згоріло 6 фур.
25 вересня 2023, 21:59

У бік Криму летять сім ракет, в Севастополі лунають сирени – соцмережі

Повітряна тривога гучно лунає в тимчасово окупованому Севастополі. В бік окупованого півострова нібито летять сім ракет. Про це повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер" з посиланням на російські пропагандистські інформресурси. У соцмережах зазначають, що російські загарбники підняли в повітря всю свою авіацію. Таким чином, росіяни хочуть запобігти попаданню по цих цілях
25 вересня 2023, 21:10

Горить черговий російський склад у районі Нової Каховки – Андрющенко

У районі тимчасово окупованої Нової Каховки на Херсонщині виникла пожежа на російському складі. Про це інформує Петро Андрющенко, радник міського голови Маріуполя, у своєму повідомленні в Telegram.
25 вересня 2023, 14:41

Комбінована атака на Одещину: зросла кількість жертв, чисельні руйнування цивільної інфраструктури

Протиповітряна оборона в ніч на 25 вересня збила 19 дронів-камікадзе та 11 ракет типу «Калібр». Більшість атак були відбиті в небі над Одещиною. Зазначається, що вночі війська росії спрямували 19 ударних дронів типу Shahed-136/131 та дві надзвукові ракети «Онікс» на Одещину. Під час пошуково-рятувальних робіт кількість жертв атаки на Одесу зросла: під завалами було виявлено тіло ще однієї жертви.
25 вересня 2023, 13:04

У Сорокине (Краснодон) на Луганщині потужні вибухи та детонація російського складу БК

У тимчасово окупованому місті Сорокине, що колись було відоме як Краснодон, Луганської області, відбувся потужний вибух в районі заводу «Юність», який спеціалізується на виробництві радіотехніки та радіоелектроніки. Також, там знаходили промислові склади та Депо. Попередньо відомо, що у місті було декілька "прильотів". У небо здійнявся густий дим і було видно, як хаотично детонують російські снаряди.
24 вересня 2023, 20:24

У Херсоні постраждало вже 6 цивільних, росіяни скинули авіабомби

Ситуація в Херсоні залишається важкою, оскільки окупанти продовжують обстрілювати місто. За даними голови обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, ворог скинув на місто дві авіабомби. Одну з них вони спрямували у промзону Дніпровського району, а іншу — по цивільній інфраструктурі в Корабельному районі.
24 вересня 2023, 16:32

На росій в Курську вибухи та інтенсивне задимлення від влучань безпілотників

Сьогодні вранці на російському місті курськ, яке святкує День міста, відбулись два потужні вибухи. Повідомляється, що один із районів міста був охоплений чорним димом, а фото та відео з місця подій опубліковані в місцевих соціальних мережах. За офіційною версією місцевої влади, подія сталася через падіння безпілотного літального апарата (БпЛА), який пошкодив дах адміністративної будівлі.
24 вересня 2023, 12:53

Повітряні Сили ЗСУ підтвердили, що ракети «ATACMS» будуть

Речник Повітряних сил ЗСУ, Юрій Ігнат, висловив переконання, що Україна скоро отримає далекобійні ракети ATACMS. Він поділився цією думкою в ході телемарафону, який відбувся 24 вересня. "Ми розраховуємо не лише на ATACMS, а й на інше озброєння. Ми розуміємо, що крім ракет ATACMS, німецькі крилаті ракети Taurus також є надзвичайно важливими для нас." - Юрій Ігнат
23 вересня 2023, 20:54

Зеленський з неоголошеним візитом у Польщі нагородив волонтерів та подякував за підтримку

Володимир Зеленський, Президент України, завітав з неоголошеним візитом до Польщі, де він провів зустріч із волонтерами, що активно надають підтримку Україні, та вручив їм нагороди. Президент України вручив високі державні нагороди громадянам Польщі — журналістці Б’янці Залевській та медику-волонтеру Даміану Дуді. "Я пишаюся тим, що в України є таке сильне сусідство. Я вам хочу подякувати. Я хочу подякувати всьому польському народові!" - Зеленський
23 вересня 2023, 13:22

В Криму відбуваються вибухи з послідуючим сильним задимленням, лунають сирени

З самого ранку 23 вересня в тимчасово окупованому Криму сталася чергова серії вибухів. Окупаційні інформаційні ресурси, з посиланням на так звану «владу», повідомили про активну роботу систем протиповітряної оборони та можливу ракетну загрозу в Севастополі. Місцеві Telegram-канали публікують знімки наслідків вибухів та розповідають про подробиці.
22 вересня 2023, 20:46

Партизани та жителі міста Севастополь корегували удари по штабу росіян

Завдати точного удару по російському штабу Чорноморського флоту в Севастополі українським захисникам допомогли жителі міста та партизани. Учасники руху також подякували російському Міноборони за затримки виплат військовим, які "допомагають залучати до співпраці офіцерів із Чорноморського флоту рф". Партизани також запевнили, що на цьому вибухи у Криму не припиняться.
22 вересня 2023, 17:09

Зеленський про деталі візиту до Канади

Під час візиту президента Володимира Зеленського до Канади очікуються його зустрічі та переговори з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо щодо реалізації Формули миру та інших питань. Очікується підписання важливих двосторонніх документів, які посилять економічні зв'язки Канади й України. Президент також зазначив, що під час візиту він зустрінеться із генерал-губернатором Канади.