Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

17 березня 2024, 14:48

У Львові працівників ТЦК звинуватили у викраденні волонтера Кирила Тарана

У вечірній час у п'ятницю, 15 березня, у Львові було зафіксовано викрадення із застосуванням сили щодо чоловіка призовного віку. За інформацією, декілька чоловіків у військовій формі, що схожі на співробітників ТЦК та СП (колишній військкомат) силоміць заштовхали людину до мікроавтобуса, після чого відвезли в невідомому напрямку. Відео інциденту, зняте камерами спостереження, в Instagram оприлюднила дружина викраденого чоловіка.
15 березня 2024, 13:38

Підозру у колабораціонізмі отримали понад 50 «депутатів» та «голів» незаконних «советов муниципальных округов» на Луганщині

СБУ продовжує формувати доказову базу щодо ворожих поплічників, які співпрацюють з ворогом у структурах рашистських «городских и муниципальных округов лнр» на тимчасово окупованій Луганщині. Повідомлення про підозру отримали понад 50 «депутатів» та «голів» незаконних «советов муниципальных образований», незаконно створених загарбниками. Матеріали щодо низки фігурантів вже скеровано до суду.
14 березня 2024, 13:18

До 12 років тюрми засуджено бойовика з Луганщини, який воював на боці російських окупаційних військ

За матеріалами СБУ тривалий термін за ґратами отримав ще один бойовик окупаційних військ, захоплений українськими військовими в полон у боях на Луганщині. Встановлено, що під час широкомасштабної російської навали 43-річний житель окупованого Довжанського району Луганської області добровільно підписав контракт зі збройним формуванням країни-агресора – так зв. «народною міліцією лнр».
12 березня 2024, 14:43

У проведенні рашистського псевдореферендуму на Луганщині підозрюються троє осіб, серед них ‒ «ректорка педуніверситету»

СБУ розслідує злочинну діяльність ще трьох ворожих поплічників, які сприяли окупації території Луганської області через організацію фейкового «референдуму». Серед підозрюваних – Жанна Марфіна, колишня директорка університетської бібліотеки, а нині – так зв. «депутат» окупаційного «народного совета лнр» і фігурант санкційних списків України та її міжнародних партнерів.
06 березня 2024, 13:03

До 14 років позбавлення волі заочно засуджено колаборантку з Луганщини, яка вступила до лав «мвс лнр»

За матеріалами Служби безпеки України судовий вирок отримала мешканка Новоайдару, яка з «патріотичних міркувань» пішла на співпрацю з агресором у лавах окупаційної поліції. Задокументовано, що у червні-липні 2022 року колишня офіціантка добровільно склала присягу на вірність угрупованню «лнр» і отримала посаду у незаконно створеному «Новоайдарском ровд мвд лнр».
05 березня 2024, 17:14

Тривалий термін ув’язнення отримав мешканець Сєвєродонецька учасник агентурної мережі, який коригував ворожі удари по місту

До реального терміну ув’язнення засуджено ще одного учасника ворожої агентурної мережі, знешкодженої у березні 2022 року у Сєвєродонецьку. За даними досудового розслідування, невдовзі після початку широкомасштабного вторгнення мешканець цього міста був завербований бойовиком «2 ак» окупаційних військ, який у той період воював на Луганщині.
05 березня 2024, 14:05

Cудитимуть керівників окупаційних «многофункциональных центров» на Луганщині

За співпрацю з російськими окупантами судитимуть трьох мешканців Луганщини, які очолюють структури окупаційних «многофункциональных центров предоставления государственных и муниципальных услуг» (МФЦ) на тимчасово окупованій території області. Слідчі дії щодо цих осіб завершено, обвинувальні акти перебувають на розгляді в суді.
01 березня 2024, 17:22

«Депутатів народної ради лнр» та «членів ТВК» судитимуть за організацію псевдореферендуму на Луганщині

За матеріалами СБУ до 10 років ув’язнення загрожує організаторам псевдореферендуму на Луганщині, що сприяли реалізації кремлівського плану анексії території України. Серед фігурантів двоє так званих «депутатів» та «член «общественной палаты лнр»
28 лютого 2024, 21:50

Колишньому керівнику Укрзалізниці Кравцову повідомили про підозру – ЗМІ

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру ексголові Укрзалізниці Євгену Кравцову у справі про незаконне заволодіння понад 11 млн гривень коштів компанії. Згідно з даними слідства, у 2018 році керівник групи, підприємець, намагався отримати контроль над товарно-грошовими потоками УЗ.
27 лютого 2024, 13:37

Викрито ще сімох освітян-колаборантів Луганщини, які співпрацюють з російськими окупантами

СБУ продовжує документувати діяльність освітян-колаборантів, які співпрацюють з ворогом, впроваджують російські навчальні та виховні стандарти, проводять у закладах освіти російську пропаганду. За даними слідства СБУ, зловмисники добровільно погодились переводити учнів на навчальні нормативи рф.
27 лютого 2024, 13:25

Пашинського випустили із СІЗО після внесення застави у 270 млн гривень

Екснардепа Сергія Пашинського напередодні взяли під варту з правом внесення застави у 272 мільйони гривень, а вже у вівторок, 27 лютого, він вийшов із СІЗО після внесення повної суми застави. Повідомляється, що повну заставу (272,520 млн грн — за рішенням суду) внесли члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості.
26 лютого 2024, 17:34

У співпраці з російськими окупантами підозрюється колишній правоохоронець з Луганщини

За процесуального керівництва Щастинської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру мешканцю Лутугиного. За даними слідства, колишній правоохоронець після захоплення окремих територій Луганщини почав співпрацювати з представниками держави-агресора.
23 лютого 2024, 13:48

12 років за ґратами отримав мешканець Сєвєродонецька, який допомагав рашистам захопити місто, а потім виїхав на Закарпаття

Суд визнав винним мешканця Сєвєродонецька Луганської області у державній зраді. На виконання злочинних завдань свого куратора наприкінці лютого – на початку березня 2022 року чоловік передавав інформацію про дислокацію та маршрути пересування військовослужбовців Збройних Сил України у Сєвєродонецьку.
22 лютого 2024, 13:17

Повідомлено про підозру очільницю штабу російської «Юнармії» на окупованій Луганщині, яка пропагує військову службу серед дітей

СБУ зібрала доказову базу щодо колишньої викладачки одного з луганських вишів, яка під виглядом «військово-патріотичного виховання» вербує до рашистської міліарної організації дітей середнього та старшого шкільного віку. Встановлено, що від початку російської агресії зловмисниця перейшла на бік ворога.
21 лютого 2024, 13:15

Колишні чиновники-зрадники з Луганщини, які співпрацюють з ворогом на керівних посадах, підозрюються у колабораціонізмі

СБУ задокументувала діяльність п’ятьох колишніх українських чиновників, які в умовах війни перейшли на бік ворога і працевлаштувались на керівні посади в окупаційних органах влади. Наразі зловмисники підпорядковують агресору життя захоплених міст та сприяють утвердженню режиму окупації.
19 лютого 2024, 16:19

Повідомлено про підозру зраднику, який вступив до лав окупаційної армії, та воює проти України

Служба безпеки України повідомила про підозру колишньому українському військовослужбовцю, який добровільно перейшов на бік ворога та вступив до лав окупаційної армії. За даними слідства, уродженець тверської області рф, чия сім’я багато років мешкала на Луганщині, здобув освіту в одному з військових вишів України.
16 лютого 2024, 12:48

Троє колаборантів «посадовців лнр» на Луганщині отримали підозру

СБУ зібрала доказову базу на трьох колаборантів, які в результаті окупаційної «адміністративної реформи» та псевдовиборів очолили структури «муниципальных обранований» на захоплених ворогом територіях Луганщини. Усі троє попередньо засвідчили прихильність російському агресору, отримавши партійні квитки «Единой россии». За вчинення цього злочину їм загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.
15 лютого 2024, 14:28

СБУ повідомила про підозру "співачку" таїсію повалій

Співачка таїсія повалій отримала підозру через заклики захопити всю Україну. Про це повідомила СБУ у четвер, 15 лютого. Експертиза підтвердила факти підривної діяльності таїсії повалій на користь росії. Оскільки таїсія повалій перебуває на території росії, то зараз тривають комплексні заходи для притягнення її до відповідальності за вчинені злочини.
14 лютого 2024, 12:06

Повідомлено про підозру окупаційному «директору інституту» та трьом громадянам за участь в організації псевдореферендуму на Луганщині

Служба безпеки України зібрала доказову базу щодо низки організаторів псевдореферендуму на тимчасово окупованій території Луганської області. Серед фігурантів – так званий «директор института гражданской защиты ЛНУ имени Даля».
12 лютого 2024, 12:09

Призначений рашистами «гауляйтер» Старобільщини – «ексрадник голови лнр», підозрюється в колабораціонізмі

Задокументовано, що 46-річний мешканець Луганська добровільно обійняв посаду «голови адміністрації Старобільського району лнр» у червні 2023 р., а з 30 жовтня минулого року очолив так зв. «муніципальне утворення Старобільський муніципальний округ лнр».