Дефіцит в енергосистемі зберігається на рівні 30%. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події / Регіональні
26 листопада 2022, 03:00

Дефіцит в енергосистемі зберігається на рівні 30%

В енергосистемі України зберігається суттєвий дефіцит – 30% від потреби споживання.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго» в Телеграмі.

«Станом на 19:00 25 листопада в енергосистемі зберігається суттєвий дефіцит – 30% від потреби споживання. Поетапне відновлення енергосистеми продовжується. Ремонтні бригади працюють цілодобово», – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що триває підключення електроенергії побутовим споживачам. Аби тримати баланс у системі, диспетчерський центр Укренерго вранці довів до кожного обленерго обсяги споживання, яких вони мають дотримуватися протягом доби.

Наголошується, що обсяг наявних у системі потужностей достатній для того, щоб найбільш оптимально та рівномірно чергувати обмеження споживачів у кожній області та м. Києві.

Як повідомлялося раніше, Укренерго розраховує, що через 1-2 доби можливе повернення до планових графіків відключень електроенергії замість аварійних.

Ракетний обстріл 23 листопада призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об‘єкти системи електропередачі.


Ірта-fax
+Поширити: