Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

24 січня 2024, 17:19

Офіційна заява Генштабу щодо інформації про російський Іл-76

Українські військові заявили про намір продовжити нищити терористичну загрозу, зокрема на напрямку Бєлгородсько-Харківського регіону. Таку заяву оприлюднив Генеральний штаб ЗСУ на тлі події та інформації про падіння російського літака Іл-76. Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що вживаються всі необхідні заходи для захисту України та її громадян.
24 січня 2024, 13:40

На росії під бєлгородом розбився військовий російський літак Іл-76

У середу, 24 січня, сталася авіаційна подія у Бєлгородській області, де російський військовий літак Іл-76 розбився в Корочанському районі. Згідно із заявою російського ресурсу, – на борту Іл-76 перебувало 63 людини, і всі вони загинули. Місцеві пабліки оприлюднили відео падіння літака, зафіксувавши потужний вибух та великий стовп чорного диму.
24 січня 2024, 13:10

Денис Шмигаль зустрівся в Ужгороді з Фіцо

У середу, 24 січня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з колегою зі Словаччини, Робертом Фіцо, в місті Ужгород. Під час зустрічі обговорювались двосторонні відносини та підтримка європейських ініціатив, та зазначено, що Україна розраховує на конструктивний та практичний діалог зі Словаччиною. Нагадаємо, що за останні кілька днів Роберт Фіцо зробив низку скандальних заяв.
23 січня 2024, 14:59

На росії триває «БлекАут»: цього разу Владівосток залишився частково без світла

Мешканці міста Владивостока на росії повідомили про вибухи та пожежі на двох електропідстанціях. Зараз причини пожежі залишаються невідомими, і компанія "Приморські електричні мережі" повідомила, що через це відбулося знеструмлення в 475 багатоквартирних будинках та 125 приватних домоволодіннях.
23 січня 2024, 14:17

ЗСУ показали збиття російської крилатої ракети з кулемета

Під час ранкового ракетного удару російських загарбників 23 січня на півночі України, у вогневих групах, що діють в Північній операційній зоні, вдалося ліквідувати декілька крилатих ракет. Одну з них знищено кулеметом Browning. Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ.
23 січня 2024, 13:54

Наслідки російської атаки на Харків, зросла кількість загиблих

Внаслідок російського ракетного удару по місту Харків кількість загиблих зросла до 5 людей, а понад 50 цивільних отримали поранення. Під завалами одного з будинків опинилась родина: чоловік, жінка й дитина. Чоловіка врятовано. Рятувальна операція ДСНС триває. Російські загарбники завдали по житловим районам Харкова близько 12 комбінованих ракетних ударів.
22 січня 2024, 12:49

В Одесі затримано сина Гринкевича при спробі організації виїзду за кордон

В Одесі було затримано п'ятого учасника кримінальної організації, яка поставляла Збройним силам України (ЗСУ) одяг низької якості на суму 1 млрд гривень, повідомили у понеділок, 22 січня, представники Офісу генерального прокурора. Згідно зі слідством, ця особа — Роман Гринкевич, син відомого львівського підприємця Ігоря Гринкевича, був затриманий в Одесі о 6:50 ранку при організації виїзду за межі України.
21 січня 2024, 14:34

Зеленський про потреби у масштабній мобілізацій

Президент України Володимир Зеленський, в інтерв'ю телеканалу Channel 4 News, висловив свою думку щодо можливості мобілізації до армії півмільйона людей та акцентував увагу на важливих аспектах цього питання. Глава держави також відзначив, що фінансове забезпечення мобілізованих є також важливим фактором.
20 січня 2024, 13:54

Президент України вшанував пам'ять "Кіборгів"

Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять «Кіборгів» – захисників Донецького аеропорту, які виявили велику силу духу та відданість принципам. За даними Збройних сил України, у період з вересня 2014 по січень 2015 року загинуло 109 військових. Слово «Кіборги» у значенні «захисники Донецького аеропорту» вперше вжив у вересні 2014 року невідомий проросійський бойовик.
17 січня 2024, 17:29

На Харківщині росіяни скинули авіабомбу на село: дитина втратила кінцівку та загинула жінка

Сьогодні, 17 січня, село Малий Бурлук у Харківській області опинилось під атакою російських загарбників. Противник, застосувавши керовану авіабомбу, завдав удар по цивільному населеному пункті. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про наслідки цієї трагедії, вказавши, що дитина отримала травматичну ампутацію нижньої кінцівки.
17 січня 2024, 13:26

Про ситуацію у Північній операційній зоні від Командування об'єднаних сил ЗСУ

Війна з росією охопила не лише схід та південь України. Північна операційна зона також не є виключенням. В прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей (так як й на всій території країни) діє правовий режим воєнного стану. Щодня ворог наносить по тим територіям вогневе ураження. Противник використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, залучає диверсійні групи.
16 січня 2024, 17:29

13 років миру втрачено, на протязі яких путін тероризує Світ – Зеленський

Дії російського президента путіна слід припинити вже негайно, перш ніж його агресія не розповсюдилась на нові території. Таку позицію висловив президент України, Володимир Зеленський, під час свого виступу у вівторок, 16 січня, на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі, відзначаючи, що вже 13 років миру втрачено.
15 січня 2024, 13:05

Знищення російських літаків А-50 та Іл-22 підтвердив Залужний

У понеділок, 15 січня, головнокомандувач Збройних сил України, Валерій Залужний, оголосив про успішну операцію Повітряних сил, в ході якої були знищені російські літаки А-50 та Іл-22. Залужний висловив подяку Повітряним силам за ефективно сплановану та вдалу операцію в районі Приазов’я. Він також опублікував відео, яке демонструє переміщення російських літаків і точки їх падіння.
13 січня 2024, 14:03

З робочим візитом до Києва прибув новопризначений глава МЗС Франції

Новопризначений глава Міністерства закордонних справ Франції Стефан Сежурне прибув до України у суботу, 13 січня. Це перший закордонний візит 38-річного політика після призначення на цю посаду 11 січня, повідомляється на офіційному сайті МЗС Франції. Стефан Сежурне зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою в центрі Києва, де вони вшанували пам'ять загиблих за Україну на Михайлівській площі, недалеко від будівлі МЗС.
12 січня 2024, 16:39

Підписано історичну безпекову угоду між Україною та Британією

У п'ятницю, 12 січня, Україна та Велика Британія офіційно заклали фундамент для нового етапу стратегічного партнерства, підписавши угоду у сфері безпеки. Цей історичний крок був зроблений під час візиту британського прем'єр-міністра Ріші Сунака до Києва, де він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Сунак також оголосив про новий значущий пакет військової допомоги Україні на суму 2,5 мільярда фунтів стерлінгів.
12 січня 2024, 14:07

До Києва прибув Ріші Сунак з важливим посланням для України

Прем'єр-міністр Великої Британії, Ріші Сунак, прибув до Києва з важливим візитом удень 12 січня. Разом із ним до столиці України прибули міністр оборони, Грант Шаппс, та заступник начальника штабу оборони, Гвін Дженкінс. Анонсовано підписання важливих угод та оголошення про новий великий пакет підтримки України у розмірі 2,5 мільярда фунтів стерлінгів.
12 січня 2024, 13:42

Херсон під російським обстрілом: загинули двоє людей

Окупаційні російські сили знову вбили цивільних людей у Херсоні, повідомив керівник Херсонської обласної військової адміністрації. Росія вчергове підтвердила, що вона — країна-терорист. Щирі співчуття родинам загиблих.
11 січня 2024, 18:16

Президент України прибув з робочим візитом до Латвії

Президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до столиці Латвії – Риги. Офіційний візит розпочався із церемонії зустрічі українського лідера із президентом Латвії Едгаром Рінкевичем поблизу Ризького замку. Обидва лідери проведуть переговори, в рамках яких обговорять різні аспекти двосторонньої співпраці між Латвією та Україною.
11 січня 2024, 14:03

Майно сім’ї бізнесмена Гринкевича потрапило під арешт – ДБР

На майно сім’ї та підприємств, пов'язаних із львівським підприємцем Ігорем Гринкевичем, одного з найбільших постачальників Міністерства оборони, накладено арешт. Його також підозрюють у наданні хабаря слідчому Державного бюро розслідувань. Також Міністерство оборони ухвалило рішення щодо розірвання договорів з львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем.
10 січня 2024, 15:00

Литва, Латвія, Естонія, Молдова можуть бути наступними, якщо ми не витримаємо – Зеленський

Президент Володимир Зеленський висловив занепокоєння можливою загрозою союзницьким країнам, вказавши, що росія може напасти на Литву, Латвію, Естонію та Молдову у разі, якщо Україна програє у війні. Про це сказав президент України на спільній пресконференції з президентом Литви Ґітанасом Науседою у Вільнюсі.