В Луганській области відсвяткували День працівника соціальної сфери. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
02 ноября 2015

В Луганській области відсвяткували День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. Працівник соціальної сфери – це та людина, яка присвячує свій час, як робочий, так і вільний допомозі іншим людям, це та людина, що своєю наполегливістю, самовідданістю та добротою зміцнює віру людини у світле та благополучне майбутнє.

Так, 28 жовтня у приміщенні Сєвєродонецького міського Палацу культури відбулися урочисті збори з приводу відзначення Дня працівника соціальної сфери. На заході були присутні всі організації та установи, що мають відношення до соціальної сфери, всі ті, кому не байдужа доля людини. І не дивно, що це свято не оминуло і працівників управління ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області, тому що й вони зробили свій вагомий внесок у розвиток соціальної сфери нашої держави, зокрема у розвиток сфери соціального страхування, що так важливо для нашого суспільства.

Привітати працівників соціальної сфери завітали заступники голови Луганської обласної державної адміністрації Лішик Ольга Петрівна та Клименко Юрій Юрійович, а також директор Департаменту соціального захисту населення Поліщук Олена Андріївна. Усі вони висловили слова подяки присутнім на заході за сумлінне виконання своїх професійних обов’язків у такий важкий для країни час, побажали наснаги та невичерпної енергії у подальшій роботі на благо українського суспільства, а також нагородили кращих працівників соціальної сфери почесними грамотами та подяками за самовіддану працю та визначні успіхи у роботі. В.о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області та колектив управління ВД Фонду у Луганській області були також нагороджені подякою та почесною грамотою Луганської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального страхування, що стало приємним подарунком до професійного свята.

Також привітати усіх присутніх завітали колективи художньої самодіяльності, що подарували винуватцям свята море позитивних емоцій, що запам’ятаються усім, хто був присутній на святі принаймні на рік, до наступного святкування Дня працівника соціальної сфери.


+Поширити: