Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини

19 березня 2024, 12:22

путін знову збирається з візитом до Китаю – ЗМІ

Повідомляється, що громадянин росії путін планує здійснити поїздку до Китаю у травні для проведення переговорів із Сі Цзіньпіном. Також повідомляється, що цей візит путіна відбудеться перед запланованою поїздкою Сі Цзіньпіна до Європи. У кремлі відмовилися від коментарів, а Пекін поки не надав коментаря щодо цієї інформації.
19 березня 2024, 12:08

На фронті загинув телеведучий Птро Цурукін, який вважався зниклим безвісти

Понад пів року вважався зниклим безвісти трускавчанин Цурукін Петро Миколайович, 1990 р.н. На жаль, найгірші побоювання підтвердилися — воїн-Герой дійсно загинув. Висловлюємо щирі співчуття мамі Лесі Василівні, родині, друзям та всім, хто знав покійного Петра. Захисник працював головним редактором проєкту "Один за всіх" на телеканалі СТБ і був ведучим на телеканалі KYIV LIVE.
19 березня 2024, 11:57

Замість Юрія Ігната начальником служби звʼязків з громадськістю Повітряних Сил ЗСУ призначено Євлаша Іллю

Згідно з наказом Головнокомандувача Збройних Сил України начальником служби звʼязків з громадськістю Командування Повітряних Сил Збройних Сил України призначено майора Євлаша Іллю Олеговича.
19 березня 2024, 11:48

Ситуація щодо російського вторгнення на 19.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали 840 російських загарбників, з яких 840 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
18 березня 2024, 17:42

Ще один чоловік загинув на Закарпатті у річці Тиса при спробі втекти з України

На Закарпатті в річці Тиса прикордонні служби виявили тіло загиблого чоловіка. Вчора наші прикордонники відділу Тячів Мукачівського загону отримали повідомлення від своїх румунських колег про виявлення тіла людини у річці Тиса. Згідно з наданою інформацією, загиблий ідентифікований як 33-річний громадянин України, що мешкав у місті Харків.
18 березня 2024, 17:23

Бенксі підтвердив авторство нового артоб'єкта у вигляді дерева в Лондоні

Англійський вуличний митець Banksy підтвердив авторство роботи, яка з'явилася на півночі Лондона у неділю, 17 березня. У понеділок він опублікував фотографії цього артоб'єкта на своїй Instagram-сторінці з 12 мільйонами підписників. На стіні, за підпиляним деревом, намальовано зелену масу, схожу на крону з листям, і зображення людини, яка тримає балон та шланг від краскопульта для подачі рідини під тиском.
18 березня 2024, 17:04

У Конотопі постраждала цивільна інфраструктура від російського обстрілу

Окупаційні російські війська завдали удару по місту Конотоп Сумської області. Ворожим ударом було пошкоджено цивільну інфраструктуру. Про це повідомили представники Сумської обласної військової адміністрації. Представники обласної влади підкреслили, що на місці події працюють всі необхідні служби, і наразі уточнюються наслідки атаки. Також було зроблено заклик до громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.
18 березня 2024, 16:49

На Луганщині СБУ нищить ворога за допомогою наземних дронів

За допомогою наземних дронів «власного виробництва» співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях дистанційно мінують на лінії бойового зіткнення шляхи переміщення ворожої бронетехніки та особового складу. Лише протягом кількох днів на одній ділянці, завдяки технології дистанційного мінування, відмінусовано танк Т-80 разом з екіпажем.
18 березня 2024, 16:39

Остаточно схвалено €5 млрд від ЄС на зброю для України

На засіданні Ради міністрів закордонних справ Європейського Союзу ухвалено остаточне рішення щодо виділення додаткових 5 мільярдів євро на військову підтримку України в рамках Європейського фонду миру. У засіданні брав участь глава українського МЗС Дмитро Кулеба, який висловив вдячність за цей крок та подякував Чехії за ініціативу щодо закупівлі снарядів для України та всім країнам-членам ЄС, які вже зробили свої внески для її втілення.
18 березня 2024, 16:24

Посольство Великої Британії спростувало фейк про смерть короля Чарльза ІІІ

Новина про смерть британського короля Чарльза III, що миттєво була поширена у соцмережах, – є фейком. Про це офіційно повідомило посольство Великої Британії в Україні в понеділок, 18 березня. Цю фейкову інформацію про смерть британського короля Чарльза III, ймовірно, придумали та розтиражували російські пропагандистські ЗМІ. На офіційному інтернет-ресурсі королівської сім'ї такої новини не було.
18 березня 2024, 16:11

Зеленський провів чергову Ставку: оборонна інфраструктура та фронт

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якій обговорювалися питання стосовно ситуації на фронті, стану інфраструктури та будівництва оборонних рубежів. Про це повідомив глава держави у своєму каналі в Telegram в понеділок, 18 березня. Крім того, президент заслухав доповіді про виконання раніше прийнятих рішень Ставки.
18 березня 2024, 13:52

Кабінет міністрів України додатково виділив мільярди на дрони

Кабінет міністрів України затвердив виділення додаткових 5 мільярдів гривень для потреб Сил безпеки й оборони, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він наголосив, що кожна гривня, яка надходить у держбюджет у вигляді податків, буде використовуватися на зміцнення обороноздатності України, а виділені кошти будуть спрямовані на придбання дронів, необхідних для наших захисників на передовій.
18 березня 2024, 13:34

На Харківщині російські окупанти поцілили по православному храму

Вранці 18 березня російські загарбники здійснили атаку на село Новоосинове, що входить до складу Курилівської громади на Куп'янщині. Це село знаходиться неподалік від лінії фронту і постійно опиняється під обстрілами російської артилерії. Снаряд ворога влучив у котельню, розташовану біля церкви. Внаслідок вибуху котельня спалахнула. Рятувальники зробили все можливе, щоб вогонь не поширився на церкву.
18 березня 2024, 13:08

У Нікополі виникла пожежа на АЗС під час російського обстрілу

У місті Нікополь Дніпропетровської області пожежники успішно припинили пожежу на автозаправній станції, що виникла в результаті чергового обстрілу з боку ворожих сил російських окупантів.
18 березня 2024, 12:31

Закарпатський ОТЦК заперечує побиття та доведення до самогубства хлопця, припускаючи, що наругу над собою здійснив сам

У Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки заперечують причетність до побиття 28-річного Євгена Хабарова, але підтвердили його спробу суїциду.
18 березня 2024, 12:09

На Херсонщині російські окупанти атакують цивільну інфраструктуру, серед постраждалих – троє поліцейських

російські агресори вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів, били з артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА. В результаті обстрілів постраждали чотири людини, серед них – троє поліцейських.
18 березня 2024, 11:52

У ніч на 17 березня 2024 року знищено 17 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131»

У ніч на 18 березня 2024 року противник атакував 5-ма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Сумщині та 22-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ-рф).
18 березня 2024, 11:46

Ситуація щодо російського вторгнення на 18.03.2024

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.03.24 орієнтовно склали 431550 російських загарбників, з яких 810 окупантів лише за останню добу! Разом переможемо! Дані уточнюються.
17 березня 2024, 20:18

До окупованого Криму приперся шойгу, стурбований знищенням російського флоту

Так званий міністр оборони рф сергій шойгу приперся до тимчасово окупованого Севастополя, як повідомило російське оборонне відомство в неділю, 17 березня. Згідно з оголошенням, однією з головних тем візиту була боротьба з морськими дронами, що постійно та вправно атакують російські кораблі в районі окупованого українського Криму.
17 березня 2024, 19:53

На Херсонщині у Бериславському районі росіяни поранили цивільну людину

У селі Львове Бериславського району Херсонщини, за даними пресслужби Херсонської ОВА, у неділю, 17 березня, російські окупаційні війська скинули вибухівку з безпілотника, що призвело до поранення цивільного чоловіка.