Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

28 лютого 2024, 13:12

Зеленський та Еді Рама підписали Договір про дружбу та співробітництво між Україною та Албанією

Президент України, Володимир Зеленський, зустрівся з прем’єр-міністром Албанії, Еді Рамою, у місті Тирані. Про це глава держави повідомив у своєму офіційному акаунті у соціальній мережі. Під час зустрічі сторони підписали договір про дружбу і співпрацю між Україною та Албанією. В рамках цього візиту він також планує взяти участь у саміті "Україна — Південно-Східна Європа".
27 лютого 2024, 14:13

Надання €50 млрд допомоги Україні схвалено Європарламентом

Європарламент схвалив надання 50 млрд євро допомоги Україні. Повідомляється, що 536 євродепутатів проголосували «За», «проти» – 40 голосів. Також зазначено, що перша виплата має відбутися вже на наступному тижні. Нещодавно близько 20 європейських лідерів зустрілися у Парижі для обговорення посилення координації між союзниками та Україною.
26 лютого 2024, 13:45

На Сумщині росіяни авіаударом вбили подружжя у своєму будинку

Чергового авіаудару по Сумському району завдали російські окупанти, внаслідок чого у своєму приватному будинку загинуло подружжя. Авіаудар російських окупантів по Юнаківській громаді призвів до руйнування одного приватного житлового будинку та пошкодження п'яти інших. Військова адміністрація закликала місцевих мешканців скористатися можливостями евакуації.
24 лютого 2024, 17:28

До Києва прибули лідери країн Заходу з нагоди другої річниці повномасштабної війни з росією

Чотири лідери із західних країн прибули до Києва в суботу, щоб висловити свою підтримку Україні з нагоди другої річниці повномасштабного російського вторгнення. Звертаючись до високих гостей, Глава держави висловив подяку їм і народам їхніх країн, а також усім друзям і партнерам України за все, що вони зробили для українців упродовж повномасштабної війни.
24 лютого 2024, 14:41

Подробиці знищення другого російського ДРЛО А-50 – ГУР

Другий літак дальнього радіолокаційного виявлення ВКС рф А-50У було знищено 23 лютого біля міста Приморсько-Ахтарск на Азовському морі. Після цієї видатної події ще п’ять рашистських літаків були відкликані з бойових завдань. За даними розвідки, останній свій зліт А-50У здійснив вчора о 15:50 з аеродрому Ахтубінск та мав виконувати терористичні завдання росії поблизу населених пунктів Приморсько-Ахтарск – Зерноґрад.
24 лютого 2024, 14:02

Друга річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється друга річниця від початку вторгнення військ рф в Україну. Російський поки що президент путін планував за короткий строк завоювати всю нашу державу. Але героїчний опір українського народу зірвав ці плани.
23 лютого 2024, 16:58

Підписано безпекову угоду між Україною та Данією

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен уклали угоду про співробітництво в галузі безпеки та довгострокову підтримку між нашими країнами. Договір укладено за змістом положень Спільної декларації, ухваленої Україною та членами «Групи семи» у Вільнюсі 12 липня 2023 року.
23 лютого 2024, 13:04

У Польщі знову висипали на землю сільгосппродукцію з України, що прямувала до Німеччини

У Польщі на станції "Дорогуськ" відбувся черговий скандальний інцидент, коли невідомі особи відкрили три зерновози, що перевозили ріпак з України до Німеччини, та висипали українську сільгосппродукцію на землю. Про це повідомив міністр інфраструктури України. Укрзалізниця готує відповідне звернення до правоохоронних органів Польщі стосовно цього інциденту.
20 лютого 2024, 18:10

Поблизу «уряду днр» в Донецьку пролунали вибухи – росЗМІ

У Донецьку, що тимчасово перебуває під окупацією російських загарбників, сталася серія вибухів у районі, де знаходиться будівля так званого "уряду днр". Згодом було додано, що один із боєприпасів впав поруч з бібліотекою імені Крупської. Також надійшла інформація про те, що ракета впала у дворі тієї ж бібліотеки.
20 лютого 2024, 14:48

Польські аграрії перекрили залізницю та висипали українське зерно з вагону

В Польщі фермери розпочали масштабний загальний страйк, під час якого заблокували майже 200 місць на дорогах по всій країні. Була також зупинена залізниця поблизу пункту пропуску "Медика — Шегині", де протестувальники зухвало й показово розсипали українське збіжжя з вантажного вагона під запис на власні пристрої та чисельні камери журналістів.
20 лютого 2024, 13:41

Зеленські вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська встановили лампадки біля пам'ятного хреста на місці загибелі активістів на Алеї Героїв Небесної Сотні в центрі Києва. У церемонії вшанування пам'яті Героїв взяли участь також представники дипломатичних установ.
19 лютого 2024, 14:54

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Куп'янському напрямку

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит до позицій ЗСУ на Куп'янському напрямку у Харківській області, де вручив нагороди та відзнаки захисникам.
18 лютого 2024, 16:34

У Краматорську знайдено ще одну жертву російської атаки – ДСНС

Згідно з повідомленням Головного управління ДСНС України у Донецькій області, в результаті ракетного удару російських загарбників по Краматорську загинули троє мирних жителів, а ще двоє отримали поранення. Вказується, що з-під завалів зруйнованого житлового будинку вилучено тіло третьої жертви рашистської атаки – жінки. Від Головного управління залучалось 23 чоловіків особового складу та 4 одиниці техніки.
18 лютого 2024, 12:50

Удари по Слов’янську та Краматорську: під завалами знайдено тіло чоловіка

Унаслідок атаки з боку російських окупантів на місто Слов’янськ у Донецькій області, рятувальники виявили тіло чоловіка під завалами. Згідно з інформацією, о 19:40 російські загарбники завдали ракетного удару по центру Слов’янська. Також було повідомлено про загибель двох мирних жителів внаслідок ракетного удару по Краматорську. Розпочато досудове розслідування у справах про порушення законів та звичаїв війни.
17 лютого 2024, 16:47

Підписано угоду про гарантії безпеки між Францією та Україною

Українська та французька сторони уклали в п’ятницю, 16 лютого, угоду про гарантії безпеки на 10 років. Франція також продовжить підтримку України у сферах постачання техніки, навчання військових та допомоги цивільним. Крім того, Макрон заявив про додаткову допомогу Франції в розмірі 6 млрд євро на військові потреби України. Ця допомога має зміцнити оборонні можливості країни.
17 лютого 2024, 14:44

Поліцейські отримали пакет технічної допомоги від США для фіксації російських злочинів

Слідчі підрозділи МВС України отримали новий пакет технічної допомоги від Сполучених Штатів, що включає 66 автомобілів, 250 дронів, 9 систем 3D наземного лазерного сканування зі спеціальним програмним забезпеченням та ДНК-лабораторії. Ігор Клименко наголосив, що нова техніка допоможе швидко та ефективно виявляти та фіксувати всі злочини, які заподіяла росія.
16 лютого 2024, 18:34

Між Україною та Німеччиною підписано безпекову угоду

Президент України Володимир Зеленський і канцлер ФРН Олаф Шольц уклали двосторонню угоду про безпекову співпрацю між країнами. В угоді зафіксована чітка позиція Німеччини щодо санкцій проти агресора, трибуналу, заморожених активів. Угода також передбачає механізм екстрених консультацій у разі можливого майбутнього збройного нападу росії на Україну.
15 лютого 2024, 14:07

На росій в Бєлгороді від роботи російської ППО загинуло п’ятеро росіян

На росії у Бєлгороді, за словами губернатора Бєлгородської області в'ячеслава гладкова, внаслідок роботи системи протиповітряної оборони загинуло п'ятеро людей. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі. Місцевий телеграм-канал повідомив, що суттєвих ушкоджень зазнав один з ТЦ міста.
15 лютого 2024, 13:45

На росії пролунав потужний вибух на оборонноу заводі «роскосмосу»

У місті Бійську Алтайського краю рф стався потужний вибух у районі оборонного підприємства в четвер, 15 лютого. Місцеві ЗМІ вказують, що за даними керівництва, вибух був пов'язаний з «технологічним процесом» на підприємстві. Зазначено, що причин для хвилювання, нібито, немає або ж просто «бєз панікі» продовжується на росії.
15 лютого 2024, 13:20

Херсон під черговим російським обстрілом: поранено дитину, загинув юнак

У місті Херсон було поранено 14-річну дівчинку під час обстрілу з боку російських загарбників. Голова Херсонської ОВА. За його словами, зараз дівчинка перебуває в реанімації під наглядом лікарів із Херсона, її стан стабілізували, але він залишається важким. Також окупанти вчора нещадно гатили по Херсону. Удари відбувались по житлових кварталах міста.