Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

05 квітня 2024, 21:00

Удар по Запоріжжю: росіяни вбили чотирьох людей, поранено журналістів

У п'ятницю, 5 квітня, російські війська завдали п'ять ракетних ударів по цивільній інфраструктурі міста Запоріжжя, що призвело до трагічних наслідків. Окупанти вбили чотирьох людей. Про це повідомив голова Запорізької ОВА. Також від російських ударів постраждала промислова і торговельна інфраструктура. Кореспондентів Суспільного не зачепило, а журналістів Укрінформ та з 1+1 – поранено.
05 квітня 2024, 17:48

Про наслідки атаки на російські військові аеродроми повідомили в ЗМІ

Вранці у п’ятницю, 5 квітня, зазнали атак безпілотників відразу три російські військові аеродроми. Вказано, що аеродром Енгельс-2 зазнав значних пошкоджень через спільну операцію ГУР і ЗСУ, внаслідок чого, ймовірно, постраждали три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС. Також від влучного удару постраждав аеродром у місті Єйськ, де повністю знищено, за попередніми даними, два Су-25 та загинули чотири російські військовослужбовці.
04 квітня 2024, 14:46

Німецькі компанії допомагають російським окупантам будувати в Маріуполі – ЗМІ

Німецькі компанії сприяють та допомагають російському терористичному режиму у виконанні будівельних робіт в окупованому Маріуполі. Цю інформацію німецьке видання Tagesschau повідомило на своєму ресурсі з посиланням на розслідування телеканалу ARD. Журналісти мають матеріали доказів у вигляді фото та відео, що підтверджують участь компаній Knauf та WKB Systems у будівництві в окупованому рашистами місті.
04 квітня 2024, 13:59

Поява літаків F-16 стане несподіванкою для росіян – Повітряні Сили ЗСУ

Українські пілоти завершують програму навчання на винищувачах F-16 у Данії та США. За словами речника Повітряних сил України Іллі Євлаша, це надасть несподівану перевагу для України у відношенні до її противників, та стане «несподіванкою для ворога». Про точну дату прибуття цих літаків до України речник відмовився говорити. Всі необхідні рішення щодо отримання цих літаків вже ухвалені, і процес відбувається за планом.
04 квітня 2024, 13:37

Удар по Харкову: росіяни вбили чотирьох людей, серед яких троє рятувальників ДСНС

4 квітня близько першої години ночі ворог здійснив масовану атаку ударними безпілотними літальними апаратами по Харкову. Російські окупанти вбили трьох рятувальників і одного цивільного. У черговий раз росіяни вчинили терор щодо цивільного населення.
03 квітня 2024, 20:04

Сєвєродонецьк деколонізували

Верховна Рада України збирається перейменувати окупований Сєвєродонецьк, а також ще шість міст й 44 села/селища в Україні. Про це було повідомлено першим заступником голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Романом Лозинським.
03 квітня 2024, 17:52

Ракетами С-300 росіяни вдарили по Селидовому на Донеччині – ОВА

Місто Селидове Донецької області зазнало чергового ракетного обстрілу, під час якого російські агресори випустили п'ять ракет, використовуючи попередньо систему С-300. В результаті російського обстрілу повідомляється про пошкодження семи адміністративних будівель, 12 багатоповерхових житлових будинків та вісім приватних житлових будинків.
03 квітня 2024, 17:39

Зеленський запросив до Харкова всіх, хто засуджує в ООН атаки БпЛА у Татарстані

Західні партнери мають підтримати удари по російській інфраструктурі, тому що росія розуміє лише мову сили. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, реагуючи на засудження з боку ООН атаки БпЛА на Татарстан. Також він закликав відвідати Харків, щоб зрозуміти, як жити без світла та води через постійні варварські атаки російських окупантів.
03 квітня 2024, 16:33

Безпекову угоду підписано між Україною та Фінляндією

Президент України Володимир Зеленський та президент Фінляндії Александр Стубб уклали угоду про співпрацю у сфері безпеки та надання довгострокової підтримки. Угода буде чинною протягом десяти років та посилює підтримку України на шляху до членства в ЄС і НАТО.
03 квітня 2024, 13:25

Найпотужніший землетрус на Тайвані за останні 25 років, багато постраждалих

На Тайвані стався найсильніший за останні 25 років землетрус, який призвів до втрати життя щонайменше чотирьох людей. Згідно з повідомленням, 711 людей по всьому острову постраждали внаслідок цього землетрусу, а місцеперебування ще 77 людей залишається невідомим.
02 квітня 2024, 20:56

На Закарпатті врятовано з Тиси чоловіка, тіло іншого шукають

Згідно з інформацією, вночі при патрулюванні річкової ділянки українсько-румунського кордону, прикордонний наряд помітив чоловіка, який ігнорував вимоги правоохоронців та скочив у річку Тиса. Під час подальшого моніторингу річки з повітря оператором безпілотного літального апарату (БпЛА) була помічена ще одна людина, що перебувала у воді. На її порятунок негайно висунулася група реагування, але чоловік зник під водою.
02 квітня 2024, 14:02

У місті Єлабуга на росії БпЛА вдарили по заводу, де збирають «Шахеди» – ЗМІ

Мешканці російського міста Єлабуги (російська республіка Татарстан) повідомляють про атаку безпілотників вранці у вівторок, 2 квітня. Інформацію про це поширюють російські ЗМІ та пабліки, публікують відео та фото з місця вибухової події. За словами свідків, вибухи сталися на території особливої економічної зони «Алабуга», яка розташована поблизу міста.
02 квітня 2024, 13:05

Розбився гелікоптер Мі-24 в окупованій росіянами Абхазії

В окупованій росією Абхазії впав або ж «від’ємно злетів» гелікоптер Мі-24 так званого «мінвстерства оборони» окупованої республіки. Про це у вівторок, 2 квітня, повідомили російські ЗМІ.
01 квітня 2024, 20:10

У Єкатеринбурзі на росії величезна пожежа на «Уралмашзаводі»

У місті Єкатеринбург, що на росії, сталася масштабна пожежа на «Уралмашзаводі», який є ключовим підприємством росії у виробництві бурових установок та іншого гірничодобувного обладнання. Зазначається, що величезний стовп чорного диму можна було побачити з різних частин міста, а площа пожежі зросла до 4 тисяч квадратних метрів, що призвело до обвалу даху.
01 квітня 2024, 19:56

На росій у підмосков'ї велика пожежа на заводі

На росії повідомляють про чергову велику пожежу, яку було зафіксовано на крупному російському заводі. Цього разу палало в окупантів у місті Хотьково під москвою. Про це повідомили російські інформаційні ресурси. Згідно з отриманою інформацією, на заводі «Електроізоліт», що є великим виробництвом ізоляційних матеріалів для електротехнічної галузі, спалахнула масштабна пожежа.
01 квітня 2024, 17:55

Офіцер, що подарував гранати помічнику Залужного, піде під суд

Досудове розслідування, проведене Державним бюро розслідувань, стосовно офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тимченка, завершилося. Встановлено, що саме він подарував гранати Геннадію Частякову, що призвело до трагічної загибелі останнього. Тимченко інкримінується вбивство через необережність.
30 березня 2024, 20:51

Вибух в будинку в Білій Церкві: зросла кількість жертв

Кількість жертв вибуху в багатоквартирному житловому будинку в Білій Церкві, який трапився в суботу, 30 березня, зросла. Про це інформує пресслужба ДСНС України. За даними ДСНС, один балкон на 3-му поверсі зруйновано повністю, ще один - 1 частково. Загорілася квартира на 3-му й 4-му поверхах. 8-річного хлопчика госпіталізували з діагнозом «отруєння продуктами горіння».
30 березня 2024, 20:14

Засобами ППО було знищено три ворожі повітряні цілі на півдні

Силами протиповітряної оборони Південного повітряного командування Збройних Сил України було знищено три ворожі повітряні цілі.
29 березня 2024, 21:02

Зеленський підтвердив призначення Данілова послом України в Молдові

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов призначений на посаду посла України у Молдові. Про це повідомив Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення в п'ятницю, 28 березня. Глава держави заявив, що Олексій Данілов продовжить свою подальшу діяльність на дипломатичному напрямі та підтвердив висунення Данілова як кандидата на посаду нового посла України в Молдові.
28 березня 2024, 20:40

Найближчими місяцями може початися наступ росії – Зеленський

У найближчі місяці очікується активізація російських військ, яка може відбутися наприкінці травня або червні. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю американській телерадіокомпанії CBS News. Якщо Україна програє, війна може прийти і в Європу, і в США.