На Землю впала китайська ракета. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
09 мая 2021, 11:35

На Землю впала китайська ракета

У Китаї заявили, що у неділю, 9 травня, уламки їхньої неконтрольованої ракети Чанчжен-5Б упали в Індійський океан біля Мальдівських островів. Про це повідомляє CNN з посиланням на космічне агентство Китаю.
Зазначається, що ракета зійшла з орбіти в суботу ввечері, 8 травня, й увійшла в атмосферу Землі. Її більша частина згоріла під час входження в атмосферу. У Мережі також з'явилося відео падіння уламків ракети.
Як повідомляють китайські ЗМІ, координати вказують точку потрапляння в океан приблизно на південному заході від Індії і Шрі-Ланки.

Нагадаємо, 29 квітня Китай запустив ракету Чанжен-5В з основним модулем майбутньої національної орбітальної станції Тяньгун. Цей модуль має довжину 16,6 метра і максимальний діаметр 4,2 метра. На цей момент це найбільший створений у Китаї космічний апарат.


+Поширити: