Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

18 березня 2024, 17:42

Ще один чоловік загинув на Закарпатті у річці Тиса при спробі втекти з України

На Закарпатті в річці Тиса прикордонні служби виявили тіло загиблого чоловіка. Вчора наші прикордонники відділу Тячів Мукачівського загону отримали повідомлення від своїх румунських колег про виявлення тіла людини у річці Тиса. Згідно з наданою інформацією, загиблий ідентифікований як 33-річний громадянин України, що мешкав у місті Харків.
18 березня 2024, 16:49

На Луганщині СБУ нищить ворога за допомогою наземних дронів

За допомогою наземних дронів «власного виробництва» співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях дистанційно мінують на лінії бойового зіткнення шляхи переміщення ворожої бронетехніки та особового складу. Лише протягом кількох днів на одній ділянці, завдяки технології дистанційного мінування, відмінусовано танк Т-80 разом з екіпажем.
18 березня 2024, 12:31

Закарпатський ОТЦК заперечує побиття та доведення до самогубства хлопця, припускаючи, що наругу над собою здійснив сам

У Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки заперечують причетність до побиття 28-річного Євгена Хабарова, але підтвердили його спробу суїциду.
17 березня 2024, 18:42

ГУР спростувало російські фейки про збитий український гелікоптер Black Hawk

У пресслужбі Головного управління розвідки (ГУР МО) було спростовано фейкове повідомлення російських пропагандистів щодо збитого гелікоптера Black Hawk, що належить Українській армії. Усі борти "Black Hawk" Головного управління розвідки Міністерства оборони України знаходяться у відмінному робочому стані; їх екіпажі продовжують виконувати бойові та спеціальні завдання.
17 березня 2024, 17:55

У невизнаному «Придністров’ї» заявили про атаку дрона: спалено військовий гелікоптер – ЗМІ

На росії пропагандистські ЗМІ з посиланням на так зване "МДБ" невизнаної Придністровської Молдовської Республіки (ПМР) у неділю, 17 березня, повідомили про атаку на військову частину, розташовану у невизнаному «Придністров'ї».
17 березня 2024, 14:48

У Львові працівників ТЦК звинуватили у викраденні волонтера Кирила Тарана

У вечірній час у п'ятницю, 15 березня, у Львові було зафіксовано викрадення із застосуванням сили щодо чоловіка призовного віку. За інформацією, декілька чоловіків у військовій формі, що схожі на співробітників ТЦК та СП (колишній військкомат) силоміць заштовхали людину до мікроавтобуса, після чого відвезли в невідомому напрямку. Відео інциденту, зняте камерами спостереження, в Instagram оприлюднила дружина викраденого чоловіка.
17 березня 2024, 13:04

Атаковано черговий НПЗ російських окупантів в місті Слов’янськ-на-Кубані

На черговому нафтопереробному заводі в місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї на росії виникла пожежа внаслідок влучної атаки українських безпілотників. Про це у неділю, 17 березня, повідомляють чисельні Telegram-канал з посиланням на інформацію від місцевих мешканців. Також про це повідомила УП з посиланням на власні джерела у СБУ.
16 березня 2024, 13:00

Атаковано ще два російські НПЗ у Самарській області: в Сизрані та Новокуйбишівський НПЗ

Один з дронів атакував нафтопереробний завод в Сизрані. Інший дрон атакував Новокуйбишівський НПЗ. Виникли потужні пожежі з сильним задимленням, яке російські ЗМІ характеризували як «возгораніє». Також окупанти повідомляють, що на виїзді із Сизрані прямо зараз — тотальна перевірка транспорту. Впускають усіх вільно, випускають лише з оглядом.
15 березня 2024, 20:39

Ракетний удар по Одесі: 20 загиблих, понад 70 людей поранено

Кількість загиблих унаслідок ворожого ракетного удару по Одесі зросла до 20 осіб. Також нині відомо про 73 поранених. Триває пошуково-рятувальна операція, проводиться розбір завалів та ліквідація наслідків атаки. 16 березня в Одесі та області оголошена жалоба.
15 березня 2024, 12:36

На росій дронами атаковано черговий нафтовий завод – ЗМІ

У Калузькій області на росії три безпілотні літальні апарати атакували черговий нафтопереробний завод, спричинивши пошкодження виробничого обладнання. Зазначається, що дрони вдарили по "Пєрвому заводу" у селищі Полотняний завод. Один з потужних вибухів було зафіксовано на відео. У зв'язку з влучними та критичними ударами по нафтопереробним заводам на росії змушені призупинити експорт нафтопродуктів.
14 березня 2024, 12:26

Херсон під черговим російським обстрілом: ОВА показала наслідки

Уранці 14 березня окупаційні війська рф здійснили обстріл Херсона. Цю інформацію підтвердив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, опублікувавши відео наслідків удару.
13 березня 2024, 13:29

На росії палають ще три НПЗ, які атакували безпілотники - ЗМІ

Відразу ще три нафтопереробні заводи на росії зазнали відчутних атак у ніч на середу, 13 березня. Їх організувала СБУ. Крім того, Служба Безпеки України разом з іншими структурами Сил оборони також здійснили успішну атаку за допомогою БпЛА на авіабазу впс рф у Бутурлинівці Воронезької області та військовий аеродром у Воронежі. Тим часом у соцмережах ширяться та з’являються все нові відео атак дронів на нафтопереробні заводи на росії/
13 березня 2024, 12:32

Марта Костюк розгромила «нейтральну» росіянку на WTA 1000

Марта Костюк продовжує свої успішні виступи в цьому сезоні, здобуваючи чергову перемогу на турнірі серії WTA 1000 в американському Індіан-Веллс. Цього разу перед українкою не встояла представниця країни-агресорки, росії, Анастасія Павлюченкова. Цей успіх дозволив Марті Костюк вийти вперше в кар'єрі у чвертьфінал турніру WTA 1000, вигравши 14 з 19 матчів.
12 березня 2024, 20:04

Кривий Ріг під російським ракетним ударом: понад 30 постраждалих, горять житлові багатоповерхівки

Окупаційні російські війська, у вівторок, 12 березня, здійснили чергову атаку на Кривий Ріг, після чого почалася пожежа у житловій багатоповерхівці. Понад 30 постраждалих вже прийняли лікарні Кривого Рогу. П'ятеро в операційній. "Важкі". Серед них – дитина! Також є влучання російської ракети у пʼятиповерхівку в іншому районі Кривого Рогу.
12 березня 2024, 12:39

На росій загорівся та впав військово-транспортний літак Іл-76. На бурту було 15 осіб – соцмережі

Жителі міста Іваново на росії повідомляють про чорний дим, його видно з боку аеропорту. Загорілося судно в небі, за попередніми даними, лівий двигун. Іл-76 здійснив аварійну "посадку" в полі поряд із селом Підталіці, не дотягнувши приблизно 2 км до Північного аеродрому в Іваново. У росЗМІ також додали, що борту військового Іл-76, що впав в Іваново, було 15 осіб. Борт наполовину зруйновано. Наразі відбувається пожежа.
11 березня 2024, 13:06

Фільм «20 днів у Маріуполі» здобув перший «Оскар» для України

Щорічна церемонія вручення «Оскар-2024» стала історичною для України. Документальна картина Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі», до якої увійшли матеріали початку російської окупації міста, принесла нашій країні перший із часів незалежності «Оскар». Відео та фотоматеріал, який було відзнято під час перших днів облоги Маріуполя (близько 10% відео та фотографій) вдалося відправити з єдиної точки у місті, де був сигнал мобільного зв’язку.
10 березня 2024, 13:59

Гімн України сьогодні святкує День народження

Сьогодні, 10 березня, відзначається День народження українського Гімну «Ще не вмерла Україна», святкування якого було затверджено 7 грудня 2021 року Кабінетом Міністрів України.
09 березня 2024, 12:48

На росію напали безпілотники, всю ніч атакували чотири регіони – соцмережі

Під час нічних дивовижних подій у чотирьох регіонах на росії було зафіксовано гучний звук безпілотників. Так зване міністерство оборони рф повідомило про «перехоплення» дронів, зазначивши «перехоплення та знищення 41 дрону».
08 березня 2024, 19:49

Візит до Туреччини: Президент України присвоїв назву корвету ВМС України

Президент України Володимир Зеленський дав назву новому корвету, який будується у Туреччині для України. Згідно з наказом №150/2024, корвет класу "Ada" Військово-Морських Сил Збройних Сил України отримав ім'я гетьмана Івана Виговського.
07 березня 2024, 13:35

На росії в Казані згоріли казарми танкового училища - росЗМІ

Велика пожежа сталась у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті в російській Казані в четвер, 7 березня. Повідомляється, що згарищу присвоєно другий ранг займання. На місці працюють пожежники. За попередніми даними, горить не менше, ніж 120 кв. м казарм. За даними російських ЗМІ, була проведена евакуація. Традиційно заявляється про те, що постраждалих немає.