Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
25 января 2022, 13:00

Резніков запевнив, що загрози нападу РФ немає

Глава Міноборони Олексій Резніков запевнив, що загрози нападу Росії на Україну наразі немає. Про це він сказав у ході виступу у Верховній Раді у вівторок, 25 січня.

За його словами, сьогодні ударного угруповання, яке могло б здійснити вторгнення в Україну, російські збройні сили не створили.

"Підстав вважати, що завтра буде вторгнення, не існує з погляду військових. Це не означає, що вони не захочуть, не розвиватимуться, загроза є", - сказав він.

Також він прокоментував евакуацію американських дипломатів із Києва.

"Більше 140 дипломатичних місій перебувають в Україні, вони жодних рекомендацій та команд з евакуації не давали. Щодо Держдепу США - давайте не забувати, що вони пережили складну ситуацію - Афганський синдром, тому напевно змінили свої протоколи. Їм потрібно для свого народу показати, що вони турбуються, і тут йдеться про добровільний порядок для членів їхніх сімей", – заявив Резніков.

Міністр запевнив, що українцям не потрібно збирати "тривожні валізки".

"Наші Збройні Сили готові дати відсіч ворогові. Не переживайте, спіть спокійно. Не потрібно мати жодної "тривожної валізи", - сказав він.

Також Резніков розповів, що Міноборони готує законопроекти щодо невідкладних потреб ЗСУ, у тому числі можливого додаткового фінансування армії.


+Поширити: