РФ вдарила ракетами по школі на Донеччині і з "Градів" обстріляла Сумщину. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
06 грудня 2022, 20:52

РФ вдарила ракетами по школі на Донеччині і з "Градів" обстріляла Сумщину

У школі під Краматорськом було розгорнуто один із "Пунктів незламності". А на Сумщині росіяни поранили дідуся.

Російські загарбники сьогодні ввечері завдали ракетного удару по школі в Малотаранівці під Краматорськом, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Будівля суттєво пошкоджена, але вистояла. Точні наслідки удару ще встановлюємо", - повідомили в ОВА.

Зазначається, що було випущено "три ракети". Також зазначається, що в школі було розгорнуто один з "Пунктів незламності".

Водночас, у Краматорській міській раді повідомили, що по місту вдарили 4 ракети.

"Пошкоджені 39 приватних будинків, заклад освіти та промзона. На щастя, обійшлося беж постраждалих", - йдеться в повідомленні.

Обстріл росіянами Сумщини з "Градів"

Також сьогодні росіяни обстріляли з "Градів" Есманьську громаду в Сумській області, в результаті чого один чоловік отримав поранення.

За словами голови Сумської ОВА Дмитра Живицького, російський агресор випустив 20 снарядів прямо по населеному пункту. Значних пошкоджень зазнали три приватні оселі місцевих мешканців, в одному будинку зайнялася пожежа.

"Росіяни поранили дідуся - 69-річний чоловік опинився на вулиці під час ворожого обстрілу. У нього рвана рана щоки. Чоловіку надали необхідну медичну допомогу", - зазначив Живицький.


+Поширити: