Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
12 мая 2021, 09:13

Гранатомети та міномети: бойовики гатили по нашим землям

Біля населеного пункту Новгородське окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів по позиціях наших військових. А в районі селища Калинове-Борщувате бойовики били з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

Також неподалік селищ Новоселівка та Південне противник застосував у напрямку позицій наших захисників станкові протитанкові гранатомети. У передмісті населеного пункту Водяне ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Біля селища Лебединське по позиціях наших бійців били зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Також у напрямку населеного пункту Південне російські окупанти провели дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає.


+Поширити: