Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

14 лютого 2024, 14:23

Разом з кораблем «Цезар Куніков» могли бути знищені майже 90 російських моряків

Не кожному Цезарю вдається два рази померти в один день! Маємо лише інформацію, що пошукова операція окупантів успіхом не завершилася. Скоріше за все, відповідно до штатної чисельності, це майже 90 моряків.
14 лютого 2024, 13:43

Селидове на Донеччині: подробиці російського ракетного удару, фото, відео

У Селидовому, що розташований у Донецькій області, російські війська вдарили ракетами, що призвело до загибелі трьох людей – дитини разом з матір'ю і вагітної жінки. Також повідомляється, що серед поранених, окрім немовляти, є кілька дітей: 7-річний хлопчик і дві дівчинки 12 та 16 років.
14 лютого 2024, 12:26

Відео знищення російського корабля «Цезар Куніков» показали в ГУР

Російський великий десантний корабель «Цезар Куніков» був знищений ударними морськими дронами Magura V5 поблизу берегів тимчасово окупованого Криму неподалік від Алупки. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Зазначається, що операцію знищення успішно провели спецпризначенці Групи 13 ГУР Міноборони України.
14 лютого 2024, 11:55

Знищено ще один російський воєнний корабель ВДК «Цезар Куніков»

За інформацією, що надійшла від Генерального штабу Збройних Сил України, сили спільних операцій ЗСУ та підрозділів Головного управління розвідки України знищили російський великий десантний корабель «Цезар Куніков». Ця подія відбулась в ніч та ранок середи, 14 лютого. На момент атаки російський корабель перебував у територіальних водах, що належать Україні.
13 лютого 2024, 14:48

В окуповану Горлівку приїхав кіркоров давати концерти пораненим російським загарбникам

Філіп «не в ту дверь» кіркоров приїхав до окупованої Горлівки Донецької області. Цю інформацію 13 лютого розповіли російські телеграм-канали «Mash», «RT» та «Обережно, новини». Російський «певец» виступив у міській лікарні №2, що є окупованою українською землею, заявив, що не планує покидати росію.
11 лютого 2024, 13:17

ГУР прідтвердили про наявність Starlink у росіян на фронті

Головне управління розвідки Міністерства оборони України у неділю, 11 лютого, підтвердило факт використання російськими військовими систем супутникового зв’язку Starlink на фронті та опублікувало перехоплення розмови росіян. Радіоперехоплення розмови ворога свідчить про встановлення терміналів Starlink.
10 лютого 2024, 17:22

Наслідки чергової атаки російських дронів на Одещину

У ніч на суботу в Одеській області сталися три атаки російських агресорів за допомогою ударних безпілотників. Про чотирьох постраждалих людей було повідомлено місцевою ОВА у суботу, 10 лютого. У першій хвилі атак "шахеди" були спрямовані на Одесу, друга і третя хвилі атак були спрямовані на припортову інфраструктуру Подунав’я.
10 лютого 2024, 14:55

Росіяни живцем спалили цивільних харків’ян, жахливі наслідки нічної атаки російських БпЛА на місто

Правоохоронці знайшли тіла усіх семи загиблих на місці пожежі у Харкові, яка виникла після удару шахедів, запущених російськими загарбниками. В одній згорілій оселі поліція задокументувала п’ять трупів. Живцем згоріли двоє молодих батьків і троє дітей. В іншому будинку згоріли паралізований чоловік і його дружина.
09 лютого 2024, 14:04

По двох нафтопереробних заводах на росії вдарили українські дрони – ЗМІ

У ніч на 9 лютого українські безпілотники завітали до двох рашистських нафтопереробних заводів в Краснодарському краї – Ільського та Афіпського. У результаті атаки на Ільський НПЗ сталася велика пожежа, уражено установку первинної переробки з потужністю 3,6 млн тонн на рік, що оцінюється в 50 млн доларів США.
09 лютого 2024, 13:42

Звання Героя України отримали Валерій Залужний та Кирило Буданов

Президент України Володимир Зеленський нагородив колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова званням Героя України. Також звання Героя України з орденом Золота Зірка отримав підполковник В'ячеслав Агеєв. Нагадаємо, що 8 лютого Зеленський звільнив Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ.
08 лютого 2024, 19:04

Офіційно: Зеленський призначив Сирського Головнокомандувачем ЗСУ замість Залужного

Генерал-полковник Олександр Сирський призначений новим головнокомандувачем Збройних сил України. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні в четвер, 8 лютого. За словами глави держави, відсьогодні до керівництва ЗСУ приступає нова управлінська команда.
07 лютого 2024, 17:48

До Запорізької АЕС прибув гендиректор МАГАТЕ

Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі відвідав Запорізьку атомну електростанцію, де під час свого четвертого візиту на ЗАЕС провів оцінку дотримання п’яти принципів захисту станції, а також стану систем енергопостачання та охолодження, рівня кваліфікації персоналу тощо. Він зазначив, що співробітники МАГАТЕ збирають інформації, щоб визначити, хто вів обстріли на Запорізьку АЕС.
07 лютого 2024, 17:29

На Прикарпатті жінки намагались побити ймовірних працівників ТЦК, сталась сутичка

У селі Космач Івано-Франківської області відбулася сутичка під час конфлікту між місцевими мешканцями, яких збентежило ймовірне прибуття представників «військкомату». Близько сотні розлючених жінок самостійно перекрили дорогу, коли дізнались про візит до їхнього населеного пункту працівників ТЦК та СП. Між громадянами трапилась бійка, внаслідок чого постраждало троє людей, серед яких опинилась 6-річна дівчинка.
07 лютого 2024, 14:35

Наслідки масованої ракетної атаки на Київ: четверо загиблих, десятки поранених

Мер Києва повідомив в Telegram у середу, 7 лютого, що внаслідок ракетної атаки російських агресорів постраждали майже чотири десятки цивільних громадян, з яких відомо про чотирьох загиблих. За його словами, екстрені служби активно діють в Голосіївському районі, де пошкоджений багатоповерховий житловий будинок, сталася пожежа з 10 по 15-ті поверхи, евакуйовано 52 людини.
06 лютого 2024, 15:11

Глядач засунув палець між сідниць гравцеві Севільї

Вражаючий та скандальний інцидент, що потрапив на відео, відбувся під час зустрічі іспанської Ла Ліги між командами Райо Вальєкано та Севільї. Під час гри один з уболівальників мадридської команди вирішив провести несподіваний рух та вставити палець у задню частину вінгеру гостей, Лукаса Окампоса.
05 лютого 2024, 13:56

Херсон під російським артилерійським обстрілом, є жертви

Херсон знову опинився під ворожим ударом, коли російські загарбники з артилерії в черговий раз обстріляли місто. Тільки з початку цього дня російські терористи вбили чотирьох херсонців, ще один чоловік – поранений і зараз знаходиться у лікарні. Про це повідомив голова міської військової адміністрації.
04 лютого 2024, 16:55

Зеленський відвідав передову у селі Роботине Запорізької області

Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських захисників у Запорізькій області, зокрема у районі села Роботине. Глава держави зустрівся з українськими військовими та нагородив їх за відвагу. "Всі адекватні люди у світі розуміють, що у вас найскладніша робота, і всі українці вами пишаються!".
04 лютого 2024, 13:49

Зеленський відвідав Національний інститут раку та зустрівся з дітьми, які проходять лікування

Президент Володимир Зеленський відвідав Національний інститут раку у Всесвітній день боротьби з раком та провів час та поспілкувався з пацієнтами. Про це повідомлено у Телеграм-каналі та інших офіційних ресурсах глави держави. Також президент висловив подяку лікарям, медичним сестрам та всім медикам, які надають допомогу.
03 лютого 2024, 17:03

Знищений російськи корабель «Івановєц»: Зеленський нагородив бійців ГУР МО

Президент України Володимир Зеленський особисто вручив державні нагороди військовослужбовцям Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України за успішне знищення російського ракетного катера "Івановєц".
03 лютого 2024, 13:51

Атака на НПЗ у Волгограді – це дієві санкції від СБУ

Крупний нафтопереробний завод на росії у Волгограді зазнав атаки дієвих безпілотників Служби безпеки України. За інформацією співрозмовників видання, два безпілотники атакували установку первинної переробки нафти, що може призвести до серйозного збою у виробничому процесі заводу та втрати потужностей.