Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини регіону

RSS
18 березня 2024, 16:49

На Луганщині СБУ нищить ворога за допомогою наземних дронів

За допомогою наземних дронів «власного виробництва» співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях дистанційно мінують на лінії бойового зіткнення шляхи переміщення ворожої бронетехніки та особового складу. Лише протягом кількох днів на одній ділянці, завдяки технології дистанційного мінування, відмінусовано танк Т-80 разом з екіпажем.
01 листопада 2023, 13:18

У Сєвєродонецьку окупанти з росії продовжують відбирати нерухоме майно - ОВА

Окупанти продовжують вчиняти грабежі населення в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області. Також в місті вже багато місяців немає мобільного зв'язку та інтернету для пересічних громадян, але ті, хто пішов на співпрацю з окупаційною адміністрацією – мають якусь можливість користуватись інтернет-підключенням загарбників.
27 жовтня 2023, 13:18

На Луганщині росіяни депортують населення та облаштовують військове містечко

Під виглядом евакуації, російські окупанти здійснюють виселення жителів села Березове у Луганській області з метою облаштування власного військового містечка. Окупанти активно викуповують будинки у місцевих мешканців за безцінь. У випадку, якщо жителі не згодні продати своє майно, російські військові, використовуючи силу, підселяють загарбників у житло до місцевих жителів.
07 жовтня 2023, 21:30

У Лисичанську на Луганщині окупанти облаштували військовий шпиталь у житловому будинку

У Лисичанську Луганської області російські окупанти влаштували військовий шпиталь у житловому будинку, де проживає мирне населення. Російські окупанти продовжують розміщувати військові шпиталі у будинках із мирними жителями.
25 вересня 2023, 13:04

У Сорокине (Краснодон) на Луганщині потужні вибухи та детонація російського складу БК

У тимчасово окупованому місті Сорокине, що колись було відоме як Краснодон, Луганської області, відбувся потужний вибух в районі заводу «Юність», який спеціалізується на виробництві радіотехніки та радіоелектроніки. Також, там знаходили промислові склади та Депо. Попередньо відомо, що у місті було декілька "прильотів". У небо здійнявся густий дим і було видно, як хаотично детонують російські снаряди.
02 вересня 2023, 21:41

Горить в окупованому с 2014 року місті Перевальськ на Луганщині

У тимчасово окупованому Перевальську на Луганщині, в районі вулиці Боголюбова 5, сталася велика пожежа на складі, який був орендований приватним підприємцем.
19 серпня 2023, 11:05

Окупований Сєвєродонецьк: пожежа в зруйнованих будівлях, занедбаність та розруха

В тимчасово окупованому Сєвєродонецьку остаточно знищуються будівлі, та об’єкти, яким майже стільки ж років, як і самому місту. Так, нещодавно в мережі з’явилось відео тліючої та напівзруйнованої будівлі колишнього кінотеатру «Сучасник».
14 серпня 2023, 17:20

Окупанти в Сєвєродонецьку показово створюють «картинку» дорожніх ремонтних робіт

В тимчасово окупованому Сєвєродонецьку показово, на камеру для пропаганди, окупанти зробили вигляд ремонту невеликої ділянки дорожнього покриття проїзної частини по вулиці Гагаріна.
09 серпня 2023, 16:01

В Рубіжному більше немає автовокзалу. Повідомляють про «приліт». Фото

В соцмережах повідомляється про "вибухову подію", яка трапилась в будівлі автовокзалу в тимчасово окупованому Рубіжному. Де, за повідомленнями місцевих, часто бачили скупчення ворожої техніки та особового складу віськ рф.
05 серпня 2023, 17:07

На Джарилгачі еко-катастрофа: п'ятий день горить найцінніша ділянка заповідника

Згідно з повідомленням Української Природоохоронної групи, протягом п'яти днів горить найцінніша степова ділянка в Національному природному парку на острові Джарілгач, яка перебуває у окупації з перших днів повномасштабного вторгнення росії.
05 серпня 2023, 13:57

Ворог обстріляв Велетенське на Херсонщині: є поранені

Сьогодні, 5 серпня, сталася нова атака російських військ на село Велетенське Херсонського району, в результаті якої один мирний житель отримав поранення. Херсонська обласна прокуратура повідомила про цей інцидент. Згідно з отриманою інформацією, обстріл села Велетенське стався близько 09:19, коли окупанти вели артилерійський обстріл.
26 липня 2023, 21:55

Окупанти на Луганщині відкрили осередок пропаганди

На території Луганської області, яка зараз перебуває під окупацією, було відкрито так зване "регіональне відділення спілки журналістів росії". Його керівником став заступник гендиректора «гтрк "лнр"», пропагандист євген мурильов.
25 липня 2023, 16:41

В Кремінній на Луганщині перебита залізниця - повідомляють окупанти

В окупованій Кременній сталися нові руйнування внаслідок бойових дій. Як пишуть загарбники в своїх соцмережах: «пошкоджений газопровід середнього тиску, що знаходиться поруч зі залізничним вокзалом, залізнична колія, будівлі залізничного вокзалу.
25 липня 2023, 14:33

Татарстан: Алабуга – виробництво смерті руками дітей-студентів

Татарстан, коледж "Алабуга Політех». Тут студенти відіграють ключову роль у виробництві дронів-камікадзе. Часто - це неповнолітні особи, які приїхали до розрекламованого коледжу за знаннями в галузі нових технологій та кар'єрним зростанням. Ми розповімо про те, як студентів змушують збирати іранські дрони "Шахед".
25 липня 2023, 13:31

Окупована Кремінна на Луганщині зазнала обстрілу та чергових руйнувань - ЗМІ

Окупована Кремінна зазнала обстрілу та чергових руйнувань. За даними з соцмереж повідомляється, що останню ніч в місті було гучно від пересування важкої техніки окупантів. Помічено декілька машин з піхотою, що прямували за бронею. В результаті обстрілу було зруйновано повністю приміщення пошти, пошкоджено площу біля автовокзалу.
22 липня 2023, 13:59

Окупанти планують ліквідувати ще дев'ять шахт на Луганщині - ОВА

В тимчасово окупованих російськими загарбниками частинах Луганської області було оголошено про визнання неперспективними дев'ять вуглевидобувних підприємств, які збираються закрити. Їх планується передати до управління реструктуризації шахт для подальшої ліквідації. Туди ж буде переведено і персонал, який стане в нагоді для технічного утримання цих підприємств.
20 липня 2023, 13:11

Окупанти продовжуть вивозити дітей з Луганщини до рф

Загарбники вивезли приблизно 80 старшокласників із тимчасово окупованих територій Луганщини у військову академію в Кострому. Інформацію про це повідомила Луганська ОВА. Викрадені діти, за словами окупаційних сил, зараз перебувають на "військових зборах" на полігоні академії військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту та інженерних військ у Костромській області.
14 липня 2023, 13:47

Відновлення пенсійних виплат на деокупованих територіях Луганщини та гуманітарна місія

Поліцейські супроводжували старосту, яка збирала заяви від мешканців селищ Невське, Макіївка та Греківка щодо відновлення пенсійних виплат.
10 липня 2023, 12:25

Про забезпечення водою окупованого Сєвєродонецька – Власенко

В окупованому Сєвєродонецьку продовжується критична ситуація з постачанням питної води, а зі зростанням температури проблема стає ще загостренішою. Про це заявив керівник Сєвєродонецької РДА Роман Власенко.
04 липня 2023, 15:29

На Луганщині замість дитячих таборів – військові шпиталі

На території Макарового, що в Станично-Луганській територіальній громаді, було облаштовано військовий шпиталь російськими військовослужбовцями. Схожа ситуація спостерігається і в селі Лиман на Старобільщині, де російські окупанти переобладнали дитячий оздоровчий табір "Ялинка" у військовий шпиталь.