У Луганській області підрахували, скільки населених пунктів звільнили ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
29 листопада 2022, 19:28

У Луганській області підрахували, скільки населених пунктів звільнили ЗСУ

Збройні сили продовжують контрнаступ в Луганській області. Станом на 29 листопада українська армія звільнила від кремлівських окупантів 13 населених пунктів.

"В даний час деокуповано 13 населених пунктів в Луганській області. Так що незабаром тут необхідно буде провести розмінування, щоб безпечно надавати соціальні послуги жителям і відновлювати роботу базових систем життєзабезпечення", - повідомив перший заступник голови Луганської ОВА Олексій Смирнов.

Місцева влада обговорили стан і проблеми евакуації зі звільнених населених пунктів. Крім того, ведеться робота по формуванню робочих груп для розмінування, доставки гуманітарних вантажів і розгортання пунктів обігріву.

Ситуація в Луганській області - що відомо

Російські війська несуть величезні втрати в боях з ЗСУ. Тільки на Луганщині один з підрозділів РФ за тиждень втратив до 70% бійців.

Крім цього, українська армія пошкодили міст біля Мелітополя, який росіяни використовували для перекидання техніки.

Також У Генштабі ЗСУ повідомили, що українська авіація Сил за минулу добу, 28 листопада, завдала три удари по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки противника. Захисники України вразили район розташування окупантів у Сватовому на Луганщині. Крім цього, за минулу добу вони збили ворожі літаки Су-25 і Су-24.


Ірта-fax
+Поширити: